2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek icin ek gida tariflerini.. Corbaydi,pureydi va va hemen hemen her seyde var.. Bilmem tahilli mama,irmikli mama.. Tam bilmiyorum bunlari da gerci

Mama sandalyesinde oturdugu yerde minder yoktu,minderli tam korumalik aldik. Toplam mama sandalyesi ve ic korumaligindan daha pahali bi de piano aldik bakalim babasinin gitarina bayiliyor normalde.. Calsin calsin dursun insallah onu da sever
Maşallah Güle güle kullansim minnos. Guzel mamalar yesin

Kolay gelsin pembito
Taşınmak zordur bilirim
Bekar evimi bile çok uxun sürede toplamıştım
Bi de bebiişle...düşünemiyorum valla

Mama sandalyesi joie mimzy aldık.300 tl olandan.sevdi bizimki.dün bi cafede ikeanınkinden zor çıkardım ya çpk küçük.iyi ki almamışım
Joieyi tavsiye edwrim

çok saçma ne önlemı canım
ateş çıkmadan verılır mı yaa. hem cıksın ne olacak 39 olmadıkca.
ateş vücut için iyi bir şey, savaşmayı öğrenıyor.

şu faizler düşse, kv evi satılsa da kendı evımıze geçsek yaa gelecekteki evimi özledım
bence öyle. başka ne sebeple verdirsinler ki.
hayırsıyla olsun o zaman tez zamanda. :)

Bebek icin ek gida tariflerini.. Corbaydi,pureydi va va hemen hemen her seyde var.. Bilmem tahilli mama,irmikli mama.. Tam bilmiyorum bunlari da gerci
hı.. hiç dikkat etmemişim o ayrıntıya.
bence hepsinde vardır illa.

sert sünger aldık mis gibi

Aynen benim kvde paniktir baya gecen eline ekmek verdm ogurme hareketi yapiyolar ya daha alismadilar nasl korktu hemen kucagina aldi sirtina vuruyo anne onda bisey yok telas yapma hemen dedm
benım zilli yürüteçle geri geri gidiyor
ileri gıtmeyı bilmiyor daha
Yuruteci istemiyodum erkek cocuklara zararli diye babam heveslenip alms ama benm oglan sevmedi 2 dk sonra basliyo aglamaya gitmiyoda zaten onundeki oyuncaklarla oynuyo geri verdik emeklemeyi seviyo halinin ustunden parkeye gidiyo eliyle vuruyo kapiya gidiyo eliyle vuruyo ay bide bugn ben sacimi kuruturken yere koymustm sen yuvarlancam diye carsafa dolan mumyalamis resmen kendini 2 dk yoktm sadece yaninda iyiki bakmaya gitmisim kafasini felan hep sarmis bagirip duruyo

dikkat et bebişe. yesinler onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…