- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.441
Zaten senin istedigin saatte uyumaz, onlara uymak zorundayizDün biraz salladım baktım uyumuyor bana daral geldi Koydum yatağına Yanına yattım bende biraz pişPiş biraz masaj 15 dakika sonra uyudu ama zaten uyku saati gelmişti yani Absürt bir saatte Uyutmaya çalışıp da başarmadım
Dil bagi nedir canim? Ilk defa duydumBende çok antibiyotik kullandım canım. Onunla alakası yok. Dil bağı var mı bebiş te
6 saat kadar disarda mayalandi, sonra dolaba koydum 12 saat dolapta bekledi, cikardim tulbentte suzdum.yogurt gibi mayaladıktan, dolapta 1 gün beklettıkten sonra tül ile süzdün mü?
Yok ya benim ki bu Saati yer ettiZaten senin istedigin saatte uyumaz, onlara uymak zorundayiz
Dil bağı dilin aktif kullanımını biraz engelleyen, dilin altında dili tutan bir zar gibi bir şey. Dil ileri fazla çıkamıyor, meme ucunu da tam kavrayamıyor bebek. Dolayısıyla isteksiz oluyor. Doktorlar onu operasyonla kesiyorlar. Bende ve iki çocuğumda da var bu ve bebeğim emme konusunda zorlandığı için o geldi aklımaDil bagi nedir canim? Ilk defa duydum
Joei mizzy alacaktık ebebekte bakınca vazgeçtik eşimle çünkü ayakları çok yer kaplıyor mutfağı daraltır diye almadık parası bize kaldısen 2. kez mi aldın sandalyeyı?
Benimde şüphelendigim biri varbYok cnm bizimle muhabbet etmeyen birinden süpheleniyorum
Zaten eskisi gibi kilo almiyo hareketlendide bana da garip geldi iste beni nie hic bi zaman ii bi doktor bulmuyo yani ben bulamiyorumduydugum saçma şeylerden biri diyebılırım. bebek kilolu diye ek gıdaya başlamayacak mı yani?
ayaklanmaya baslasınlar zaten zorla yedırcez. doktoru anlamadım pek
bizim doktora gittik bugün
ek gıdaya başla sonra zorlanırsın dedi.
liste gibi bir kağıt verdi. örnek menu var. çorba ve muhallebi tarifi var.
bu arada dişlerimiz patladı patlayacak. huzursuzluk var biraz. ona bağlıyorum.
baş çevremiz 47. büyükmüş. aramızda bu boyutt olup doktorun normal bulduğu var mı?
Biz.. Doktor persantil değeri %95 dedi. Ve gayet normal dedi canmbizim doktora gittik bugün
ek gıdaya başla sonra zorlanırsın dedi.
liste gibi bir kağıt verdi. örnek menu var. çorba ve muhallebi tarifi var.
bu arada dişlerimiz patladı patlayacak. huzursuzluk var biraz. ona bağlıyorum.
baş çevremiz 47. büyükmüş. aramızda bu boyutt olup doktorun normal bulduğu var mı?
Benim oğlumda kilolu ama ben ek gida veriyorum sütüm yetmiyo.. Kaldi ki 6 ayi gectiler istesende yetiremezsin sütüZaten eskisi gibi kilo almiyo hareketlendide bana da garip geldi iste beni nie hic bi zaman ii bi doktor bulmuyo yani ben bulamiyorum
Benim bebistede var dil bagi doktor yutmasinda problem yoksa sorun degil dedi oylece duruyo baska bir doktora falan da danismadim hic durmasi ilerde konusma bozuklugu falan yaparmiDil bağı dilin aktif kullanımını biraz engelleyen, dilin altında dili tutan bir zar gibi bir şey. Dil ileri fazla çıkamıyor, meme ucunu da tam kavrayamıyor bebek. Dolayısıyla isteksiz oluyor. Doktorlar onu operasyonla kesiyorlar. Bende ve iki çocuğumda da var bu ve bebeğim emme konusunda zorlandığı için o geldi aklıma
Ki insan özeniyo =) ben zaten he he diyip genelde kendi bildigini yapan biriyim tek korkum obez mi olcak ne olcak yani bu cocuk oyle bi konustuki halbuki bu hareketle terle almiyo eskisi gibi kiloBenim oğlumda kilolu ama ben ek gida veriyorum sütüm yetmiyo.. Kaldi ki 6 ayi gectiler istesende yetiremezsin sütü
Evet yapıyor canım kendimden biliyorumBenim bebistede var dil bagi doktor yutmasinda problem yoksa sorun degil dedi oylece duruyo baska bir doktora falan da danismadim hic durmasi ilerde konusma bozuklugu falan yaparmi
bende memnun degılım doktordan.Zaten eskisi gibi kilo almiyo hareketlendide bana da garip geldi iste beni nie hic bi zaman ii bi doktor bulmuyo yani ben bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?