- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.401
Selam canımKızlaarr kıızzlarr epeydir giremedim bi girip bakayım dedim ne var ne yok herkesler nasıllar tabii geçmişi okuyamadım bissürüüü mesaj birikmiş vee yine ban ban ban. Vay arkadaş
Hep işsizlikten bunlarSoylemeden duramayacagim, buraya yazip muhabbete katilamayanlar neden edilen muhabbetleri sayfa sayfa okuyup okuzun altinda buzagi ariyorlar? Ve bu insanlarda isini gucunu yetistiremeyen cocuguyla coluguyla ugrasan insanlar. Neden yani? Cok tuhaf degil mi?Hem burda bulunmuyosun, hem bulunanla ugrasiyosun lolla pembe eymen
Arabesk sesleri yükseliyor sizin evdenBenimki lansinohun dandik bi biberonu var, sadece onunla iciyor. Oda 50-60 cc sikintisiz cekiyor, devami oyun sarki turku ile
Dün biraz salladım baktım uyumuyor bana daral geldi Koydum yatağına Yanına yattım bende biraz pişPiş biraz masaj 15 dakika sonra uyudu ama zaten uyku saati gelmişti yani Absürt bir saatte Uyutmaya çalışıp da başarmadımBen kendi capimda sallamadan uyutuyorum cogu kez. alistirmaya calisiyorum iste, bazen yemiyo tabi... Birde odasinda yatirmaya basladim, biraz zorlaniyoruz. Uigi fark etmeye baslasigi haftalardaymisiz, 3-4 kere uyandigi oluyo bir gecede. Alisicak insallah. Umitliyim, kendi kendine gece beslenmesini de birakti zaten, sanki cok meme aliyomus gibi
Bende çok antibiyotik kullandım canım. Onunla alakası yok. Dil bağı var mı bebiş teBabaannem diyoki; cok antibiyotik kullandin, sutunu bozdu, ondan emmiyo cocukiyide o zaman aliyodu, antibiyotikle isim bittiginden beri sikintiliyiz 4 aydir sagmaktan biktim artik ya
Ne zaman ayiririm diye düşünüyorum bende uyansa duymam uyanir uyanmaz aglamiyo benimki baya bi oyalaniyo yatakta kipirdadigina uyaniyorm ben gece ayirsam duyamam yada surekli alarm kurup kontrol ederm bide smdi besigin kenarindan tutup kafayi kaldiriyo bicirikBu aşırı çılgın yatan bebeklerin odası nasıl ayrılır ki? Yanımda en azından duyuyorum döndüğünü müdahale ediyorum. Odasından mümkün değil duymak. Yüz üstü uyumayı da bilmiyor. Dönünce kafasını havaya kaldırıp, uyanıp etrafa bakıyor.
Allah korumuş canım tekrar geçmiş olsunSagol tatlm benim bi anlik dalginligim yuzunden parmagi dogramistimo telasla ben nasil cocuk dogururum demistim hehe :) gecti gitti allah korusun.
Evet cok asiri fiyat farki var vallahi,ha cidden anlatildigi gbi bi fark yaratsa hadi dicem ama sanmiyorum!! Bebekler cunku hep bi ileri bi geri bi yana yatiriyorlar kendilerini.. Ikeadan alip deneyelim gari hiuff haklisin :)
13 tuttu canım kargo bi kaçta önlük almıştım masanın ayakları aynı gün başka kargo şirketiyle geldi...Hayırlı olsun tatlım
Sadece masa ve minderi mi aldın
Kargo ne kadar tuttu
Sitede toplam tutara göre hesaplanıyor deniliyor ama saçma bi ücret odememek için cesaret edemiyorum
Çok iyi olmuş canım güle güle kullanın Ben de az önce inceledim 100 TL altı 13 TL kargo ücreti 100 TL ve üzeri de toplam tutarın yüzde 13Ü kadarmış Ben ayakkabılık falan da Almak istiyorum hem de ikea gitmek istiyorum seviyorum orda dolaşmayı güzel oluyor13 tuttu canım kargo bi kaçta önlük almıştım masanın ayakları aynı gün başka kargo şirketiyle geldi...
Benim gidip alma şansım olmadığı için karlı bi alışveriş oldu hele Joei mizzy nin yanında antiava gibi geldi
Canim aydinlikta gözbebekleri küçülür karanlik veya loş ortamda büyür bundan dolayi olabilir diye düşündümKızlar bir şey sormak istiyorum Daha önce burada mı okumuştum farklı bir kaynakta mı gözüme çarpmıştı tam olarak hatırlamıyorum ama bileniniz yada bir fikriniz varsa paylaşırsa çok mutlu olurum .
bazen minnoşun gözbebeklerinin çok ufak bazen de bayağı irileştiğini fark ediyorum bunun sebebi ne olabilir acaba
duydugum saçma şeylerden biri diyebılırım. bebek kilolu diye ek gıdaya başlamayacak mı yani?Benimki zaten 4. Aydan beri herseye saldiriyo bende ufak tefek seyler veriyorum 9.800 olnus kilosu simdi bu kadar bide ek gidaya baslarsak ooo dedi ne yapicam ben bilmiyorum
yogurt gibi mayaladıktan, dolapta 1 gün beklettıkten sonra tül ile süzdün mü?Bende labne yaptim, ama ev yapimi labne gormedigim hic oldumu bilmiyorum, yedirdim gerci... Hazir labnelerden daha civik oldu, tadi peynir ama sute tadina yakin bi peynir gibi, seninki nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?