- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.421
mama sandalyesınde yedırdım. kahvaltı yapıyorduk heveslendı sanırım yedi maşallah. zor yedı amaInsallah sever
aynen. madem muhabbet etmıyorsun burnunu da sokma bari!Soylemeden duramayacagim, buraya yazip muhabbete katilamayanlar neden edilen muhabbetleri sayfa sayfa okuyup okuzun altinda buzagi ariyorlar? Ve bu insanlarda isini gucunu yetistiremeyen cocuguyla coluguyla ugrasan insanlar. Neden yani? Cok tuhaf degil mi?Hem burda bulunmuyosun, hem bulunanla ugrasiyosun lolla pembe eymen
canım ne utanıcan ki, kolay bişi degıl derdını anlatamayan küçücük bir insanla uğraşmak. 2 kişi yıkarken birimiz elini alnına koyuyordu ve su yutmuyordu. dediğimi dene eger kucagında yıkıyorsan sende.sor bir mesajın vardı alıntılayamadım onu. banyo ile ilgili. vallahi son 3-5 banyosunda bende ağzına resmen dolu dolu su kaçırıyorum .Yani aslında Benlik bir durum yok aynen senin tarif ettiğin gibi inanılmaz derecede kafasını geriye atıyor ve ne kadar elimde tutmaya çalışsam da alnından su aşağı doğru kayıyor ve lıkır lıkır o suyu resmen içiyor yutkunma sesi geliyor banyodan çıktıktan sonra da yüksek derecede geğiriyor ne kadar su içtiğini anlatamam.sinir olduğum için dün ilk defa banyo yaptırmadım utancımdan söylemedim burada çaktırma
sen 2. kez mi aldın sandalyeyı?13 tuttu canım kargo bi kaçta önlük almıştım masanın ayakları aynı gün başka kargo şirketiyle geldi...
Benim gidip alma şansım olmadığı için karlı bi alışveriş oldu hele Joei mizzy nin yanında antilop bedava gibi geldi
Bunu yapanlar kendini ifşa ediyo zatenaynen. madem muhabbet etmıyorsun burnunu da sokma bari!
hem hazır ve denenmiş bilgiye kon
hem de kib yapacak yer ara
birilerinden mi şüphelenıyorsun? yani bizimle muhabbet eden birilerindenBunu yapanlar kendini ifşa ediyo zaten
Ve ben bu yaptiklarina kalleşlik derim
Odasındaki yatağına daha hic yatırmadım. Beşiğiyse yanımda boş boş duruyor.. Çünkü benimle yatıyor hanimefendiSon dedigini bizimki dun yapti cok komikti! Benimki de ayrilmaz su an sahsen,gerekli de gormuyorum hemen yaa en az 1yasina gelmeli farkina varmali ama o bile belki erken benim icin.. Bi de yataginda rahat yatio mu seninbebe?
Benimkide doğduğundan beri uyaninca hiç ağlamaz. Uyaninca yaramazlik peşinde kışın örtüyü kafaya çekerdi şimdi döne döne geziyor yatakta. O yüzden gündüz hep kamerayla izlemek zorunda kalıyorum. Ama gece mümkün değil bu tabi.Ne zaman ayiririm diye düşünüyorum bende uyansa duymam uyanir uyanmaz aglamiyo benimki baya bi oyalaniyo yatakta kipirdadigina uyaniyorm ben gece ayirsam duyamam yada surekli alarm kurup kontrol ederm bide smdi besigin kenarindan tutup kafayi kaldiriyo bicirikonu ogrenms yakinda ayagada kalkar gece emmeyi birakip araliksiz uyudugu zaman ayirmak en iyisi sanirim
csyrc
Yok cnm bizimle muhabbet etmeyen birinden süpheleniyorumbirilerinden mi şüphelenıyorsun? yani bizimle muhabbet eden birilerinden
Aynen oyle kipir kipir bi dk durmuyo elleri ayaklariOdasındaki yatağına daha hic yatırmadım. Beşiğiyse yanımda boş boş duruyor.. Çünkü benimle yatıyor hanimefendi
Benimkide doğduğundan beri uyaninca hiç ağlamaz. Uyaninca yaramazlik peşinde kışın örtüyü kafaya çekerdi şimdi döne döne geziyor yatakta. O yüzden gündüz hep kamerayla izlemek zorunda kalıyorum. Ama gece mümkün değil bu tabi.
olabilir çünkü göz bebeği küçükken normal uyanıktı böyle konuşurken fark ettim Göz bebeklerinin Büyükken de yeni uyanmıştı ve o da gerçekten perdeler kapalı olduğu için coştu haklı olabilirsinCanim aydinlikta gözbebekleri küçülür karanlik veya loş ortamda büyür bundan dolayi olabilir diye düşündüm
ben Tek başıma yikiyorum bir de banyoda yere kalın bir şey seriyorum onun üzerine koyuyorum ama kafası kıpır kıpır Yani ben de elimle tutmama rağmen gene de bir şekilde bir yerden kulağının oradan alnından bir yerden bir şekilde kaçırıyorum yanicanım ne utanıcan ki, kolay bişi degıl derdını anlatamayan küçücük bir insanla uğraşmak. 2 kişi yıkarken birimiz elini alnına koyuyordu ve su yutmuyordu. dediğimi dene eger kucagında yıkıyorsan sende.
Katiliyorumm sana hastalikli ruh gibi bisey surekli.olmazki baktin olmuyor bakmayacaksin takip etmeyeceksinBen neyi anlayamıyorum biliyor musunuz
Benim bildiğim kadarıyla burda kimse birbirini reelden tanımıyor ve ayları bırakın neredeyse yılı aşkın Süredir her gün Tıpkı mesai harcar gibi burada bilgi paylaşan yaşadıklarını anlatan kişiler var
Belki yazan belki sadece okuyan ...
takip biçimi ne olursa olsun birine nasıl bir duygu besliyor
yani gerçek hayatta arkadaş olup bir huyuna bir hareketine sana karşı bir davranışına sinirlenebilirsin onu anlarim
hemen Hemen herkesin yazdığını okuyan biri olarak kimse kimseye Nispet yapmıyor burada ne kimse kimseden üstün ne de birbirini aşağılamaya ya da ezmeye çalışıyor
ama tüm bunlara rağmen bu öfke nefret nereden çıkıyor
Artık böyle diyorum Çünkü bir değil iki değil üç değil beş değil hani önceleri dedim ki Tamam biri belki gerçekten konuşma üslubundan hoşlanmamış olabilir amenna Anladım ama sürekli sürekli Olmaz gerçekten buraya giriyorsan buradaki durumu seviyorsan bilgi alıyorsan ve gerçekten de rahatsız olduysan yaz. Ama senin niyetin farklıysa artık farklı bir şeyin peşinden koşturuyosan bırak... Senin dışında da insanlar var buraya bazen delirmis haldeyken kafa dağıtmak için giriyorsak bazen gerçekten de ihtiyaç duyduğumuz için giriyoruz ve senin o saçma duygularınla banlattirdıgin insanlarada bazen bir şey sormak ihtiyacı duyuyoruz Ayıptır! Bence kimse bu sahis (suphelendigim bir sahis yok)gerçekten önce kendi içinde hesaplassin Zira bu düşünce ve bu kafayla hayatı kendine zehir eder diye düşünüyorum
Bende muhabbet edemiyorum ama mutlaka okuyorum yazılanları. Benimki yoğunluktan.. Cevap yazacak fırsatım pek olmuyor. Birde burda herkes birbiriyle samimi sanki bişey yazsam yabancıymışım gibi hissediyorum :)aynen. madem muhabbet etmıyorsun burnunu da sokma bari!
hem hazır ve denenmiş bilgiye kon
hem de kib yapacak yer ara
Bende muhabbet edemiyorum ama mutlaka okuyorum yazılanları. Benimki yoğunluktan.. Cevap yazacak fırsatım pek olmuyor. Birde burda herkes birbiriyle samimi sanki bişey yazsam yabancıymışım gibi hissediyorum :)
Burayı okurken amacım hazır bilgiye konmak değil ama,bu cümle biraz ağır geldi bana :) benimle aynı dönemde anne olanlar napıyor ? Aynı sorunları onlarda yaşıyor mu ? Gibi konularda merak sadece benimki ..
Ortada dolaşan bi sorunlu var,takıntı haline getirdi burayı muhtemelen..
Odasındaki yatağına daha hic yatırmadım. Beşiğiyse yanımda boş boş duruyor.. Çünkü benimle yatıyor hanimefendi
Benimkide doğduğundan beri uyaninca hiç ağlamaz. Uyaninca yaramazlik peşinde kışın örtüyü kafaya çekerdi şimdi döne döne geziyor yatakta. O yüzden gündüz hep kamerayla izlemek zorunda kalıyorum. Ama gece mümkün değil bu tabi.
Ne zaman ayiririm diye düşünüyorum bende uyansa duymam uyanir uyanmaz aglamiyo benimki baya bi oyalaniyo yatakta kipirdadigina uyaniyorm ben gece ayirsam duyamam yada surekli alarm kurup kontrol ederm bide smdi besigin kenarindan tutup kafayi kaldiriyo bicirikonu ogrenms yakinda ayagada kalkar gece emmeyi birakip araliksiz uyudugu zaman ayirmak en iyisi sanirim
csyrc
Çok geçmiş olsun eymentaa, Allah bir daha göstermesin.
Komplo teorisi dinlemekten beynim yandı, kafayı yemek üzereyim.
Hayırdır Cisrik, neye moralin bozuk?
Aynen. Uzun zamandir cok az uykularla yasiyorumAtom heart mother seni de mi uyku tutmuyor?
Benimki kasigi da almiyorki...Ben kasikla veriyorum. Sulukla icmiyor. Gecede biberonla
Kizin keyfi yerinde, olan anasina oluyo hiufArabesk sesleri yükseliyor sizin evden
Çocuğu triplere sokcan bu yaşta
isyannnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?