2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Her iki saate bir uyurdu,simdi gunde en fazla iki kez. Saatlerce uzerimde,kostu kostur,oynat,ziplat,yedir,sev,oyun oyna,enerji harca. Sonuc 15-30dk lik uyku. Anam agliyor resmen. Biraz uyuyup uyaniyor kucagima geliyr,artik almicam uyumaza uyumasin,artik atacam besigine valla o kadar yoruluyorum ya

daha aşı olmadan, olduktan hemen sonra ateş düşürücü ver dıyen, şansa hemşire olmuşlara selam olsun!
şaka gibi yaa.. kapı çalmasa da sen aç diyor yanı

Benim oğlanı bu sabah sehpanın altında buldum. Oyuncak teeee nerde, alacam diye kendi sehpanın altında. Birde ulaşma yöntemi olarak yuvarlanmayı icat etti.

Benim oğlanı bu sabah sehpanın altında buldum. Oyuncak teeee nerde, alacam diye kendi sehpanın altında. Birde ulaşma yöntemi olarak yuvarlanmayı icat etti.
Ya benimkide bulmus yuvarlanmayi emeklemekten kolay geldi heralde ama dun oyuncagini koydum nasl geliyo hizli hizli bende cektm surekli baya bi dolandi

taşınıyorum..
Minoku yere bırakıp gidip işleniyorum..çok yaramaz çok
Fotokopi makinasına ulaşmış..a4 ler buruş buruş..
Annemede demedim kalkıp gelir..
Kendi bacağımı kesiyom
Bu herifle bu işi başarırsam
Kitaplığı kolile dedim..
Kitaplıkta ebatlı kitaplar kalmış..
Canım çıkıyo

Hani hep sutle yapiliyor ya,ben de sagamiyorum ondan yapamam boyle anlaminda,kafami karistirdi mecbur kalmadikca mama yok
neyi sütle yapıyorlar ? mamayı mı...
aynen. aynı fikirdeyiz.

En iyisi Canim panik insani yanlisa surukluyo bende yemek felan yerken rahatim bogazinda kalinca oyle hemen korkp telas yapmyrm
o zaman daha sakin olmalı tabi. hem çocukğu o an korkutmamak açısından hem alabilmek açısından.
başımıza gelmedi ama yalnızsam panik olmam galiba. yanımda biri varken oluyor bana bişeyler.

daha aşı olmadan, olduktan hemen sonra ateş düşürücü ver dıyen, şansa hemşire olmuşlara selam olsun!
şaka gibi yaa.. kapı çalmasa da sen aç diyor yanı
önlem amaçlı diyorlar ama ne gerek var. o daha bebek sonuçta. gereksiz ilaç almasına gerek yok. ilkinde vermiştim acemilikten. o zamanda yükselmemişti de pişman olmuştum verdiğime.

benimki o kadar uzaklaşamıyor daha. kendi çapında saat gibi dönüyor işte.

kolay gelsin
taşınırken en zoru kıtaplar.. bakalım biz napıcaz dünya kitap var
her yer kıtaplık evde

niye tasınıyorsunuz sıgamadınız mı?

çok saçma ne önlemı canım
ateş çıkmadan verılır mı yaa. hem cıksın ne olacak 39 olmadıkca.
ateş vücut için iyi bir şey, savaşmayı öğrenıyor.

benımkı hiç sakınmıyor yüzünü vuruyor sureklı. neyse kı oyun bahçemiz var
içine sünger kestırdım orda takılıyor.
Halının üzerindeyken yuvarlanmayı tercih ediyor, kanepeyi açıp üzerine koyduğumda emekleme, geri geri gitme, yuvarlanma hareketlerini daha aktif ve rahat yapıyor. Bence halı dizlerini acıtıyor bir kaç kez de kafa, burun vurduğu için korkuyor diye düşünüyorum. Süngeri iyi düşünmüştüm canım. Bu güzel bir fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…