- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.381
Ben düşünüyorum böyle bişey almayı duşa kabin var bizde onda rahat olurmu bilemiyorum...bu sekılde oturursa kafasını yıkattırmaz. su yutar hep benımki
Emsin sur yeterki emsin masallahkızlar, benımkı bu aralar cok huysuz. aglayınca evı yıkıyor
çıglık atıyor . önceden yıkarken kafasını aşağı egıp yıkardım, artık yana çeviriyor ve su yutuyor dogal olarak. bende düz yatırıp yıkadım. her sey daha da zorlastı. dertlerını anlatma evresıne gırsek en azından laf anlatıp hallederız
bir şekilde yani.. ve memeye en düşkün dönemimizi yaşıyoruz, sanki ilk dogdugu zamana döndük.
Anne sutu bulsan bile almayabilir o zaman. Kasik mamasi dene bence, ufaktan ek gidaya da baslanilabilir, suluklarida kullanabilirsin.Süt ve mama ile besleniyordu süt kesilince mamayı da almamaya başladı biberon almıyor daha doğrusu itiyor biberon ağzına girince öğürüyor.
Insallah severbamyayı püre yaptım evrim geçirdikremamsı bişi oldu
Benimki lansinohun dandik bi biberonu var, sadece onunla iciyor. Oda 50-60 cc sikintisiz cekiyor, devami oyun sarki turku ileDr brows deme bana aldım öylece duruyor hiç almadı ağzına Allahtan doğduğundan beri aventi alıyor
Ben kendi capimda sallamadan uyutuyorum cogu kez. alistirmaya calisiyorum iste, bazen yemiyo tabi... Birde odasinda yatirmaya basladim, biraz zorlaniyoruz. Ustelik uzakligi fark etmeye baslasigi haftalardaymisiz, 3-4 kere uyandigi oluyo bir gecede. Alisicak insallah. Umitliyim, kendi kendine gece beslenmesini de birakti zaten, sanki cok meme aliyomus gibiBu arada ben de geçtiğimiz hafta sonu mama sandalyesi almaya gidecektim malum olaylardan gidemedik. Neyse atlattık şükür. İkea istiyodum ben de ama işte bi oturtayım deneyim ona göre alayım falan diyodum. Bu haftasonu gideriz belkim olmazsa netten alıcam artık benim yawru yemek yerken de muzurluk peşinde. Bugün tepsiyi ters çeviriyodu dökecekti herşeyi son anda yakaladım geçen biz yemek yerken kucakta tabi masadaki bardağa çaatt vurdu fırlattı yere kırdı danam benim.
Bu arada hepiniz vee bebişleriniz iyisinizdir inşallah.
Iıımm bi de uyku eğitimi veren var mı bebiklere ?
Bende labne yaptim, ama ev yapimi labne gormedigim hic oldumu bilmiyorum, yedirdim gerci... Hazir labnelerden daha civik oldu, tadi peynir ama sute tadina yakin bi peynir gibi, seninki nasil oldu?1 kilo süte
1 kibrıt kutusu buyuklugunde beyaz peynir
yogurt gıbı mayalacaksın
Ben kasikla veriyorum. Sulukla icmiyor. Gecede biberonlaBenimki lansinohun dandik bi biberonu var, sadece onunla iciyor. Oda 50-60 cc sikintisiz cekiyor, devami oyun sarki turku ile
Biz buna HASET diyoruz atomSoylemeden duramayacagim, buraya yazip muhabbete katilamayanlar neden edilen muhabbetleri sayfa sayfa okuyup okuzun altinda buzagi ariyorlar? Ve bu insanlarda isini gucunu yetistiremeyen cocuguyla coluguyla ugrasan insanlar. Neden yani? Cok tuhaf degil mi?Hem burda bulunmuyosun, hem bulunanla ugrasiyosun lolla pembe eymen
Kaşıkla çok zor olur...kolay gelsinBen kasikla veriyorum. Sulukla icmiyor. Gecede biberonla
Benimki zaten 4. Aydan beri herseye saldiriyo bende ufak tefek seyler veriyorum 9.800 olnus kilosu simdi bu kadar bide ek gidaya baslarsak ooo dedi ne yapicam ben bilmiyorummerhaba, ben olsam doktoru bu konuda takmazdım. 1 hafta sonra 6. ayı bitecek ve ek gıdaya başlatma dıyor.
bebekler buyudukce huyları degısıyor, geç başlarsan çok zorlar senı bılesın
Yaaaa offf Kıyamambizim bi arkadasimiz var o da bunu onerdi hiuf.. Bosa da o kadar para verme gayet guzel ve memnunuz dedi. Sanirm ben de ondan alicam. Eger rahat etmezse baska alirim..
Ve corbademissin ya ayni sekil bizde de var.. Mercimek corbasina bayilirm ama en son hamileligimin sanirm 5.ayinda yedim ya da 6..parmagimi dogramistim blendirda,ondan sonra korku olustu elime alip yapamadim.. Dedign gbi kati yemekler oluo bizde de.. Aslinda hicc dogru degilallahtan su icmeye alistim,o kurtario sanirim.. Yesilcay vs de cabasi
Bu aşırı çılgın yatan bebeklerin odası nasıl ayrılır ki? Yanımda en azından duyuyorum döndüğünü müdahale ediyorum. Odasından mümkün değil duymak. Yüz üstü uyumayı da bilmiyor. Dönünce kafasını havaya kaldırıp, uyanıp etrafa bakıyor.
Hayırlı olsun tatlımBen netten aldım 2 günde geldi
Yaaaa offf Kıyamam
Nasıl yaptın blender calismiyordu herhalde yoksa facia aaa
Çok çok geçmiş olsun
Dün vallahi saat on da kalktım dedim Düdüklü de mercimek yapayım herseyi koydum tencereye en son tuz atıcam bi baktım tuz kalmamış evde... ne oldu... yaptığım çorbayida icemedim. Tuzsuz içilecek gibi değildi. Mınnoş lari düşündüm. Tuzsuz yemekler verıcez yaaa
Sandalyeye gelinceye
Kuzum bizi ikea paklar Beaaaa
Boşver sen otedekileri
Bi ara çok uçuk şeylere baktın
Blw yapcaz kız biz ortalığı maf etcekler
O 250-300 euro verip aldığın masanın cincik parçalarını her söktüğünde kendine soversin bak ben diyim sanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?