- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.001
Atom heart mother
Atom gadın
Kaşımı senin gibi azcık kalın düzelttim önlere çektim
Kocam sen kimsin dedi
Adom hirt madır dedim
birseyler yazarim ama, sonra bir daha yazdirmazlar cisrikArjantinde bir polis, parkta emziren anneyi parktan cikarmis. Tum anneler protesto etmek icin emzirmisler disarda ve bi spiker de canli yayinda bebegini emzirerek protesto etmis durumu. Skaa gbi de bizm cogu insanimiz da isi edepe dokmus.
Su dogal ve masum olayi bile kirli dusunceleriyle kirleten ,acin ciplak dolasin diyenler, isi cehenneme peygambere getiren insanlarla ayni ulkenin insani olmak cok kotu bir sey. Yani emziren anneyle,orasini burasini acan,onla bunla sarmas dolas naneler yiyen insnlari bir tutuyorlar. Bu insanlar behlul ve bihteri hala anan insanlar yahu!!
benim memeler sizin memenizi doverBenm memeler oldu kocaman sinirlerm bozldu zaten bi tsort giyiyorm memeler onden gidiyo 80 buyuk geliyordu onceden kucuk diye uzuluyodm geri eski haline doner insallah
Neyse ki çok pahalıymış bizim evlere giremez
En guzeli... Senin bebito kiz miydi lolla?Atom doğduğundan beri pamuk ve su kullanıyorum
Hiç sıkıntı yaşamadım
Baby and me kullanıyorum
Yok cis degil ama terletiyor olabilir bizim ev extra sicak cunku..çişi mi geliyor ki acaba.. yada bezi terletiyor da olabilir.
Ben tatildeyim. Disarda gezerken bir iki tane denedim oğunu atlamıyim diye. Yemedi. Ağiz burusturduBenim yaptiklarimi yemiyor diye hipp'in kavanoz mamalarindan aldim 2-3 tane, birde sutas babymix yogurt aldim. Yedi essolessek
Hahasesli guldum yine heee
birseyler yazarim ama, sonra bir daha yazdirmazlar cisrikanladin sen...
benim memeler sizin memenizi dover
Bu aralar az emiyo nolduysa 2 cekip birakiyo sag gogsm cok agriyodu dunSutun iyi Maşallah . Aç kalmaz merak etme. Ek gidaya gecince kendine gore rutin olusturursun. Emzirmeyi ihmal etme benim sütüm emmeye emmeye bitti.
Benim yaptiklarimi yemiyor diye hipp'in kavanoz mamalarindan aldim 2-3 tane, birde sutas babymix yogurt aldim. Yedi essolessek
Evet canım kızEn guzeli... Senin bebito kiz miydi lolla?
Havalar sicak dişi atagi gunleri gunlerine uymuyor. Arada az yedigi oluyor. Serin yerde emzir. Sağ gogsunu emmezse.Bu aralar az emiyo nolduysa 2 cekip birakiyo sag gogsm cok agriyodu dun
Yatak odamiz serin orda emzryrm hep zaten burda yatiyo anlamiyorm ki surekli uyanmasinin nedenini acaba onceden biz yatarken uyurdu 12de sabah 5 de yada 6 kalkardi simsi uyku saatini one cektm 9 bucuk yada 10da uyums oluyo ama cabk uyaniyo mesela dun 9 bucukta yatrdm 10 bucukta uyandi emzrdm bi daha yatrdim 1de kalkti yani hic 5 6 saat uyumuyo artk dis de çıkaramadı biHavalar sicak dişi atagi gunleri gunlerine uymuyor. Arada az yedigi oluyor. Serin yerde emzir. Sağ gogsunu emmezse.
dun gece aynisi bizde de oldu. Her saat başı uyandi nerdeyse sabah 6bucuktan sonra da tamamen uyandı. Nerdeyse hic uyanmadan uyurdu ya. Dis çıkınca bitecek umuduyla bekliyorumYatak odamiz serin orda emzryrm hep zaten burda yatiyo anlamiyorm ki surekli uyanmasinin nedenini acaba onceden biz yatarken uyurdu 12de sabah 5 de yada 6 kalkardi simsi uyku saatini one cektm 9 bucuk yada 10da uyums oluyo ama cabk uyaniyo mesela dun 9 bucukta yatrdm 10 bucukta uyandi emzrdm bi daha yatrdim 1de kalkti yani hic 5 6 saat uyumuyo artk dis de çıkaramadı bi
sesli guldum yine heee
birseyler yazarim ama, sonra bir daha yazdirmazlar cisrikanladin sen...
benim memeler sizin memenizi dover
Yatak odamiz serin orda emzryrm hep zaten burda yatiyo anlamiyorm ki surekli uyanmasinin nedenini acaba onceden biz yatarken uyurdu 12de sabah 5 de yada 6 kalkardi simsi uyku saatini one cektm 9 bucuk yada 10da uyums oluyo ama cabk uyaniyo mesela dun 9 bucukta yatrdm 10 bucukta uyandi emzrdm bi daha yatrdim 1de kalkti yani hic 5 6 saat uyumuyo artk dis de çıkaramadı bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?