2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

10 kg suan da bide ek gidaya baslarsak cok kilo alir dediki su son 2 ayda fazla bi kilo almadi yemek istiyo bende yedirmek istiyorum ama elimde bi liste falan yok netten cok bakiyorum kafam karisti resmen nasil baslicami bilemiyorum =)

İlk 1-10 gün: Canım biz sebze püresi ile başladık: Her gün saat 13:30 da Havuc patates hasla çatalla ya da blenderla ez ver 2 gün. 3. gun prinç ekle. sonraki günler yanına 3. bir sebze ekle: kabak, fasulye, maydanoz, enginar, ıspanak, pazı gibi, ve zeytingyagı akıt. Sebze püresinin 10. gününde 1 yemek kaşıgı kıyma ekle. Sebze püresi ile 10 gün tamamladıgında meyve püresine geç.
10-17 gün: Meyve püresini elma armut ile başla. Her gün saat 10:30 da ver. 3. gün başka meyvelere geç. Seftali , kayısı, üzüm, incir. Çile ve tropikal meyve haric herseyi vdrebilirsin. Alerji riski sebebiyle 2 gün veya 3. gün aynı şeyleri verip gözlem yap. Meyve püresini 10:30 da sebse püresini 13:30 da vermeye devam ederken arkasına yogurt ekle.

17:24 gün: Satt 16:00 ya yogurt ekle.

24 gün sonra: Akşam yatmadna 1 saat önce gece muhallebisi ekle.

Böylece menun oluşmus oluyor.
10 Meyve püresi
13 Sebze püresi
16:00: Yogurt
Yatmadan 1 saat önce: Muhallebi.

Bir ay sonra da kahvaltıya başla. Sabah 7:30-8 arası ver.

Ben hergün bişey verdim. Hatta patates hsvuç ve kabağı karışım verdim. Çünkü alerjik değiller. Meyveleride ikili üçlü verdim. Tek tek sıkıntı basar bana :)

Bu durumuda düşünmedim değil
Riskli bir konu gerçekten
Ama o kadar çeşit var ki
Hepsine 3 günden çocuk ömrünün bir kısmını tadarak geçirecek

aynı benim kızımı anlattın valla ben artık tek başımayken temizliğe yeltenmiyorum. aksam gelince kocana pasla öyle yap cnm

Canim mesela bugn muz verdn yarin seftali kizariklik yarin oldu hangisinden kaynakli oldugunu anlayamazsn ondan ama blw yonteminde 3 gun kurali uygulamiyolar pek yani yok videolarinda yada ben fark etmedm

Canım 7. ay kahvaltıyı ekledi ama ben zaten baslamıştım 7 aya 10 gün kala:) ah bide yese cadı
Yogurdu soracaktim dun allerji deyince hic bulasmiyim yogurda dedim. Bugun daha farkli kizarikliklari isilikleri solunca belli oldu daha. Foto attim. Allerji degilmis cok sevindim. ama giz kasintisi icin allerji damlasina devam. Nemden oluyormus. Klima ile odanin nemini alin dedi. İlac degisti yine. Terliyor. Dokuntu tam olmayinca ates ve ic sıkıntisi oluyor. Yogurdu ve kabizligi icin demir ilacini degistirtcektim unuttum sorarim.

hiuf, bazı seyler 2. anda alerjı yapabılıyormus
tıpkı bizim aşımız gibi.

Bide birsey sorcam belki tesaduftur merak ettim. Daha once dr un verdigi d vit kullandigimda boy uzamasi iyiydi. Carlson kullanmaya baslayali boyu hep 1 cm uzadi. Carlson kullananlarin boy uzamasi ne kadar . Belki rastlantidir . Dikkatimi cekti

günaydın, minnoş uyandı yatakta baya debelendi
oyun bahcesıne koydum ve sevdıgı sarkıları actım.
ulen bi an önce 3 yaşına gelsınler yaaa.. dertleri tabii ki bitmiyor ama en azından kendı kendınlerını oyalayabılıyorlar

Çalışan ve emziren anneler, işyerinde kaç kere sağıyorsunuz? Kaç sat arayla sağıyorsunuz?
Dün 7 de emzirdim. 10 bucukta sağdım, 2 de sagdım. 5 te eve gidip emzirdim.
İş yerinde 2 kere sagdım ama çok az süt cıktı maalesef. her seferde 70 cc zor cıktı.
Acaba 1 kere öğlen sagsam daha mı cok süt birikir.

Bide birsey sorcam belki tesaduftur merak ettim. Daha once dr un verdigi d vit kullandigimda boy uzamasi iyiydi. Carlson kullanmaya baslayali boyu hep 1 cm uzadi. Carlson kullananlarin boy uzamasi ne kadar . Belki rastlantidir . Dikkatimi cekti
boyuna hiç dikkat etmedım
ama sanki hiç işe yaramıyormus gibi gelıyor carlson.
saglık ocagına gidip monovıt almak gelıyor içimden.

Mantıklı açıklaması bu,doğru olanda bunu uygulamak ama ben yapmadım. Çok şükür alerjik değilmiş demekki bebeğim bugüne kadar sorun yaşamadık. Umarım bundan sonrada sorunsuz ilerler..
Ben emzirmiyorum artık belkide o yüzden herşeyi yesin ve vitamin alsın istiyorum. Şu mamadan kurtulmak istiyorum artık.

Evet cok cesit var ama bilesenleri ayni olan gidalari 3 gun beklemene gerek yok bazi gidalar icin ozellikle yuksek alerjen grup icin uygulasan yeterli
Bu durumuda düşünmedim değil
Riskli bir konu gerçekten
Ama o kadar çeşit var ki
Hepsine 3 günden çocuk ömrünün bir kısmını tadarak geçirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…