- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #96.321
Su an faizler kac ?
Şuna bi maşallah diyim bariuyku saatlerımız yoktu yazlıkta resmen düzen edındık maşallah
Ben 2 aydir yanima almiyorm kesin benmkide alisirdi hatta almayi biraktgm zaman erken uyanmaya baslamsti cok sukur duzeldk dun 11de yatrdim sabah 7 bucukta kalkti hic uyanmadi bende uyumsm bugnde saat basi kalkti meselaHerkes gider mersine,bizimki de gider tersine! Yataginda yatacagina bizimle yatiyor,dun nasil agladi kac dk yataginda uyutmaya calistim diye. Bana kalsa daha aglardi da babasi kizdi aldirdi yataga. O kdar aglama seansi da cope gitti,yatagimiza gelir gelmez de uyudu.
O degil de geceleri aglayip duruyor bikac gundur yine,ne zaman duzelecez acaba. Ayni yone yatmaktan belim curudu bi de
Mama sandalyesinde oturdugu yerde minder yoktu,minderli tam korumalik aldik. Toplam mama sandalyesi ve ic korumaligindan daha pahalibi de piano aldik bakalim babasinin gitarina bayiliyor normalde.. Calsin calsin dursun insallah onu da sever
Cisrouk ...Herkes gider mersine,bizimki de gider tersine! Yataginda yatacagina bizimle yatiyor,dun nasil agladi kac dk yataginda uyutmaya calistim diye. Bana kalsa daha aglardi da babasi kizdi aldirdi yataga. O kdar aglama seansi da cope gitti,yatagimiza gelir gelmez de uyudu.
O degil de geceleri aglayip duruyor bikac gundur yine,ne zaman duzelecez acaba. Ayni yone yatmaktan belim curudu bi de
Canım sonunda bizde aldık antilop mama sandalyemizi
Ama minder kalmamıştı çok üzüldüm
İyikide kalmamış
Dediğin gibi oturma yeri minder yok
Babyjem gördüm hem sırtta hem oturma kısmında minder var
Ondan alıcam kısmetse...
Bu arada ebebekten webden verdiğim siparişi ups sağolsun başka birine teslim etmiş bide bunla uğraşıcamm şimdi
Cisrouk ...
Kızzz...herşeyi fark etmeye başladı bunlar ya...
İyice uykusu gelince uyutup yatağına yatırsan
Gece uyanmaları açlıktan dişten olabilirdi..bende tahıllı kaşık maması aldım..uyumadan önce yediriyorum..faydası oldu..fakat havalar sıcak su içmek için uyanıyor gece..
Bena bak...sizi parmağında oynatmaya başlamış
Sen onu yatağa alıştır yoksa pişman olcan
Ben 2 aydir yanima almiyorm kesin benmkide alisirdi hatta almayi biraktgm zaman erken uyanmaya baslamsti cok sukur duzeldk dun 11de yatrdim sabah 7 bucukta kalkti hic uyanmadi bende uyumsm bugnde saat basi kalkti mesela
Bugundr uyumadi essek amaHemen alisirdii kesinnhepsinin huyu suyu ayni cunku aman aman uyusun hep uyusun,gece uykusu onemli.. Hem bize hem onlara guzel
O zaman dogrdur yorulduklarinda pertleri cikiyor :) alpis daha 1.5aylikti gun icinde misafir var diye hemen hemen hic uyumamisti ve gece 5saat uyumustu sanirm kesintisizzz :) ee saat basi kalkam bebek 5saat uyursa cok buyuk olay..Bugundr uyumadi essek amao gun gunduz hic uyumamsti misafir vardi cocugu sevdiler kucaktan kucaga gezdi yoruldu heralde
Kucukken kalkiyodm ama smdi kalkmyrm o gun bende uykusuzdm asi olmstk cuma gunu sabaha kadar basini bekledm ateslendi cumartesi aksamda 9 bucukta yatrdim 11de kalkti emzrdm sabah 7 bucuga kadsr hic uyanmadi bende uyumusum ilk defa o kadsr uzun uyudu insallah devami gelirO zaman dogrdur yorulduklarinda pertleri cikiyor :) alpis daha 1.5aylikti gun icinde misafir var diye hemen hemen hic uyumamisti ve gece 5saat uyumustu sanirm kesintisizzz :) ee saat basi kalkam bebek 5saat uyursa cok buyuk olay..
Bir yaşına kadar aşı yok canım. Kontrol için bizde ekime gün verdiler. Acabamı dedim şimdi aşı kartına baktım aşı yok. Ebe hemşire kontrol dedi ama eminim. Ayrıca çok geçmiş olsun kuzuyaAşıları olduk geldik
Uyuttum şimdi
Çok ama çok ağladı
İlk Sedyeye yatırdığımda çok korktu
Kollarını uzattı kucağıma alayım diye
Gözleri tedirgin bakıyodu
İğneler batarken öyle çektiki kendini şimdi uyurken sürekli irkiliyo
Toplam dört aşı oldu
Üç iğne - 2 sol bacak - 1 sağ bacak ( çok kanadı ilk kez - pamukları bastıramadım kucağıma aldım hemen)
1 tane ağızdan damla - çocuk felci - pembe renkliydi
Ağrı ateş yapmaz dedi
Ama ateşi yükselirse calpol ver dedi
Ben bir yaşına kadar aşı yok diye biliyodum ama 26 ekime gün verdi 9 aylık aşısı varmış
Aynısını bizde yaşadıkO zaman dogrdur yorulduklarinda pertleri cikiyor :) alpis daha 1.5aylikti gun icinde misafir var diye hemen hemen hic uyumamisti ve gece 5saat uyumustu sanirm kesintisizzz :) ee saat basi kalkam bebek 5saat uyursa cok buyuk olay..
Bende öyle biliyorum canımBir yaşına kadar aşı yok canım. Kontrol için bizde ekime gün verdiler. Acabamı dedim şimdi aşı kartına baktım aşı yok. Ebe hemşire kontrol dedi ama eminim. Ayrıca çok geçmiş olsun kuzuya
Üzülme hiuf yaa1 ayda sadece 200 gram alabilmiş
Kızamık aşısı var suriyelilerden dolayıBir yaşına kadar aşı yok canım. Kontrol için bizde ekime gün verdiler. Acabamı dedim şimdi aşı kartına baktım aşı yok. Ebe hemşire kontrol dedi ama eminim. Ayrıca çok geçmiş olsun kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?