- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.141
Ben kızımı yürütece koyuyorum zaten durdugu max 15 dkO zaman faydasını gorursun ama yinede cok bindirme 15 20 dk dursun durursa tabibenimki emeklemeyi seviyo kendi halinde takilcak
10 kg suan da bide ek gidaya baslarsak cok kilo alir dediki su son 2 ayda fazla bi kilo almadi yemek istiyo bende yedirmek istiyorum ama elimde bi liste falan yok netten cok bakiyorum kafam karisti resmen nasil baslicami bilemiyorum =)
Ben hergün bişey verdim. Hatta patates hsvuç ve kabağı karışım verdim. Çünkü alerjik değiller. Meyveleride ikili üçlü verdim. Tek tek sıkıntı basar bana :)
Neden mi 3 gun aciklayayim arkadaslar bir besini verdigimizde yarim saat icinde kizariklik yuzde gozde sisme nefes alamama gibi belirtiler en cabuk gorulenleridir ama bazi tepkiler biraz gecikiyor bagirsak gibi mesela ornegin yumurtayi yedi vicutta dokuntu yapmadi diyelim ertesi gun huzursuz ertesi gun istahsiz ertesi gun ishal ya da kabizlikla birlikte kakadan kan gelebiliyor alerji isi biraz tehlikeli bir olay bazrn 10 gun sonra bile reaksiyon gosterdigi olabiliyor 3 gun kurali bu yuzden var
aynı benim kızımı anlattın valla ben artık tek başımayken temizliğe yeltenmiyorum. aksam gelince kocana pasla öyle yap cnmBi temizlik yapayım dedim
Feryat figan yıktı ortalığı...
O da varya nereye gitsem süpürgeyle dibimde götürüyorum anakucağında...
Beni görüyo ama nafileee
Bi de sadece süpürdüm silme yokkk
Camlar leşşş
Balkonu yıkadım sokaktan beterrr olmuş
Bi ton çamaşır var
3 makina yıkadım
Balkona astım hızlı kurusun diye
Rüzgarda yere düşmüşler tekrar yıkıyorum
Sıcakta cabası stresle iş yapayım derken terler içinde kaldım
Hem evi süpürüp hemde beyefendiyi nazladımmm
Yaaa offf anlatırken de gerildim heee
Canım 7. ay kahvaltıyı ekledi ama ben zaten baslamıştım 7 aya 10 gün kala:) ah bide yese cadıaurora39 bu ay ek gida farkli birsey dedi mi. Unuttum ben sormayi. Opa agizdan asi yine yok saglik ocagina sorcam.
Canim mesela bugn muz verdn yarin seftali kizariklik yarin oldu hangisinden kaynakli oldugunu anlayamazsn ondan ama blw yonteminde 3 gun kurali uygulamiyolar pek yani yok videolarinda yada ben fark etmedmYa ben şu anda Blw kitabını okuyorum yarısından fazlasını bitirdim ama tam olarak sonuna gelmedim ama şu ana kadar kitapta hiçbir şekilde Tadımlık süresi , 3 gün kuralından filan bahsetmiyor Yani bunu neye göre çıkarttılar Tabii ki alerji durumunda kaynaklı ama ne bileyim yani sonuçta alerji olan çocuk ilk yediğinde de olmaz mı İlla 3 gün niye
Yogurdu soracaktim dun allerji deyince hic bulasmiyim yogurda dedim. Bugun daha farkli kizarikliklari isilikleri solunca belli oldu daha. Foto attim. Allerji degilmis cok sevindim. ama giz kasintisi icin allerji damlasina devam. Nemden oluyormus. Klima ile odanin nemini alin dedi. İlac degisti yine. Terliyor. Dokuntu tam olmayinca ates ve ic sıkıntisi oluyor. Yogurdu ve kabizligi icin demir ilacini degistirtcektim unuttum sorarim.Canım 7. ay kahvaltıyı ekledi ama ben zaten baslamıştım 7 aya 10 gün kala:) ah bide yese cadı
hiuf, bazı seyler 2. anda alerjı yapabılıyormusYa ben şu anda Blw kitabını okuyorum yarısından fazlasını bitirdim ama tam olarak sonuna gelmedim ama şu ana kadar kitapta hiçbir şekilde Tadımlık süresi , 3 gün kuralından filan bahsetmiyor Yani bunu neye göre çıkarttılar Tabii ki alerji durumunda kaynaklı ama ne bileyim yani sonuçta alerji olan çocuk ilk yediğinde de olmaz mı İlla 3 gün niye
nasıl kopma ? slıkon meyve süzgecınde verdımMaşallah
Afiyet olsun
Hemen eridi mi
Kopma gibi bi durum olmadı inş
boyuna hiç dikkat etmedımBide birsey sorcam belki tesaduftur merak ettim. Daha once dr un verdigi d vit kullandigimda boy uzamasi iyiydi. Carlson kullanmaya baslayali boyu hep 1 cm uzadi. Carlson kullananlarin boy uzamasi ne kadar . Belki rastlantidir . Dikkatimi cekti
Ben iki ay baska d vit kullanacagim bakalim fark edecekmi. Sende soylersen sevinirim. Fark var mi diye.boyuna hiç dikkat etmedım
ama sanki hiç işe yaramıyormus gibi gelıyor carlson.
saglık ocagına gidip monovıt almak gelıyor içimden.
Mantıklı açıklaması bu,doğru olanda bunu uygulamak ama ben yapmadım. Çok şükür alerjik değilmiş demekki bebeğim bugüne kadar sorun yaşamadık. Umarım bundan sonrada sorunsuz ilerler..Neden mi 3 gun aciklayayim arkadaslar bir besini verdigimizde yarim saat icinde kizariklik yuzde gozde sisme nefes alamama gibi belirtiler en cabuk gorulenleridir ama bazi tepkiler biraz gecikiyor bagirsak gibi mesela ornegin yumurtayi yedi vicutta dokuntu yapmadi diyelim ertesi gun huzursuz ertesi gun istahsiz ertesi gun ishal ya da kabizlikla birlikte kakadan kan gelebiliyor alerji isi biraz tehlikeli bir olay bazrn 10 gun sonra bile reaksiyon gosterdigi olabiliyor 3 gun kurali bu yuzden var
Bu durumuda düşünmedim değil
Riskli bir konu gerçekten
Ama o kadar çeşit var ki
Hepsine 3 günden çocuk ömrünün bir kısmını tadarak geçirecek
Hepimiz aynı durumdayız demekkiaynı benim kızımı anlattın valla ben artık tek başımayken temizliğe yeltenmiyorum. aksam gelince kocana pasla öyle yap cnm
Zaten çoğu anne uygulamıyorCanim mesela bugn muz verdn yarin seftali kizariklik yarin oldu hangisinden kaynakli oldugunu anlayamazsn ondan ama blw yonteminde 3 gun kurali uygulamiyolar pek yani yok videolarinda yada ben fark etmedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?