2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay onsaallah.ne bilim bacilarim 1.73 ama ben kisayim1.55 esjmde kisa.benim gibi kisacolsun istemiyorum oglumun.erkek cocuguna gore kisami diye cok uzuldum.
En azindan babasi kadar olur,hatta onu da gecer zamane cocuklari sansli.. Daha iyi bakiyoruz,etkinlikler yapiyoruz falan.. Evet erkek cocugu olunca insan kaygi yapio ama uzulme dedigmz gibi:)

Kendi karar veriyor doymasa aglar ben de salatalik yalattirdm ben yerken cok bakiyor ya vicdan yaptirtiyor!! Yalamadi her defasinda isirdi ben de vermedim.. yatarak yapiyo bir de alla aalla :)

Kendi karar veriyor doymasa aglar ben de salatalik yalattirdm ben yerken cok bakiyor ya vicdan yaptirtiyor!! Yalamadi her defasinda isirdi ben de vermedim.. yatarak yapiyo bir de alla aalla :)
Artik disleri var isirir tabi minnak benmkide salataligi isiriyo ama icini baya yemosti gecen gun ciksada disleri rahatlasak nasilda tatli durur

Canim kosa olsun niye moralini bozuyorsun ki saglikli olmasi daha onemli bak babasi ve sende kisasiniz nolcak sanki sagligi yerinde olsun yeter bozma moralini

parça parça mı yedırdın yani?

Dereyi görmeden paçayı sıvatmışlar canım sana. Yok öyle bir şey, canını sıkmak istemişler başarmışlar da. Hem kısa olsa nolur, kavakta da boy var ama biber fidesi kadar hüneri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…