2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun, bizim besik de ikea. Ayarlanabiliyor yuksekligi. Makulda bir fiyati vardi 500 gibiydi sanirim. Soylensin dursun aman bosver :)
Benim aldığım beşikte 400 liraydı ikeadakide aynı fiyat. Bizimkinin ön korkuluğu aşağıdaydı yukarı çektim ammaa boyu kısa geliyo işte ben ne bileyim doğmamış çoocuunn boyu aşacakta bunu aşağı düşecek diye napim ilk çocuğum düşünemedim kendisi düşünseydi o zaman dana. Ben de dedim walla almazsan diğer odaya gidersin mis gibi tek kişilik yatak var orda güzelce yatarsın ben de oğlumla yatarım. Sonra dedi ki hele bi kendi kendine kalkmayı öğrensin bakarız o zaman düşünürüz dedi

Bu hafta 6 ay bitti. Dr kontrolde zorla yedirme sadece tattır isterse devam eder dedi bi kase hazırlıyorum iki kaşık anca yiyor ama filede meyve eline versem severek emiyor
aramızda 3.5 hafta falan var. valla öyle hiç ister durumları olmuyor
bazen benımkı inat edıyor bi 3-4 dk uğraşıyorum sonra yıyor
sağı solu bellı olmuyor yani
ya da kımbılır aklı nerde kaldı

nasıl beşik aldın ki?

emmemesine ragmen maşallah yıne cıkıyor sütün. yogurdu az verırsen ardından meyve de verırsın

Bu arada benmkide sebze pürelerini çorbalarını o kadar nazlı yiyo ki kendi minnak kaşığıyla 4–5 kaşık ancak. Meyve püresi versem ya da o püreyi yoğurtla karıştırıp versem her dakika yer. Bi de bizim yediklerimize çok atılıyo yanında zor yemek yiyoruz bööyylee balık gibi ağzını açarak atlıyo resmen

biz birlikte yıyoruz. daha iştahlı yıyor o zaman

fiyatını bılmıyorum. 2 tarafa şöyle olmaz mı?
ya da yaratıcılıgını çalıştırıp bunu kendın yapıcan
fiyatını bılmıyorum. 2 tarafa şöyle olmaz mı?
ya da yaratıcılıgını çalıştırıp bunu kendın yapıcan

Uykusuzluk ve yorgunluktan yaratıcılığım kaçtı sör kafam sadece bebek bakımı beslenmesi gelişimi vs vs veee bunların arasında temizliği ne ara yapcam akşam yemeğini nasıl yetiştircem gibi gibi şeylere çalışıyo artık. Sanatçı ruhum öldü artık robota bağladım sürekli iş peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…