2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Piti yaa bu msjini saklamam lazım. Yemek yedirirken ya ali baba yada bir küçücük aslancık varmış. Kızçeye fenalık geldi artık.
-Başlıcam Alinden haa
dicek en sonunda

Selam kızlar kaç gündür giremedim surekli haber izlemekten psikoljim alt üst oldu Rabbim feraha kavustursun hepimizi bir de ishal oldum karnim çok agriyor ben ishalim ama pasa da kabız kaç 3 gün sonunda bugün yaptı nihayet ama çok katıydı değişik bir şeyde vermedim sur videoya bayıldım biraz önce onunla yedirdim güldü hoşuna gitti

Vişne kaynattım yemeği yedirirken bi kaşık ondan iki kaşık yemekten vererek kandırdım baya bi yedi bu sayede. Kandırıkçı anne tüüüü piiiiiis pis
Benimki agzini kitliyo resmen yaa kendi eline almak istyo yoksa kabul etmiyo bugn bende muhallebi yaptm icine kendi sutumu kattim zar zor yedirdim 5 6 kasik kandira kandira

serumu takan yani takmaya çalışan hemşirelerde iğneden sonra seruma gerek yok dediler.
ondanda pek uğraşmadılar yani sağolsunlar yinede.
acile gidilince mi böyle oluyor nedir.. iğne yavaş yavaş geçiriyordu. doktor görünce alerji ilacı yazmıştı. hemen alıp verdik. çabucak geçirdi. bir dahada vermedik. doktor tekrarlamazsa vermeyin demişti.
cuma günü gideceğiz işte tekrar. bakalım ne diyecek.

bizim ateşimiz var
sağol.
ne biliyim alerji yapıyor madem listeye niye koymuşlar başka meyve mi kalmadı. Ben doktorun verdiği listeye göre hareket ettim. elma yazıyordu ama onu bulamadık şeftali verdim o yazıyor diye.
ama yoğurt yemesinin ardından alerji ortaya çıkınca süt alerjisine odaklanıldı. İnşaallah şeftalidir. Şeftali kusur kalabilir yemesin ama yoğurttu peynirdi yiyebilsin.
ya sinir kadının tekiydi zaten. birde doktora diyor birbuçuk saat oldu geçmedi. 1 saat bile olmamıştı bunu söylediğinde iğne yapılalı.
şurubu içince geçti bizimkide hemen. yani kalan kızarıklıklar tamamen gitti şükür.
denediğim bir şeftali bir yoğurt. birde arada kaynayan havuçumuz var. onu demedim. ve bugün havucun parçaları vadı kakasında. sarıydı birde.
geçmiş olsun ayrıca. İnşaallah mühim bişey çıkmaz altından. belki diş belirtisidir.
bu arada beslenmemiz sadece anne sütü olarak devam ediyor. verme dediler bende korkuyorum bişey vermiyorum.

Bende ishal olmusum ya dun oglusta ishal gibiydi muz verdm bgn duzeldi

Sütlü irmikli kaşık maması aldım meğer içinde bal da varmış böyle mama veren var mı? Bal olmasi sikinti yaratmaz dimi

onyedilik gecmis olsun... O damar yolu acma durumunu 2-3 kere yasadim bende malesef.. Hafif atesi bile olsa acile gotursen, her ihtimale karsi hemen mudahele etmek icin aciyolarmis. Birak dedim en sonunda takmayin lanet olsun. Allah bir daha yasatmasin...

Surrender bi gunluk menunuzu merak ediyorum sur, herkes fazla yediriyorsun deyip duruyor (agzini acmadiginida goruyorlar bi yandan). Emzirme,yemek,mama ucgeninizi merak ediyorum. Muasit olunca yazarsan sevinirim canim.
saatleri yazamayacagım çünkü saatımız pek yok. acıktıgını anladıgım zaman yedırıyorum.
gece 12 den öğlen 11- 12 ye kadar emzırıyorum
öğlen 11- 12 ye kadar uyuyoruz yani
kahvaltı+ emzırme
sebze püresi+ emzirme
meyve püresi + emzirme
kaşık maması + emzirme
yogurt + emzirme
kaşık maması + emzirme
ve gece uykusu

ben her buldugum fırsatta emzırıyorum.
annemde fazla yedırıyorsun dıyor, bence degıl aç mı kalsın cocuk. arnı acıkmasa zaten yemez. iştahlı yemıyor tabıı kı
bir şekilde yedırıyorum işte. karnı tok olsa hayatta yemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…