2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haha bende sacimi kestrmek istyrm ama kiyamiyorm belimdeler yapmayada useniyorm her gun banyo yapyrm bide

aaa makyaj mı yaptın ne güzel. Ben bugün sadece kaşları düzelttim bıyıklar kaldı
Her gun yapiyorm mutlaka sabah kalknca once pasayi emzryrm sonra cay koyuyorm kahvaltimi yapyrm eger durursa mutfagi topluyorm yatagimi topluyorum sonra biraz oyaliyorm oglusu banyoya sokuyorm once kendm banyo yapyrm mama sandalyesine koyuyorm banyoya getryrrm cikmadan alip onuda yikiyorm sonra emzrip yatryrm eger isim btmsse bende uyuyorm bitmemsse once sacima fon cekiyorm sonra makyajimi yapyrm evi uyaninca supuruyorm siliyorm aksama dogruda yemek yapiyorm bi günüm boylece bitiyo

Bizde yarin gidiyoruz asiya cok agladi mi korkuyorm valla

Ahahah, çok iyiymiş ya, sen resmen tam teçhizatlı kameraman Cevat Kelle gibi olmuşsun bacım.

Ya aşı deme bana, çocuk aşı oldu ben delindim resmen. Çok içimi acıtıyor o minnacık bedene o kadar acı çektirmek, yazık değil mi ya, nasıl bağırdı, nasıl ağladı yavrum. İç çeke çeke koynumda kaldı kuş gibi, annesi kurban olsun, minik kuşum benim

İkinci diş de yardı çıktı, ama kızlar benden size söylemesi ; diş çıkana kadarki huysuzluk baş üstüne, çıktıktan sonraki hakikaten adamı canından bezdiriyor!

İkisini aynı anda çıkardığı iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum, hele 3 baldırdan bir de ağızdan toplam 4 aşı olduğu hafta çıkarması tamamen benim olmaz olası şanssızlığım, başka bir şey degil.

Bu hafta feci geçiyor, dolu dizgin, ezer de geçer şekilde. Bu arada iştah filan komple gitti, aç yaşıyor ve bu halinden çok memnun.

Bir yandan da 6 aylık oldu kuzum, ah güzel çocuk, seninle başlayan ve renkleriyle ruhuma can katan bu yeni hayata, kokuna, her türlü eziyetine ama en çok da gülüşüne kurban olurum, iyi ki varsın, iyi ki benim kızımsın!

şu kadar güzel yazıp durma ...

Günaydın millet
Pazartesi kızım da oldu 6 aylık aşısını
Ateşi çıkmadan huzursuzluk yaşamadan atlattı şükür.
70 cm 7950 olmuş.
7-8 saat aralksız uyuyab bbebik gecede 5-6 kere ağlayarak uyanmaya başladı.dişe yoruyorun bunu
Gündüzleri keyfi yerinde ama hep ilgi istiyo
Bana gelirsek;hala 10 kilo fazlam var doğumdan kalan.
Bizde son durumlar böyle :):)

Masallah tatlim. Bakalim bizmki de 8e yaklasmistir insallah kilosu yani.. Ama son iki ayda oncesine gore dah az aliyorlar galiba.. Amaaann verirsin yahuuu,bak ben diyetteyim bi nevi.. Su abur cubur beni cok cezbediyor ama resmen kucuck yiyorum beni durdursun diye ,resmen cocugun agzina bir parmak bal calmak gibi bise yani yaptigim ama guzel.. 57kiloya dustum darisi sana insallahhh

Basim dondu yardim edin ben bise yapamiyorum ya,bi wc,bi yemek hep beb yuzunden

Kızlar yine kafam karıştı yardiminiza ihtiyacım var....internetten ikea antilop mama sandalyesi alacağım ama renk konusunda kararsız kaldım. Beyaz ve lame arasında ne fark var yaa. Benim salon mobilyalarım beyaz. Ama kullanım açısından sizce lame renk mi almalıyım. Sizler naptiniz? ???

Mama sandalyesini sadece salonda mi kullanacaksin ben aldim ve hiç dikkat etmemiştim rengine ama lame sanki daha işini görür gibi temizlik açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…