2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hemem hemen aynı verdiklerimiz.. Bende bi öğün kaşık maması bi öğün devam sütü olarak veriyorum

Doktor anne sutu aldiginda yemeklerle yada mamayla karismasin, yani bi sure gectikten sonra ver demisti. Ne alaka bilmiyorum, yediginin ardina emzirdigini gorunce aklima geldi.

Hemem hemen aynı verdiklerimiz.. Bende bi öğün kaşık maması bi öğün devam sütü olarak veriyorum

Sizin verdiklerinize bakınca ben bebeğimi acaba aç mı bırakıyorum diye şüphe duymaya başladım
Sadece emziriyorum arada az az bişeyler tattırıyorum ve gece uyanmıyor

Sizin verdiklerinize bakınca ben bebeğimi acaba aç mı bırakıyorum diye şüphe duymaya başladım
Sadece emziriyorum arada az az bişeyler tattırıyorum ve gece uyanmıyor
Bazi bebekler uykuyu seviyor bence benimki sabah uyaninca bile aciktim demez. Ben teklif etmesem ac yasayabilir...

Doktor anne sutu aldiginda yemeklerle yada mamayla karismasin, yani bi sure gectikten sonra ver demisti. Ne alaka bilmiyorum, yediginin ardina emzirdigini gorunce aklima geldi.
her öğün emzırıyorum manasında yazdım aslında. bazen emıyor yemek sonrası
bazen yarım saat sonra. gece uykusuna yatmadan önce patlayana kadar yesın ardından hemen emer mesela.
doktor halt etmıs

senın menü nasıl?
sebze püresi ya da tarhana çorbası verıyorum
bu aralar hurmalı muhallebıye başladım
kaşık mamasının yerıne verıyorum 1 öğün
8 gibi kalkar kalkmaz anne sutu 140cc (emmedigi icin sagiyorum) 11 gibi devam sutu+kahvalti (yumurta sarisi, peynir, pekmez) 2de anne sutu yine 140cc. 3bucuk 4 gibi sebze puresi 5-5.30 tekrar devam sutu. 7.30- ya yogurt, ya meyveli yogurt. yada kasik mamasi. (Bi turlu yogurt ve meyveyi menuye sigdiramiyorum) 9.30-anne sutu 140cc

Bugün ikea dan mama sandalyemizi aldık biz de. Bakalım oturcak mı yawru. Bu arada ordaki beşiklerden almadığıma it gibi pişman oldum. Bizim beşiğin içinde ayağa diktiğimde göğsünün altına geliyo korkuluğu. Yarın birgün ayaklandığında kesin atar kendini aşağıya
Koca kişisi bi daha beşik alamam niye zamanında düşünemedin de bu beşiği aldırdın o zaman bana bıt bıt bıt söyleniyo

Hayirli olsun, bizim besik de ikea. Ayarlanabiliyor yuksekligi. Makulda bir fiyati vardi 500 gibiydi sanirim. Soylensin dursun aman bosver :)

her öğün emzırıyorum manasında yazdım aslında. bazen emıyor yemek sonrası
bazen yarım saat sonra. gece uykusuna yatmadan önce patlayana kadar yesın ardından hemen emer mesela.
doktor halt etmıs
Valla bencede. Benimki emse, hayatta boyle ogun haline getirmezdim tabiki, arada teklif ediyorum hala, yok gavur inadi.. Emse de azcik oldugu icin sagip veriyorum gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…