2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim doktora gittik bugün
ek gıdaya başla sonra zorlanırsın dedi.
liste gibi bir kağıt verdi. örnek menu var. çorba ve muhallebi tarifi var.
bu arada dişlerimiz patladı patlayacak. huzursuzluk var biraz. ona bağlıyorum.

baş çevremiz 47. büyükmüş. aramızda bu boyutt olup doktorun normal bulduğu var mı?

Dil bagi nedir canim? Ilk defa duydum
Dil bağı dilin aktif kullanımını biraz engelleyen, dilin altında dili tutan bir zar gibi bir şey. Dil ileri fazla çıkamıyor, meme ucunu da tam kavrayamıyor bebek. Dolayısıyla isteksiz oluyor. Doktorlar onu operasyonla kesiyorlar. Bende ve iki çocuğumda da var bu ve bebeğim emme konusunda zorlandığı için o geldi aklıma

duydugum saçma şeylerden biri diyebılırım. bebek kilolu diye ek gıdaya başlamayacak mı yani?
ayaklanmaya baslasınlar zaten zorla yedırcez. doktoru anlamadım pek
Zaten eskisi gibi kilo almiyo hareketlendide bana da garip geldi iste beni nie hic bi zaman ii bi doktor bulmuyo yani ben bulamiyorum

Biz.. Doktor persantil değeri %95 dedi. Ve gayet normal dedi canm

Benim bebistede var dil bagi doktor yutmasinda problem yoksa sorun degil dedi oylece duruyo baska bir doktora falan da danismadim hic durmasi ilerde konusma bozuklugu falan yaparmi

Benim oğlumda kilolu ama ben ek gida veriyorum sütüm yetmiyo.. Kaldi ki 6 ayi gectiler istesende yetiremezsin sütü
Ki insan özeniyo =) ben zaten he he diyip genelde kendi bildigini yapan biriyim tek korkum obez mi olcak ne olcak yani bu cocuk oyle bi konustuki halbuki bu hareketle terle almiyo eskisi gibi kilo

Kızlar bebeği yıkamaktan bahsetmişsiniz fakat alıntı yapamadım şuanda kulağına ağzına burnuna su kaçmasın diye ben bebeği yüz üstü kuçağıma yatırıyorum eskiden bu kadar hareketli değildi başını çok oynatmıyordu ama şimdi bizimkide bir anda kafasını çeviriyor ben ona su ördeği aldın kucağıma yatıyorum su ördeğini tam onun görebileceği yere koyuyorum o ona bakarken ben başını yıkamış oluyorum bu şekilde bir çözüm buldum çünkü bu dönemde enfeksiyon kapma olayları çok oluyor

Severek takip ettiğim tek topik arada yazıyorum buraya sekiz yıldır kk üyeyim kimse için kib basmadim kib ne olduğunu bilmiyorumdum bile yazamasamda okuyorum labnenin yapilisini sebze çorbası tarifleri süper Iki gündür okuyamiyordum kızım dis çıkardığı için huzursuz şimdi okuyunca yazma gereği duydum iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…