- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.261
aynenBunu biraz buyutuyim 3-4 yasina gelsin, bir tane daha yapicamallah kismet ederse tabi...
ben her seyı göz kararı yapıyorum aslında. bir de kafama göre yapıyorumSur'un smileyini kullanip duruyom, sahi sur nerdesin ?Yogurt corbasi tarifi ver bana
daha aşı olmadan, olduktan hemen sonra ateş düşürücü ver dıyen, şansa hemşire olmuşlara selam olsun!iyi akşamlar güzel annişler.
biz 6. ay aşılarımızı olduk bugün.
ebe, eve gidince ateş düşürücü içerirsin hemen dedi. ama ben içirmedim. saat başı hep ölçtüm. Rabbime çok şükür ateşi yükselmedi.
az az uyuduk günü bitirdik şükür.
yarında alerji için kontrole gideceğiz. İnşaallah o sorunumuzda bitip gitmiştir.
temizlikten gem vurulmuş. ben artık takmıyorum. yapabiliyorsam yapıyorum. yapamıyorsam kalıyor napıyım.
uykum varsa uyuyorum oğlumla. oh mis..
Benim oğlanı bu sabah sehpanın altında buldum. Oyuncak teeee nerde, alacam diye kendi sehpanın altında. Birde ulaşma yöntemi olarak yuvarlanmayı icat etti.bu arada bizim dişlerde çıktı. hemde ikisi birden aynı anda. ama hala deli gibi kaşınıyor. elindekini al kıyameti koparıyor.
elinden düşsün, uzanıp alamıyor mı.. başlıyor ağlamaya.
ay birde uzanıp almaya çalışırken geri geri emeklediği için hepten uzaklaşmıyor mu.. çıldırıyor çıldırıyor.
ben halıya bırakamıyorumBenim oğlanı bu sabah sehpanın altında buldum. Oyuncak teeee nerde, alacam diye kendi sehpanın altında. Birde ulaşma yöntemi olarak yuvarlanmayı icat etti.
Ya benimkide bulmus yuvarlanmayi emeklemekten kolay geldi heralde ama dun oyuncagini koydum nasl geliyo hizli hizli bende cektm surekli baya bi dolandiBenim oğlanı bu sabah sehpanın altında buldum. Oyuncak teeee nerde, alacam diye kendi sehpanın altında. Birde ulaşma yöntemi olarak yuvarlanmayı icat etti.
Yada kapı kapalı ise kapa gibidaha aşı olmadan, olduktan hemen sonra ateş düşürücü ver dıyen, şansa hemşire olmuşlara selam olsun!
şaka gibi yaa.. kapı çalmasa da sen aç diyor yanı
Evet canım bizim burun yamulacak bu gidişle.ben halıya bırakamıyorum
agzını vuruyor hızlıca.
Yuvarlanırken de o kafayı nasıl sakınıyo vurmayım diye. Yerim onun kafasını.Ya benimkide bulmus yuvarlanmayi emeklemekten kolay geldi heralde ama dun oyuncagini koydum nasl geliyo hizli hizli bende cektm surekli baya bi dolandi
Bizimki sakinmiyodu ilk basta kut diye vuruyodu smdi ogrenmis yavasca birakiyo kafayiYuvarlanırken de o kafayı nasıl sakınıyo vurmayım diye. Yerim onun kafasını.
neyi sütle yapıyorlar ? mamayı mı...Hani hep sutle yapiliyor ya,ben de sagamiyorum ondan yapamam boyle anlaminda,kafami karistirdimecbur kalmadikca mama yok
o zaman daha sakin olmalı tabi. hem çocukğu o an korkutmamak açısından hem alabilmek açısından.En iyisi Canim panik insani yanlisa surukluyo bende yemek felan yerken rahatim bogazinda kalinca oyle hemen korkp telas yapmyrm
önlem amaçlı diyorlar ama ne gerek var. o daha bebek sonuçta. gereksiz ilaç almasına gerek yok. ilkinde vermiştim acemilikten. o zamanda yükselmemişti de pişman olmuştum verdiğime.daha aşı olmadan, olduktan hemen sonra ateş düşürücü ver dıyen, şansa hemşire olmuşlara selam olsun!
şaka gibi yaa.. kapı çalmasa da sen aç diyor yanı
benimki o kadar uzaklaşamıyor daha. kendi çapında saat gibi dönüyor işte.Benim oğlanı bu sabah sehpanın altında buldum. Oyuncak teeee nerde, alacam diye kendi sehpanın altında. Birde ulaşma yöntemi olarak yuvarlanmayı icat etti.
kolay gelsintaşınıyorum..
Minoku yere bırakıp gidip işleniyorum..çok yaramaz çok
Fotokopi makinasına ulaşmış..a4 ler buruş buruş..
Annemede demedim kalkıp gelir..
Kendi bacağımı kesiyom
Bu herifle bu işi başarırsam
Kitaplığı kolile dedim..
Kitaplıkta ebatlı kitaplar kalmış..
Canım çıkıyo
çok saçma ne önlemı canımneyi sütle yapıyorlar ? mamayı mı...
aynen. aynı fikirdeyiz.
o zaman daha sakin olmalı tabi. hem çocukğu o an korkutmamak açısından hem alabilmek açısından.
başımıza gelmedi ama yalnızsam panik olmam galiba. yanımda biri varken oluyor bana bişeyler.
önlem amaçlı diyorlar ama ne gerek var. o daha bebek sonuçta. gereksiz ilaç almasına gerek yok. ilkinde vermiştim acemilikten. o zamanda yükselmemişti de pişman olmuştum verdiğime.
benimki o kadar uzaklaşamıyor daha. kendi çapında saat gibi dönüyor işte.
benımkı hiç sakınmıyor yüzünü vuruyor sureklı. neyse kı oyun bahçemiz varYuvarlanırken de o kafayı nasıl sakınıyo vurmayım diye. Yerim onun kafasını.
Halının üzerindeyken yuvarlanmayı tercih ediyor, kanepeyi açıp üzerine koyduğumda emekleme, geri geri gitme, yuvarlanma hareketlerini daha aktif ve rahat yapıyor. Bence halı dizlerini acıtıyor bir kaç kez de kafa, burun vurduğu için korkuyor diye düşünüyorum. Süngeri iyi düşünmüştüm canım. Bu güzel bir fikirbenımkı hiç sakınmıyor yüzünü vuruyor sureklı. neyse kı oyun bahçemiz var
içine sünger kestırdım orda takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?