2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Atom heart mother
Atom gadın
Kaşımı senin gibi azcık kalın düzelttim önlere çektim
Kocam sen kimsin dedi
Adom hirt madır dedim
sesli guldum yine heee

birseyler yazarim ama, sonra bir daha yazdirmazlar cisrik anladin sen...

Benm memeler oldu kocaman sinirlerm bozldu zaten bi tsort giyiyorm memeler onden gidiyo 80 buyuk geliyordu onceden kucuk diye uzuluyodm geri eski haline doner insallah
benim memeler sizin memenizi dover

Neyse ki çok pahalıymış bizim evlere giremez

Benim yaptiklarimi yemiyor diye hipp'in kavanoz mamalarindan aldim 2-3 tane, birde sutas babymix yogurt aldim. Yedi essolessek
Ben tatildeyim. Disarda gezerken bir iki tane denedim oğunu atlamıyim diye. Yemedi. Ağiz burusturdu . Sonra benim yaptiğim meyve puresini de istemedi. İcine cici bebe atarak veriyorum simdi sebze puresinede. Sanirim sut tadi istiyorlar.

Bi su bardağının yarısına su yarısına süt koydum icine 1 tepeleme tatli kasigi pirinc unu koydum. Onu pisirdim. Soguyunca icine 3 tane parçaladığım cicibebe koydum. Yarım şeftalinin rendesini koydum M Mismommy

Benim yaptiklarimi yemiyor diye hipp'in kavanoz mamalarindan aldim 2-3 tane, birde sutas babymix yogurt aldim. Yedi essolessek

bas bas paraları leylaya
senin minnok sadce patetes kızartması ve piriç pilavı makarna yiyenlerden olcak demekev yapımı yoğurt yedirince bizim oğlanın ağzı inek kokuyor ekşi ekşi

Havalar sicak dişi atagi gunleri gunlerine uymuyor. Arada az yedigi oluyor. Serin yerde emzir. Sağ gogsunu emmezse.
Yatak odamiz serin orda emzryrm hep zaten burda yatiyo anlamiyorm ki surekli uyanmasinin nedenini acaba onceden biz yatarken uyurdu 12de sabah 5 de yada 6 kalkardi simsi uyku saatini one cektm 9 bucuk yada 10da uyums oluyo ama cabk uyaniyo mesela dun 9 bucukta yatrdm 10 bucukta uyandi emzrdm bi daha yatrdim 1de kalkti yani hic 5 6 saat uyumuyo artk dis de çıkaramadı bi

dun gece aynisi bizde de oldu. Her saat başı uyandi nerdeyse sabah 6bucuktan sonra da tamamen uyandı. Nerdeyse hic uyanmadan uyurdu ya. Dis çıkınca bitecek umuduyla bekliyorum

Bizim firfir da 1.5saate bir uyaniyordu Ciksin da gecsin insallah. Bizm en uzun uyku 3saat zaten

H hiuf dun ikeaya gittik,su yemek masasini aldim gari! Daha begenmezse bakariz caresine kucagima baglar yedirrim zaten yapisik bana Bi de cok guzel kitaplar aldim,guvenli ev diye bi kitap vardi,orda da vardir bence kesinlikle tavsiye ederim houf bnmki iki gundur avakado yedi sevdi.. Tam dolsun 6ay,baslcam blwye 3agustos

Mutfakta her yer her yerde oglum uyku saatinden erken uyudu. Gidip duzenleyeyim dedm yatirdm 1dk sonra uyandi. Simdi kucakta sapsik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…