- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.077
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.221
HahaBen o kadar uykusuzluk ve yorgunluğa dayanamıyorum hiufcum minnoşa ancak yetişiyorum. Yapamazsam kalıyo ona da deliriyorum böyle bi çıkmazdayım işte. Amaa çamaşır suyu olmadan asla
Maşallah hayırlı olsun dişleriniz biz daha bi taaneee bilem çıkaramadık.
Marifetli hatuna bak seennn. Ben de haftasonu evimi tamamen arındırıp bir kaş aldırmaya gitsem çok mutlu oluciimm keman kaşlı oldum yaw
Her gun yapiyorm mutlaka sabah kalknca once pasayi emzryrm sonra cay koyuyorm kahvaltimi yapyrm eger durursa mutfagi topluyorm yatagimi topluyorum sonra biraz oyaliyorm oglusu banyoya sokuyorm once kendm banyo yapyrm mama sandalyesine koyuyorm banyoya getryrrm cikmadan alip onuda yikiyorm sonra emzrip yatryrm eger isim btmsse bende uyuyorm bitmemsse once sacima fon cekiyorm sonra makyajimi yapyrm evi uyaninca supuruyorm siliyorm aksama dogruda yemek yapiyorm bi günüm boylece bitiyoaaa makyaj mı yaptınne güzel. Ben bugün sadece kaşları düzelttim bıyıklar kaldı
Bizde yarin gidiyoruz asiya cok agladi mi korkuyorm vallaiyi akşamlar güzel annişler.
biz 6. ay aşılarımızı olduk bugün.
ebe, eve gidince ateş düşürücü içerirsin hemen dedi. ama ben içirmedim. saat başı hep ölçtüm. Rabbime çok şükür ateşi yükselmedi.
az az uyuduk günü bitirdik şükür.
yarında alerji için kontrole gideceğiz. İnşaallah o sorunumuzda bitip gitmiştir.
temizlikten gem vurulmuş. ben artık takmıyorum. yapabiliyorsam yapıyorum. yapamıyorsam kalıyor napıyım.
uykum varsa uyuyorum oğlumla. oh mis..
Kızlar dün aşı olmuştuk ya çok şükür şu saate kadar ateşi çıkmadı kuzumun.iştahı keyfi yerinde ama benim uykusuzluktan başım ağrıyor. İnşallah sizde böyle kolay atlatırsınız. Geceye hazırlık yapmıştım, leğen, Kova, tas, havlu, üst baş, calpol, ateşölçer, taksi durağının numarası, nüfus cüzdanı, uykuya erkenden yatırılmış baba.....uykusunu alması lazım yoksa bildiğin deli yürek
Uğraşma kadın...
İkinci diş de yardı çıktı, ama kızlar benden size söylemesi ; diş çıkana kadarki huysuzluk baş üstüne, çıktıktan sonraki hakikaten adamı canından bezdiriyor!
İkisini aynı anda çıkardığı iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum, hele 3 baldırdan bir de ağızdan toplam 4 aşı olduğu hafta çıkarması tamamen benim olmaz olası şanssızlığım, başka bir şey degil.
Bu hafta feci geçiyor, dolu dizgin, ezer de geçer şekilde. Bu arada iştah filan komple gitti, aç yaşıyor ve bu halinden çok memnun.
Bir yandan da 6 aylık oldu kuzum, ah güzel çocuk, seninle başlayan ve renkleriyle ruhuma can katan bu yeni hayata, kokuna, her türlü eziyetine ama en çok da gülüşüne kurban olurum, iyi ki varsın, iyi ki benim kızımsın!
Ben sürekli vermiyorum canım vücut şimdiden ilaca alışmasın diye. Sonuçta karaciğerleri böbrekleri neki onların. Az ve özboncuklu gelin dün gece kızıma calpol verdim çok güzel uyudu uyanmadı hiç.. Ama ben şimdi her akşam mı böyle yapmam gerekiyor birde alışkanlık olmasın
Her gun yapiyorm mutlaka sabah kalknca once pasayi emzryrm sonra cay koyuyorm kahvaltimi yapyrm eger durursa mutfagi topluyorm yatagimi topluyorum sonra biraz oyaliyorm oglusu banyoya sokuyorm once kendm banyo yapyrm mama sandalyesine koyuyorm banyoya getryrrm cikmadan alip onuda yikiyorm sonra emzrip yatryrm eger isim btmsse bende uyuyorm bitmemsse once sacima fon cekiyorm sonra makyajimi yapyrm evi uyaninca supuruyorm siliyorm aksama dogruda yemek yapiyorm bi günüm boylece bitiyo
Aynen canım du bakalım duruma göre hareket edeyim o zaman bendeBen sürekli vermiyorum canım vücut şimdiden ilaca alışmasın diye. Sonuçta karaciğerleri böbrekleri neki onların. Az ve öz
Günaydın millet
Pazartesi kızım da oldu 6 aylık aşısını
Ateşi çıkmadan huzursuzluk yaşamadan atlattı şükür.
70 cm 7950 olmuş.
7-8 saat aralksız uyuyab bbebik gecede 5-6 kere ağlayarak uyanmaya başladı.dişe yoruyorun bunu
Gündüzleri keyfi yerinde ama hep ilgi istiyo
Bana gelirsek;hala 10 kilo fazlam var doğumdan kalan.
Bizde son durumlar böyle :):)
Her gun yapiyorm mutlaka sabah kalknca once pasayi emzryrm sonra cay koyuyorm kahvaltimi yapyrm eger durursa mutfagi topluyorm yatagimi topluyorum sonra biraz oyaliyorm oglusu banyoya sokuyorm once kendm banyo yapyrm mama sandalyesine koyuyorm banyoya getryrrm cikmadan alip onuda yikiyorm sonra emzrip yatryrm eger isim btmsse bende uyuyorm bitmemsse once sacima fon cekiyorm sonra makyajimi yapyrm evi uyaninca supuruyorm siliyorm aksama dogruda yemek yapiyorm bi günüm boylece bitiyo
Sende yaparsin canim yemek zaten cok vaktimi almiyo hemen biseyler yapiyorum yarim saat 45 dkdaBasim dondu yardim edinben bise yapamiyorum ya,bi wc,bi yemek hep beb yuzunden
Mama sandalyesini sadece salonda mi kullanacaksin ben aldim ve hiç dikkat etmemiştim rengine ama lame sanki daha işini görür gibi temizlik açısındanKızlar yine kafam karıştı yardiminiza ihtiyacım var....internetten ikea antilop mama sandalyesi alacağım ama renk konusunda kararsız kaldım. Beyaz ve lame arasında ne fark var yaa. Benim salon mobilyalarım beyaz. Ama kullanım açısından sizce lame renk mi almalıyım. Sizler naptiniz? ???
Al işte. Yemeği de yarım saatte hallediyormuş.Sende yaparsin canim yemek zaten cok vaktimi almiyo hemen biseyler yapiyorum yarim saat 45 dkda
Kocan pizza istesin bi de yemek mi yapion kadinUğraşma kadın...
Sabah sabah şeker kabak doldurdum..ocağa attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?