- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.761
bende bazen su verıyormus gıbı hemen kasıgı sokuyorum agzınaVişne kaynattım yemeği yedirirken bi kaşık ondan iki kaşık yemekten vererek kandırdım baya bi yedi bu sayede. Kandırıkçı anne tüüüü piiiiiis pis
Ama çok eğlenceli  bundan sonra böölebende bazen su verıyormus gıbı hemen kasıgı sokuyorum agzına
Piti yaaBeni tarif etmişsin! Ali babanın çiftliğini Nuh 'un Gemisi ne çevirdim resmen, yok yok, bütün safari hayvanları da artık Ali babanın çiftliğinde
Kırmızı balık, Mini mini bir kuş, Kedicim mırnav mırnav der, Birgün birgün bir çocuk, Bak postacı geliyor, Küçük Kurbağa ve daha başka tonla şarkı, konu komşu yakında kaset kapağı imzalatmaya gelecek. Çocuk şarkılarında bir marka olma yolunda hızla gidiyorum.
Darısı sakin sakin başına Atomum, bizim durum hiç iyi değil, ben çektim sen çekme inşallah.
Bugun yarin gelse artik su dis...bizim ateşimiz var
Benimki agzini kitliyo resmen yaa kendi eline almak istyo yoksa kabul etmiyo bugn bende muhallebi yaptm icine kendi sutumu kattim zar zor yedirdim 5 6 kasik kandira kandiraVişne kaynattım yemeği yedirirken bi kaşık ondan iki kaşık yemekten vererek kandırdım baya bi yedi bu sayede. Kandırıkçı anne tüüüü piiiiiis pis
serumu takan yani takmaya çalışan hemşirelerde iğneden sonra seruma gerek yok dediler.Canım yaklaşımçk 1-2 hafta önce yoğurt alarjısi bizde yaşadık her yeri şişti gözü dili ve her yeri kırmızı kırmızı oldu fakat bizim doktorumuz her Bebek'te böyle şeylerle karşılaşılabileceğini iğneydi serumdu çocuğu boşa deldirme desi Allerji ilacı yazdı onu 2 gün kullan gün içinde sürekli çocuğu suyun altına sok eğer 2 gün içinde geçmez daha çok artarsa o zaman görüşelim desi ek gıdayı kesme fakat yoğurtdu 2-3 hafta sonra tekrar dene dedi
çok geçmiş olsun canım. şeftalı ben 1-2 kez verdım alerjı rıskı yuksek meyve dıye vermıyorum
iğneden sonra serum takmalarına anlam veremedım bir türlü. benımkı de aynı sekılde iğne yapıldı ve bıraz bekledık çok az azalınca eve döndük. avil şurup yazıldı. yanı burada amaç iğneden sonra çoğalırsa sorun var demektir
o serumu o cocuga boş yere taktılar, boş yere ezıyet cekmıs yavrum.
aslında ek gıda da alerjısı olmayan seylerı biliyorsun denedıklerınden. ek gıda kesılırse ne yıyecekmıs, mama mı?
sağol.bizim ateşimiz var
Bende ishal olmusum ya dun oglusta ishal gibiydi muz verdm bgn duzeldiSelam kızlar kaç gündür giremedim surekli haber izlemekten psikoljim alt üst oldu Rabbim feraha kavustursun hepimizibir de ishal oldum karnim çok agriyor ben ishalim ama pasa da kabız kaç 3 gün sonunda bugün yaptı nihayet ama çok katıydı değişik bir şeyde vermedim sur videoya bayıldım biraz önce onunla yedirdim güldü hoşuna gitti
Bu disler hepimizi mahvetti gelcekse gelsin artik yaabizim ateşimiz var
Kahvaltiyi nasil karistirdin?,bende sabah irmik muhallebısı yaptım. bugun kahvaltıyı karıstırdım
çok ugrastırıyor yerken. her yere dökülüyor. şundan alıcam
Ben gectim 6. Ayi biter bitmez.Devam sütü kullananlar 2 numaraya gecti mi?
Masallah canimEymen bu ay 800 gr almış maşallah
Bende dün 2 numara aldım canm daha kullanmadım.. Sen hangi marka kullaniyorsun mamayıBen gectim 6. Ayi biter bitmez.
Masallah canim
saatleri yazamayacagım çünkü saatımız pek yok. acıktıgını anladıgım zaman yedırıyorum.Surrender bi gunluk menunuzu merak ediyorum sur, herkes fazla yediriyorsun deyip duruyor (agzini acmadiginida goruyorlar bi yandan). Emzirme,yemek,mama ucgeninizi merak ediyorum. Muasit olunca yazarsan sevinirim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?