- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.077
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.241
Kiz ne var corbayi koyuyosn kendi kendine pisiyo zaten bi yogurt corbasinin basinda beklemek lazm pilavda oyle ana yemek ugrastiriciAl işte. Yemeği de yarım saatte hallediyormuş.ben daha karnımı doyuramadım
Doğru söylüyorsun temizlik önemli ben renk seçeneği sunulunca bi bilemedim lame nsl beyaz nsl olur diye. Sağol cnm cevabın içinMama sandalyesini sadece salonda mi kullanacaksin ben aldim ve hiç dikkat etmemiştim rengine ama lame sanki daha işini görür gibi temizlik açısından
Biz melemene talim. Sofrayı adama kurdurdum. O yedi sonra bebeği ona verdim ben yedim. Benim oğlan akşamları çok huysuz . Neyse bak ben ne yapıcam artık. Hero baby içine bir tüm cevizi un ufak oluncaya kadar dövüp katıcam. Beyin gelişimine ceviz iyi oluyormuş. Hadi yapalımKiz ne var corbayi koyuyosn kendi kendine pisiyo zaten bi yogurt corbasinin basinda beklemek lazm pilavda oyle ana yemek ugrastirici
Bende yapiyim yer insallahBiz melemene talim. Sofrayı adama kurdurdum. O yedi sonra bebeği ona verdim ben yedim. Benim oğlan akşamları çok huysuz . Neyse bak ben ne yapıcam artık. Hero baby içine bir tüm cevizi un ufak oluncaya kadar dövüp katıcam. Beyin gelişimine ceviz iyi oluyormuş. Hadi yapalım
korkma.Bizde yarin gidiyoruz asiya cok agladi mi korkuyorm valla
Cok sukur atlattik canim dudağını buze buze agladi tabi bende hemen agladm dayanamadm aksam biraz ateslendik dusa soktum calpol verdm yatrdm ihlayip duruyo cani aciyo heraldekorkma.
bence bebişler annenin endişe ve korkusunu algılıyor ve daha çok huysuz oluyorlar. ben öyle düşünüyorum şahsen.
sen sakin ol. bebeğinde çabuk sakinleşir.
öyle çok ağlamadı sayılır. tabi 3 tane birden olunca.
bugün yine kan aldılar. çok fena ağladı. kan alma odasından çıktık. ağlıyordu. babası almak istedi, gitmedi. sarıldı, bırakmadı beni kuzucuğum.
kaka tahlili verdik. çünkü sabah kakasında kan vardı. bir hafta sonra kan geldi derken, meğer kv dün akşam karpuz vermiş çocuğa. hiç yemediği şey değil ama kimbilir ne kadar verdi. baya emdi hatta parçaladı ağzında diye anlatıyor bu akşam. sinirlendim. eşim anladı. söyle içinde kalmasın dedi. dedik bişey vermeyin kan çıktı kakasında diye.
ama sonuçlar geç çıktı doktor göremedi. netten baktım. negatif diye yazıyor hepsi.
total lgE tahlili de alerji içinmiş. oda 18 çıkmış. yüksekse alerjik demekmiş. e yüksek çıkmadı.
koldanda baktı onda da bişey çıkmadı.
Eee.. bu çocuk o gün niye kızardı.. ayağında sinek ısırığı gibi bişey vardı. o mu yaptı diye düşünüyoruz artık.
bakalım. kandaki diğer tahlilin sonucu 10 içinde çıkarmış. İnşaallah bişey çıkmaz onda da.
oyyy...Kizlar babamiz 1 hafta memleketine gitti. Geldi işte kucakladi bebisimizi. babasinin yuzune bakip dudak buzdu tanımadı. Adam 6 aydir bakio. 1 haftada unutmus minnosum :)
sizede geçmiş olsun.Cok sukur atlattik canim dudağını buze buze agladi tabi bende hemen agladm dayanamadm aksam biraz ateslendik dusa soktum calpol verdm yatrdm ihlayip duruyo cani aciyo heraldesizede gecms olsun insallah onemli bisey degildir
Oyle tabi ama insan yinede korkuyo cani aciyo diyeoyyy...
üzülmeyin ama yine çabuk alışıyorlar. daha çok gördükçe daha çabuk alışır.
benimki de bir ara ananesini unutmuştu. sonra göre göre her defasında daha az ağladı. şimdi hiç ağlamıyor.
çocuklarda oluyor öyle.
misal görümcemin kızı.
kv hastayken burda bir aya yakın kaldılar. baba yok. geldiğinde, babayı görünce çığlık atmış, uzaklaşmış. başlamış ağlamaya. ağlarken yüzüne bile bakmamış babasının. kaçmış hep. zor sakinleştirmişler. o zaman 1buçuk yaşındaydı. seninkinde gayet normal yani. üzülmeyin.
sizede geçmiş olsun.
kan alırken o kadar değil ama serum takılırken fena olmuştum bende.
ama aşı olayında sıfır. gayet sakin ve endişesizim. olması gerek çünkü. korkmasına gerek yok.
Bu sabah dönmüştü yine eski performansina. Babasi bakinca hemen gülüo :)oyyy...
üzülmeyin ama yine çabuk alışıyorlar. daha çok gördükçe daha çabuk alışır.
benimki de bir ara ananesini unutmuştu. sonra göre göre her defasında daha az ağladı. şimdi hiç ağlamıyor.
çocuklarda oluyor öyle.
misal görümcemin kızı.
kv hastayken burda bir aya yakın kaldılar. baba yok. geldiğinde, babayı görünce çığlık atmış, uzaklaşmış. başlamış ağlamaya. ağlarken yüzüne bile bakmamış babasının. kaçmış hep. zor sakinleştirmişler. o zaman 1buçuk yaşındaydı. seninkinde gayet normal yani. üzülmeyin.
ben rahatım işte. nedense.Oyle tabi ama insan yinede korkuyo cani aciyo diye
Rabbim ayırmasın. hep güldürsün İnşaallah.Bu sabah dönmüştü yine eski performansina. Babasi bakinca hemen gülüo :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/doktordan-ogun-bilgileri-tarifler.346334/
baya bi tarif var ilgilenene
mamayı bence alternatif olsun diye yazıyorlar.Guzelmis hemserim. Ama hep sut sut.. Ya da devam sutu.. Ben sadeceemziriyorum,makinem da yok sagmak icin. Mama da vermiyorum.. Puff ztn farkli yol izlicem ama bunlardacok hosuma gitti. Acaba su tahilli vs li mamalarin az da olsa kullanimi sorun olur mu..bilemedim
mamayı bence alternatif olsun diye yazıyorlar.
illa verilecek diye bişey yok. sütün varsa niye mama veresin ki, ek gıda verirken.
bence mantıksız.
En iyisi Canim panik insani yanlisa surukluyo bende yemek felan yerken rahatim bogazinda kalinca oyle hemen korkp telas yapmyrmben rahatım işte. nedense.
Rabbim ayırmasın. hep güldürsün İnşaallah.
kıyaslamıyorum kendımıSurrender gel git etkisi yaratabilir..tusunami hortum losangeles kasabasını vurabilir
Geri döndüğünde rus karılarının memişleri ve popoları ile kendini kıyas edeceği için pikolojisi yerle bir olabilir
Uyarıyorum
selam kızlar, nasılsınız nörüyonuz?
bizim tatil sona erdi. bebişi suya sokamadık dalgalıydı korktu. gündüzleri serin serin balkonda uyudu
çingene beşiğinde. gece yanımdaydı zaten. emekleme pozısyonunu alıp ılerı gerı gıdıyor ama emeklemıyor
inşallah emeklemeden yürür çünkü mikrop yüzünden istemıyorum emeklemesını.
kahvaltıda tek tek vermeye gectım yıne karıstırınca yemıyor.
uyku düzenimiz oturdubaşkalarının bozulur bızımkısı oturdu
10 en gec 10-30 gece uykusuna yatıyor. biraz dillendi dede diyor dilini çevirip duruyor. diğer söyledıklerı de anlaşılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?