2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hep işsizlikten bunlar

Dün biraz salladım baktım uyumuyor bana daral geldi Koydum yatağına Yanına yattım bende biraz pişPiş biraz masaj 15 dakika sonra uyudu ama zaten uyku saati gelmişti yani Absürt bir saatte Uyutmaya çalışıp da başarmadım

sor bir mesajın vardı alıntılayamadım onu. banyo ile ilgili. vallahi son 3-5 banyosunda bende ağzına resmen dolu dolu su kaçırıyorum .Yani aslında Benlik bir durum yok aynen senin tarif ettiğin gibi inanılmaz derecede kafasını geriye atıyor ve ne kadar elimde tutmaya çalışsam da alnından su aşağı doğru kayıyor ve lıkır lıkır o suyu resmen içiyor yutkunma sesi geliyor banyodan çıktıktan sonra da yüksek derecede geğiriyor ne kadar su içtiğini anlatamam.sinir olduğum için dün ilk defa banyo yaptırmadım utancımdan söylemedim burada çaktırma

Ne zaman ayiririm diye düşünüyorum bende uyansa duymam uyanir uyanmaz aglamiyo benimki baya bi oyalaniyo yatakta kipirdadigina uyaniyorm ben gece ayirsam duyamam yada surekli alarm kurup kontrol ederm bide smdi besigin kenarindan tutup kafayi kaldiriyo bicirik onu ogrenms yakinda ayagada kalkar gece emmeyi birakip araliksiz uyudugu zaman ayirmak en iyisi sanirim
csyrc

Allah korumuş canım tekrar geçmiş olsun
ikea da karar verdim tatlım benim
daha doğrusu zaten hiç başka bişey düşünmedim
ama eminim almaya gittiğimizde
senin ki gibi benim eşimde bu çok dandik der ama bu sefer beni vazgeçiremez
çünkü daha minnoş doğmadan
onu tek ikea göndermiştim beşik alması için
bu çok dandik deyip almamıştı
sonunda bi ton para verip aldığı beşikte bir tek gün bile uyumadı
üstelik kullanmıyoruz diye kaldırayım derken de kırdım
şimdiye dek minnoşa alıp pişman olduğum tek şey beşiği

Hayırlı olsun tatlım
Sadece masa ve minderi mi aldın
Kargo ne kadar tuttu
Sitede toplam tutara göre hesaplanıyor deniliyor ama saçma bi ücret odememek için cesaret edemiyorum
13 tuttu canım kargo bi kaçta önlük almıştım masanın ayakları aynı gün başka kargo şirketiyle geldi...
Benim gidip alma şansım olmadığı için karlı bi alışveriş oldu hele Joei mizzy nin yanında antilop bedava gibi geldi

Çok iyi olmuş canım güle güle kullanın Ben de az önce inceledim 100 TL altı 13 TL kargo ücreti 100 TL ve üzeri de toplam tutarın yüzde 13Ü kadarmış Ben ayakkabılık falan da Almak istiyorum hem de ikea gitmek istiyorum seviyorum orda dolaşmayı güzel oluyor

Kızlar bir şey sormak istiyorum Daha önce burada mı okumuştum farklı bir kaynakta mı gözüme çarpmıştı tam olarak hatırlamıyorum ama bileniniz yada bir fikriniz varsa paylaşırsa çok mutlu olurum .
bazen minnoşun gözbebeklerinin çok ufak bazen de bayağı irileştiğini fark ediyorum bunun sebebi ne olabilir acaba

Canim aydinlikta gözbebekleri küçülür karanlik veya loş ortamda büyür bundan dolayi olabilir diye düşündüm

Benimki zaten 4. Aydan beri herseye saldiriyo bende ufak tefek seyler veriyorum 9.800 olnus kilosu simdi bu kadar bide ek gidaya baslarsak ooo dedi ne yapicam ben bilmiyorum
duydugum saçma şeylerden biri diyebılırım. bebek kilolu diye ek gıdaya başlamayacak mı yani?
ayaklanmaya baslasınlar zaten zorla yedırcez. doktoru anlamadım pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…