2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirlisi insallah o zamana kadar bi cozum yolu bulunur.. Masaallah baya hareketlenmis yaa donemeler falan:) daha uzunca bir sure su gece uykularindan cekecez anlasilan.. Alp de ayni ya hala ilgici ve kucakci,cogu seyin farkinda,nazla aglayarak istedigini yaptirtiyor gece ayni cok uyaniyor,yemek ztn tadina bakiyor.. Dedigin gbi hep gulumsuyor bu da cok iyi geliyor Allah bizlerle hayirlibir omur versin bebeklerimize :)

günaydın güzel annişler. :)
bu sabah biraz huysuzum. ne zamandır içimdeki şeyi dökeyim bari
yahu niye her üyeyi tek tek cevaplıyorsunuz? her mesaja bir mesajla cevap vermek yeni adet mi oldu? çok mu vaktiniz var anacığım...
birkaç sayfa birikmiş görüyorum. Aaa.. ne güzel seviniyorum, muhabbet olmuş diye. bir bakıyorum, tek üye, tek tek diğerlerinin mesajlarına bişey demiş. bazen acayip gıcık oluyorum hee..
hadi bir iki tamam da, bissürü peşisıra yapmayın Allah aşkına yaa..
bir ben miyim bu durumu görüp sinir olan...

hadi ben kaçtım. iştahım yok, bari biraz iş yaapayım. gerçi onuda istemiyorum. uyumak istiyorum ama uyumamaya niyetliyim. bakalım.

Bazen karisik veriyorm canim bazen tadimlik mesela sabah kahvaltisinda yumurta sarisiyla labne verdm labneyi ben kasikla verdm oda eliyle tutup agzina gotrdu aksamda karpuz verdm eline
Ya ben şu anda Blw kitabını okuyorum yarısından fazlasını bitirdim ama tam olarak sonuna gelmedim ama şu ana kadar kitapta hiçbir şekilde Tadımlık süresi , 3 gün kuralından filan bahsetmiyor Yani bunu neye göre çıkarttılar Tabii ki alerji durumunda kaynaklı ama ne bileyim yani sonuçta alerji olan çocuk ilk yediğinde de olmaz mı İlla 3 gün niye

Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Alerji olacaksa ilk yediği anda olur. Besinleri tek tek vermek mantıklı alerji olursa hangisinden olduğu belli olsun diye. Hiç uymadım 3 gün kuralına. Doktorumda hiç öyle bişey demedi,önemli olsaydı mutlaka derdi. Biri demiş işte almış başını gitmiş :)

Zaten öyle mantıksız oluyor ki
Üçer gün tek besin vererek uzun sürede daha az tadım yapmış oluyor
Süreyi kısaltıp farklı meyve sebze tattırsak daha makbul olur

Zaten öyle mantıksız oluyor ki
Üçer gün tek besin vererek uzun sürede daha az tadım yapmış oluyor
Süreyi kısaltıp farklı meyve sebze tattırsak daha makbul olur
Ben hergün bişey verdim. Hatta patates hsvuç ve kabağı karışım verdim. Çünkü alerjik değiller. Meyveleride ikili üçlü verdim. Tek tek sıkıntı basar bana :)

Neden mi 3 gun aciklayayim arkadaslar bir besini verdigimizde yarim saat icinde kizariklik yuzde gozde sisme nefes alamama gibi belirtiler en cabuk gorulenleridir ama bazi tepkiler biraz gecikiyor bagirsak gibi mesela ornegin yumurtayi yedi vicutta dokuntu yapmadi diyelim ertesi gun huzursuz ertesi gun istahsiz ertesi gun ishal ya da kabizlikla birlikte kakadan kan gelebiliyor alerji isi biraz tehlikeli bir olay bazrn 10 gun sonra bile reaksiyon gosterdigi olabiliyor 3 gun kurali bu yuzden var

Neslicim sonuçta bizler anneyiz ama aynı zamanda bir bireyiz, mesleğimizi devam ettirmek zorundayız. Yine onlar için çalışıyoruz canım. Zamanla alışılacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…