2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim. Bende oyle sarki , masal suruyo bizimde bayagi

Bende oyle biliyodm asi kartinda yok yani ama ekimde cagirdilar

bıze de 9. ay dendi. artık tanıyorlar yeri. benımkı odaya gırer gırmez aglamaya başlamıstı.
bizde olmadı ateş sizde de olmaz belkı. gercı bızde agızdan yapılmamıstı.

Şimdi kızlar 1 Temmuz'da Rota virüsü ikinci göz aşısı yapılırken özelden doktorumuz dedi ki
menenjit aşısı var İstersen 2 doz yapıyoruz istersen tek doz
2 doz olursa birincisi dokuzuncu ayda
ikinci dozu da bir yaşında oluyor
ama tek doz vurulursa bir yaşında bir kez oluyor dedi
Şimdi Peki bugün sağlık ocağında vurulan ağızdan Damla menenjit çocuk felci aşısı Neydi
Ben bir daha gidip özelde de mi vurduracağım tekrar
dokuzuncu ayda ve 1 yaşında
bir kere bunu anlamadım
ikincisi bu 9. aydaki Sağlık Ocağı aşısı nereden çıktı
üçüncü sorum bize koldan aşı niye yapmadılar üçünüde bacaktan vurdular

yatarak mı yedırıyorsun? arada öğürür hemen dıkkatını dagıt
öyle öyle alısacaklar.
Mama sandalyesinde yiyor. Çok uzun sürüyor mama sandalyesinde kafa hep yere bakar oluyor nedense. Acelem varsa yatırarak yediriyorum daha kolay oluyor. Yatarak yerken öğürdü bikaç kere korktum,ters çevirdim panikle çocuğu:)

6 ay aşıları 3 bacaktan 1 ağızdan.
9. Ayda devletin aşısı varmış sanırım önceden yapılmıyormuş ama şimdi suriyeliler hastalık taşıdığı için tekrar yapılmaya başlanmış. 9. Aydaki özel aşıyıda 2 doz önerdi benim doktorum. 9. Ayda ve 1 yaşta yapacaklar. İstersen 1 yaşta tek dozda olabilir tabi.

nebileyim bi koldan vurulduk dediği için
kafam karıştı
Ağızdan vurulana hemşire menenjit dedi
Peki Sağlık Ocağı bunu yaptıysa biz bir daha tekrar özelde 9.ayda Niye yapıyoruz onu anlamadım

Asiyi 8. Ayda sorcam canim. Daha var ayı gelince detayli konusulur diye dusunuyorum. D vit e ara verme mutlaka ver. Yetiskinlerde bile d vit eksikligi var. Demiri sen bilirsinbazi dr ver diyo bazisi sonra basliyor. Oturtmaya baslaki guclensin artik 6 ay bitti. Oturttukca guclenecek bel kemikleri alisacak. Kucaktada olsa destegini arada cek.

nebileyim bi koldan vurulduk dediği için
kafam karıştı
Ağızdan vurulana hemşire menenjit dedi
Peki Sağlık Ocağı bunu yaptıysa biz bir daha tekrar özelde 9.ayda Niye yapıyoruz onu anlamadım
Koldan yoktu 6. Ayda. 9. Aydaki belki diğer dozudur bilmiyorum belkide başka aşıdır. Devletin yaptığı aşı kesin var ama 9. Ayda :)

Yumurta takiliyor. Bizimkide oguruyordu. Ayri ayri veriyorsan su ver pesinden. Bir veriyorsan devam sutu yada anne sutuyle islat.
Devam sütüyle hepsini karıştırıp veriyordum ama yemiyor artık. Tek tek verdim haftasonu çok uzun sürdü yemesi :) yarın peynirli omlet vermeyi deniycem bakalım.

3 asi bacaktan oluyor. Hepatit asisi acitmiyor. Hepatitle karma asi aynı bacaktan . Zature asisi ayri diger taraftan oluyor. Zature acitiyor. Bence bacak daha iyi bacak daha az acir . Bizim gibi dusun kol daha hassas. Koldanda yapan olabilir. İkisini ayni yere yapmayim diye. 9. Asiyi 8. Ay kontrolunde sorcam . Ek gidayla ugrasiyoruz

Devam sütüyle hepsini karıştırıp veriyordum ama yemiyor artık. Tek tek verdim haftasonu çok uzun sürdü yemesi :) yarın peynirli omlet vermeyi deniycem bakalım.
Nasil seviyorsa oyle ver. Tariflerle olmuyor. Uzum pekmezi guzel tat veriyo. Ben sebze ve meyvesine de koyuyorum ancak oyle yiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…