2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Krep
1 tatli kaşığı labne
1 yumurta sarısı
2 tatlı kaşığı cekilmiş ceviz
Yarım bardaktqn biraz daha az süt
2_3 tatli kaşığı un
Karıştırılır
Krep tavasinda pişirilir
Teflon tavada yapacaksaniz tavaya cok az tereyağı koyun.. @Surrender
Üzerine labne sürüp ponçik ponçik yedirdim yedi

Kizlar canim cok sikkin.bebegimi hergoren bu fazla uzun olmicak diyo.esimde bende kisayiz.6 ocak dogumluyuz.doktora gittik.65 cm dedi boyu.millet ayagi kucuk boyu uzun olsa ayagida uzun oljr defi.cok uzuldum.en azindan 1.75 yada 1.78 olsun osterdim hep.cok moralim cok bozuldu.ayagi kucuk olan erkek bebekler kisami sizce

Canim 6aylik bebegin ortalamasi 65-66cm.. Uzme tatli canini sen, daha neler yiyecek,eti sutu ozellikle bi sevdi mi.. Bi de spor! Genetikten gelenin uzerini de yedigi-sporu tamamliyor. Millet konusmayi cok sever bilirsin. Insan ister istemez takiyor bunda da haklisin. Ama cokbilmisler yuzunden icini skma arkadasim.. Gelisimi bak ortalama degerde seyrediyor.. Saglikla buyusun kocaman adam olsun insallah

@Surrender normal dogum yapan kadinin sancisi gecer derler diye biliyorum ama belki yanlis biliyorum :) benm su ana kdrki olduklarmda sanci hic olmadi. Eskiden arada fena olurdu,surekli olan bir sey degildi ama..
Ben normal doğum yaptım geçti ağrılarım. Öncesinde hastanelik olacak kadar ağrım olurdu. 3kez adet oldum doğum sonrası. Anlamadım bile geleceğini.

Ben normal doğum yaptım geçti ağrılarım. Öncesinde hastanelik olacak kadar ağrım olurdu. 3kez adet oldum doğum sonrası. Anlamadım bile geleceğini.

Iki kez oldm ben de hic hissetmedm agri.. Belki gerctkn normal Dogumdan:) o degil de her ay ileri gune atiyor,tirsiyorum olana kadar haha

Ay onsaallah.ne bilim bacilarim 1.73 ama ben kisayim1.55 esjmde kisa.benim gibi kisacolsun istemiyorum oglumun.erkek cocuguna gore kisami diye cok uzuldum.

Yaramaz senii olsunyarasinnnnnn
Artik midesine ne kadar gittiyse ben verince kabul etmiyo kendide boyle yapiyo iste sipa
Ay onsaallah.ne bilim bacilarim 1.73 ama ben kisayim1.55 esjmde kisa.benim gibi kisacolsun istemiyorum oglumun.erkek cocuguna gore kisami diye cok uzuldum.
Millet konuşmayı bi seviyo ki gorumcemde bnm oglana kucuk duruyo diyolar diye boyu kisa ya ondan demsti 4 aylikken 66 cmdi ve hemsire ortalamanin baya ustunde demsti anca atiyolar bide ilk 2 senede boyunun kisa yada uzun oldugu anlasilmazms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…