2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emsin sur yeterki emsin masallah

Soylemeden duramayacagim, buraya yazip muhabbete katilamayanlar neden edilen muhabbetleri sayfa sayfa okuyup okuzun altinda buzagi ariyorlar? Ve bu insanlarda isini gucunu yetistiremeyen cocuguyla coluguyla ugrasan insanlar. Neden yani? Cok tuhaf degil mi? Hem burda bulunmuyosun, hem bulunanla ugrasiyosun lolla pembe eymen

Ben kendi capimda sallamadan uyutuyorum cogu kez. alistirmaya calisiyorum iste, bazen yemiyo tabi... Birde odasinda yatirmaya basladim, biraz zorlaniyoruz. Ustelik uzakligi fark etmeye baslasigi haftalardaymisiz, 3-4 kere uyandigi oluyo bir gecede. Alisicak insallah. Umitliyim, kendi kendine gece beslenmesini de birakti zaten, sanki cok meme aliyomus gibi

Biz buna HASET diyoruz atom

merhaba, ben olsam doktoru bu konuda takmazdım. 1 hafta sonra 6. ayı bitecek ve ek gıdaya başlatma dıyor.
bebekler buyudukce huyları degısıyor, geç başlarsan çok zorlar senı bılesın
Benimki zaten 4. Aydan beri herseye saldiriyo bende ufak tefek seyler veriyorum 9.800 olnus kilosu simdi bu kadar bide ek gidaya baslarsak ooo dedi ne yapicam ben bilmiyorum

Bu aşırı çılgın yatan bebeklerin odası nasıl ayrılır ki? Yanımda en azından duyuyorum döndüğünü müdahale ediyorum. Odasından mümkün değil duymak. Yüz üstü uyumayı da bilmiyor. Dönünce kafasını havaya kaldırıp, uyanıp etrafa bakıyor.

Yaaaa offf Kıyamam
Nasıl yaptın blender calismiyordu herhalde yoksa facia aaa
Çok çok geçmiş olsun
Dün vallahi saat on da kalktım dedim Düdüklü de mercimek yapayım herseyi koydum tencereye en son tuz atıcam bi baktım tuz kalmamış evde... ne oldu... yaptığım çorbayida icemedim. Tuzsuz içilecek gibi değildi. Mınnoş lari düşündüm. Tuzsuz yemekler verıcez yaaa

Sandalyeye gelinceye
Kuzum bizi ikea paklar Beaaaa
Boşver sen otedekileri
Bi ara çok uçuk şeylere baktın
Blw yapcaz kız biz ortalığı maf etcekler
O 250-300 euro verip aldığın masanın cincik parçalarını her söktüğünde kendine soversin bak ben diyim sanaaaa

Son dedigini bizimki dun yapti cok komikti! Benimki de ayrilmaz su an sahsen,gerekli de gormuyorum hemen yaa en az 1yasina gelmeli farkina varmali ama o bile belki erken benim icin.. Bi de yataginda rahat yatio mu seninbebe?

Sagol tatlm benim bi anlik dalginligim yuzunden parmagi dogramistim o telasla ben nasil cocuk dogururum demistim hehe :) gecti gitti allah korusun.
Evet cok asiri fiyat farki var vallahi,ha cidden anlatildigi gbi bi fark yaratsa hadi dicem ama sanmiyorum!! Bebekler cunku hep bi ileri bi geri bi yana yatiriyorlar kendilerini.. Ikeadan alip deneyelim gari hiuff haklisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…