2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1 tatli kaşığı labne
1 yumurta sarısı
2 tatlı kaşığı cekilmiş ceviz
Yarım bardaktqn biraz daha az süt
2_3 tatli kaşığı un
Karıştırılır
Krep tavasinda pişirilir
Teflon tavada yapacaksaniz tavaya cok az tereyağı koyun.. @Surrender

Ay benmki bu kadar yemiyo daha baslamadm 6 ayimiz bitiyo cuma gunu sabah 2 cay kasigi labne cay kasiginin ucuyla uzum pekmezi geri kalan gun boyunca sadece emzrme

Benim doktorum söyle demişti çeyrek yumurta sarısı ile başla kibrit kutusu kadar tuzsuz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez 2 adet hipp organik bisküvi (ben eti cici Bebe koydum) bunu süt ya da mama ile sulandircan

Huzursuzluk dün geceden bu yana hat safhada. Saat başı kurulmus gibi uyandı. Yardım edemiyorum ve edemedikce üzülüyorum. Gündüz artık dışarı çıkardım biraz arabasinda uyudu. Bakalım bu gece nolacak

Benim doktorum söyle demişti çeyrek yumurta sarısı ile başla kibrit kutusu kadar tuzsuz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez 2 adet hipp organik bisküvi (ben eti cici Bebe koydum) bunu süt ya da mama ile sulandircan
bende aynisini yapıyorum sadece bisküviyi kendim yaptım. Hem kolay hem bayadir taze

Ay benmki bu kadar yemiyo daha baslamadm 6 ayimiz bitiyo cuma gunu sabah 2 cay kasigi labne cay kasiginin ucuyla uzum pekmezi geri kalan gun boyunca sadece emzrme
Canim nerde bazen benim kide yemiyor. Devam sutu yada kaşik mamasi veriyorum. Onucta alacagi besin degeri bunlarda var. Zamanla alısacaklar. Annesutu ve devam sutune alıştilar . Sıkıntı yapma .

Günde kaç cc mama iciyor
Sabah uyandığında 180 cc mama
Kahvaltı- eğer yemezse mama
Yoğurt-eğer yemezse mama
Çorba,püre- eğer yemezse mama
Kaşık maması( uykudan önce)
En geç 9 da uyur. 12 gibi uyku arasında 180cc mama
Gece 4-5 gibi uyanır ağlayarak 180cc mama hepsini yiyemiyor ama.
Sonra yine sabah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…