- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.781
benımkının ateş bi gelıyor bı gidiyorBu disler hepimizi mahvetti gelcekse gelsin artik yaa
Hemem hemen aynı verdiklerimiz.. Bende bi öğün kaşık maması bi öğün devam sütü olarak veriyorumsaatleri yazamayacagım çünkü saatımız pek yok. acıktıgını anladıgım zaman yedırıyorum.
gece 12 den öğlen 11- 12 ye kadar emzırıyorum
öğlen 11- 12 ye kadar uyuyoruz yani
kahvaltı+ emzırme
sebze püresi+ emzirme
meyve püresi + emzirme
kaşık maması + emzirme
yogurt + emzirme
kaşık maması + emzirme
ve gece uykusu
ben her buldugum fırsatta emzırıyorum.
annemde fazla yedırıyorsun dıyor, bence degıl aç mı kalsın cocuk. arnı acıkmasa zaten yemez. iştahlı yemıyor tabıı kı
bir şekilde yedırıyorum işte. karnı tok olsa hayatta yemez.
Bunu kullaniyorum canimBende dün 2 numara aldım canm daha kullanmadım.. Sen hangi marka kullaniyorsun mamayı
Doktor anne sutu aldiginda yemeklerle yada mamayla karismasin, yani bi sure gectikten sonra ver demisti. Ne alaka bilmiyorum, yediginin ardina emzirdigini gorunce aklima geldi.saatleri yazamayacagım çünkü saatımız pek yok. acıktıgını anladıgım zaman yedırıyorum.
kahvaltı+ emzırme
sebze püresi+ emzirme
meyve püresi + emzirme
kaşık maması + emzirme
yogurt + emzirme
kaşık maması + emzirme
ve gece uykusu
annemde fazla yedırıyorsun dıyor, bence degıl aç mı kalsın cocuk. arnı acıkmasa zaten yemez. iştahlı yemıyor tabıı kı
saatleri yazamayacagım çünkü saatımız pek yok. acıktıgını anladıgım zaman yedırıyorum.
kahvaltı+ emzırme
sebze püresi+ emzirme
meyve püresi + emzirme
kaşık maması + emzirme
yogurt + emzirme
kaşık maması + emzirme
ve gece uykusu
Hemem hemen aynı verdiklerimiz.. Bende bi öğün kaşık maması bi öğün devam sütü olarak veriyorum
Bazi bebekler uykuyu seviyor benceSizin verdiklerinize bakınca ben bebeğimi acaba aç mı bırakıyorum diye şüphe duymaya başladım
Sadece emziriyorum arada az az bişeyler tattırıyorum ve gece uyanmıyor
evet premium. Daha iyisini bulsam onu kullanicamda, yok malesef... Bende arada krem suruyorum.Sahiden o kızarıklık neden oluyor bizim minnostada var pisik olduğunu dusundum krem suruyorum ama pek fayda etmedi premium da var sanirim bu olay
her öğün emzırıyorum manasında yazdım aslında. bazen emıyor yemek sonrasıDoktor anne sutu aldiginda yemeklerle yada mamayla karismasin, yani bi sure gectikten sonra ver demisti. Ne alaka bilmiyorum, yediginin ardina emzirdigini gorunce aklima geldi.
devam sütü sevmedı benımkıHemem hemen aynı verdiklerimiz.. Bende bi öğün kaşık maması bi öğün devam sütü olarak veriyorum
kaç aylık senınkı, daha tadımlıkta mısın? ben öğün olarak verıyorumSizin verdiklerinize bakınca ben bebeğimi acaba aç mı bırakıyorum diye şüphe duymaya başladım
Sadece emziriyorum arada az az bişeyler tattırıyorum ve gece uyanmıyor
pişmiş irmik, haşlanmış yumurta, labne, rengı degıssın dıye de pekmez :=)Kahvaltiyi nasil karistirdin?,
senın menü nasıl?Bazi bebekler uykuyu seviyor bencebenimki sabah uyaninca bile aciktim demez. Ben teklif etmesem ac yasayabilir...
benımkını uyutamadık. babası oynatıyorBugun yarin gelse artik su dis...Benimkide aglaya aglaya uyudu...
maşallah tosunaEymen bu ay 800 gr almış maşallah
tarif versene? nasıl yedırcen?Yarin sabah krep yapcam eymene
8 gibi kalkar kalkmaz anne sutu 140cc (emmedigi icin sagiyorum) 11 gibi devam sutu+kahvalti (yumurta sarisi, peynir, pekmez) 2de anne sutu yine 140cc. 3bucuk 4 gibi sebze puresi 5-5.30 tekrar devam sutu. 7.30- ya yogurt, ya meyveli yogurt. yada kasik mamasi. (Bi turlu yogurt ve meyveyi menuye sigdiramiyorum) 9.30-anne sutu 140ccsenın menü nasıl?
sebze püresi ya da tarhana çorbası verıyorum
bu aralar hurmalı muhallebıye başladım
kaşık mamasının yerıne verıyorum 1 öğün
Hayirli olsun, bizim besik de ikea. Ayarlanabiliyor yuksekligi. Makulda bir fiyati vardi 500 gibiydi sanirim. Soylensin dursun aman bosver :)Bugün ikea dan mama sandalyemizi aldık biz de. Bakalım oturcak mı yawru. Bu arada ordaki beşiklerden almadığıma it gibi pişman oldum. Bizim beşiğin içinde ayağa diktiğimde göğsünün altına geliyo korkuluğu. Yarın birgün ayaklandığında kesin atar kendini aşağıya
Koca kişisi bi daha beşik alamam niye zamanında düşünemedin de bu beşiği aldırdın o zaman bana bıt bıt bıtsöyleniyo
Valla bencede. Benimki emse, hayatta boyle ogun haline getirmezdim tabiki, arada teklif ediyorum hala, yok gavur inadi.. Emse de azcik oldugu icin sagip veriyorum gene.her öğün emzırıyorum manasında yazdım aslında. bazen emıyor yemek sonrası
bazen yarım saat sonra. gece uykusuna yatmadan önce patlayana kadar yesın ardından hemen emer mesela.
doktor halt etmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?