2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes gider mersine,bizimki de gider tersine! Yataginda yatacagina bizimle yatiyor,dun nasil agladi kac dk yataginda uyutmaya calistim diye. Bana kalsa daha aglardi da babasi kizdi aldirdi yataga. O kdar aglama seansi da cope gitti,yatagimiza gelir gelmez de uyudu.
O degil de geceleri aglayip duruyor bikac gundur yine,ne zaman duzelecez acaba. Ayni yone yatmaktan belim curudu bi de

Ben 2 aydir yanima almiyorm kesin benmkide alisirdi hatta almayi biraktgm zaman erken uyanmaya baslamsti cok sukur duzeldk dun 11de yatrdim sabah 7 bucukta kalkti hic uyanmadi bende uyumsm bugnde saat basi kalkti mesela

Aşıları olduk geldik
Uyuttum şimdi
Çok ama çok ağladı
İlk Sedyeye yatırdığımda çok korktu
Kollarını uzattı kucağıma alayım diye
Gözleri tedirgin bakıyodu
İğneler batarken öyle çektiki kendini şimdi uyurken sürekli irkiliyo

Toplam dört aşı oldu

Üç iğne - 2 sol bacak - 1 sağ bacak ( çok kanadı ilk kez - pamukları bastıramadım kucağıma aldım hemen)

1 tane ağızdan damla - çocuk felci - pembe renkliydi

Ağrı ateş yapmaz dedi
Ama ateşi yükselirse calpol ver dedi

Ben bir yaşına kadar aşı yok diye biliyodum ama 26 ekime gün verdi 9 aylık aşısı varmış

Mama sandalyesinde oturdugu yerde minder yoktu,minderli tam korumalik aldik. Toplam mama sandalyesi ve ic korumaligindan daha pahali bi de piano aldik bakalim babasinin gitarina bayiliyor normalde.. Calsin calsin dursun insallah onu da sever

Canım sonunda bizde aldık antilop mama sandalyemizi
Ama minder kalmamıştı çok üzüldüm
İyikide kalmamış
Dediğin gibi oturma yeri minder yok
Babyjem gördüm hem sırtta hem oturma kısmında minder var
Ondan alıcam kısmetse...

Bu arada ebebekten webden verdiğim siparişi ups sağolsun başka birine teslim etmiş bide bunla uğraşıcamm şimdi

Cisrouk ...
Kızzz...herşeyi fark etmeye başladı bunlar ya...
İyice uykusu gelince uyutup yatağına yatırsan
Gece uyanmaları açlıktan dişten olabilirdi..bende tahıllı kaşık maması aldım..uyumadan önce yediriyorum..faydası oldu..fakat havalar sıcak su içmek için uyanıyor gece..

Bena bak...sizi parmağında oynatmaya başlamış
Sen onu yatağa alıştır yoksa pişman olcan

Aynencnm gerek de yokmus o mindere..popisi rahat olsun daha onemli.. Gecmis olsun asilarinizi olmussunuz.. Kilo alimi azaliyor herhalde artik.. Doktor ne dedi peki? Kesin biseler onermistir?

Evet pembis valla parmaginda oynatiyor bizibu. Cok yman,cok fena.. Bise de yapamiyorum babasi hemen kiziyor bana :/ sanki ben merakliyim cocuga iskence edecem! Direk yatagina aldim uykuluydu aslinda,diretti. Kucagimda dalsa oyle katsam da ilk uyuyor bir iki saat sonra agliyor yine yanimi istiyor,benim hatam oldu,hemen alisti. Ulen iyi seylere alistirmak icin canimiz cikiyor,dogru olmayan seye dksinda alisiyorlar bu nasiil isse
Bi de yatagina katip mutfaga fln gectigimde aglama sesini duysan.. Sanki dayak yiyor! Yanina geliyorum hihihihi guluyor,kollar yukari dogruu hadi alsana beni daha ne bekliyosunnnn modu

Ben 2 aydir yanima almiyorm kesin benmkide alisirdi hatta almayi biraktgm zaman erken uyanmaya baslamsti cok sukur duzeldk dun 11de yatrdim sabah 7 bucukta kalkti hic uyanmadi bende uyumsm bugnde saat basi kalkti mesela

Hemen alisirdii kesinn hepsinin huyu suyu ayni cunku aman aman uyusun hep uyusun,gece uykusu onemli.. Hem bize hem onlara guzel

Bugundr uyumadi essek ama o gun gunduz hic uyumamsti misafir vardi cocugu sevdiler kucaktan kucaga gezdi yoruldu heralde
O zaman dogrdur yorulduklarinda pertleri cikiyor :) alpis daha 1.5aylikti gun icinde misafir var diye hemen hemen hic uyumamisti ve gece 5saat uyumustu sanirm kesintisizzz :) ee saat basi kalkam bebek 5saat uyursa cok buyuk olay..

O zaman dogrdur yorulduklarinda pertleri cikiyor :) alpis daha 1.5aylikti gun icinde misafir var diye hemen hemen hic uyumamisti ve gece 5saat uyumustu sanirm kesintisizzz :) ee saat basi kalkam bebek 5saat uyursa cok buyuk olay..
Kucukken kalkiyodm ama smdi kalkmyrm o gun bende uykusuzdm asi olmstk cuma gunu sabaha kadar basini bekledm ateslendi cumartesi aksamda 9 bucukta yatrdim 11de kalkti emzrdm sabah 7 bucuga kadsr hic uyanmadi bende uyumusum ilk defa o kadsr uzun uyudu insallah devami gelir

Bir yaşına kadar aşı yok canım. Kontrol için bizde ekime gün verdiler. Acabamı dedim şimdi aşı kartına baktım aşı yok. Ebe hemşire kontrol dedi ama eminim. Ayrıca çok geçmiş olsun kuzuya

Aynısını bizde yaşadık csyrc
Tam 45 günlüktü misafirimiz geldi
Tüm gece boyunca oynadılar sevdiler filan
En saat 11 de iflas bayragını çekti
Çok yoruldu huysuzlandı
Misafirlerde kalktı
Sonra uyuttum ben
Ben de tüm gün temizlik yemek sofra derken pilin bitmiş
5 saat uyumuştu
Ve çok şaşırmıştım

Bir yaşına kadar aşı yok canım. Kontrol için bizde ekime gün verdiler. Acabamı dedim şimdi aşı kartına baktım aşı yok. Ebe hemşire kontrol dedi ama eminim. Ayrıca çok geçmiş olsun kuzuya
Bende öyle biliyorum canım
Hatta tekrar sordum hemşireye
1 yaşına kadar yoktu diye
9.ayda geleceksiniz dedi

Selam kızlar birkac gundur giremedim. İyisinizdir insallah. Gecmisi okuyamiycam vaktim yok hiç. İlk dişimiz çıktı. Hareketliligi artti. Yalniz birakamiyorum . Kasla göz arasinda geri yan gidiyor. Tirmanmaya calisiyir. Huysuzlugu ayni. Gunduz ayakta salliyorum. Gecede her mamaya kalktiktan sonra ayakta salliyorum yine. Ek gidaya gectik tam porsiyon yemedigi için gece biberon veriyorum yine. Evdeki tartida tarttim kilo almamis gozukuyor. Aylik kontrolde belli olur. Yazliktan yeni geldim belki burda duzen kurarim. Zorlamiyorum artik. Yemediyse sevdigi kasik mama biberon veriyorum. Bizim masaya atliyor ama gören iştahli bebek sanir. Sonucta yeni gecti her defasinda tabagini silup supurmesini beklemiyorum. Alissin diyede kendi yediklerimizden tattircam artik. Yagdiz salcasiz tuzsuz ayircam. Listeyle saatle bu işler olmuyor onu anladim. Her bebek farkli. Bebege gore davranmalı bence. Yoksa zorla hic birsey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…