- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.121
sütümden koydum baktım baya sevdiBende yatmadan sagiyim biraz yapıyim aklimdayken aldm oylece duruyo orayi burayi kemircegine onu kemirsn
En fazla yarim saat koyuyorum icine.. Cok ta seviyor
Dermatolog allerji icin ilac verdi eczane kapanmadan aldim icine tam bakmadim . Kortikoid iceriyo. Yarin soyleyip baska ilac istiycem. Bakalim avilde olabilirdoktor verdı mı bilmiyorum ama avil krem çok iyi
kaşıntı için
ben avil kullandımDermatolog allerji icin ilac verdi eczane kapanmadan aldim icine tam bakmadim . Kortikoid iceriyo. Yarin soyleyip baska ilac istiycem. Bakalim avilde olabilir
Cocuk dr u kasinti icin losyon verdi bitkisel . Onu suruyorum istedigim kadar. Diger drun verdigi allerji icindi. Bide allerji icin damla.doktor verdı mı bilmiyorum ama avil krem çok iyi
kaşıntı için
kurtarıcı diyorum başka da bişi demıyorum :=)Maşallaahh. Ben de alıcam haftaya karar verdimKısa süreli kullanımlarda problem olacağını düşünmüyorum.
Canım valla bilemedim şuan kiradayiz inşaattan eve girdik yıl sonunda bitecek anneme kisin yakının oraya tasinirsam ama yazın annem bahçeye gidiyor bebise kim bakacak bu aralar kafam çok yoğun eşim de karar ver yoksa satacam evi diyor kayinvalideye yakin tasinsam atamız zaten iyi değil iyice yuzgoz olacaz ne olacak kısmet bakalım daha 1.5 yilim var hayırlısı pasa tam pasa oldu canım durmuyor dönerek her yere gidiyor çok hareketli yemek de bazen yiyor bazen yrmiyor değişiyor keyfine gore uykumuz hala düzelmedi bir ara iyiydi ama suan gece çok sik uyanıyor yediriyorum uyumadan önce ama yok acligindan değil huysuzlugundqn diyorum artik sağlık olsun ya çok tatlılar sürekli gülüyor benim pasa o an herşeyi unutuyorum iyiki varlar çok şükür rabbime alp ne yapıyor
@Pembedon5 vardı
Yazardı
Güldürürdü
Atom heart mother vardı
Sorardı
Düşündürürdü
Nerelerdesiniz demirbaşlar
Huuuuu
Oh soguk soguk yesinsütümden koydum baktım baya sevdi
hemen şeftali püresi ve yogurtta koydum kalıba
Ya ben şu anda Blw kitabını okuyorum yarısından fazlasını bitirdim ama tam olarak sonuna gelmedim ama şu ana kadar kitapta hiçbir şekilde Tadımlık süresi , 3 gün kuralından filan bahsetmiyor Yani bunu neye göre çıkarttılar Tabii ki alerji durumunda kaynaklı ama ne bileyim yani sonuçta alerji olan çocuk ilk yediğinde de olmaz mı İlla 3 gün niyeBazen karisik veriyorm canim bazen tadimlik mesela sabah kahvaltisinda yumurta sarisiyla labne verdm labneyi ben kasikla verdm oda eliyle tutup agzina gotrdu aksamda karpuz verdm eline
Maşallahsütümden koydum baktım baya sevdi
hemen şeftali püresi ve yogurtta koydum kalıba
Ne durumdasın atom
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Alerji olacaksa ilk yediği anda olur. Besinleri tek tek vermek mantıklı alerji olursa hangisinden olduğu belli olsun diye. Hiç uymadım 3 gün kuralına. Doktorumda hiç öyle bişey demedi,önemli olsaydı mutlaka derdi. Biri demiş işte almış başını gitmiş :)Ya ben şu anda Blw kitabını okuyorum yarısından fazlasını bitirdim ama tam olarak sonuna gelmedim ama şu ana kadar kitapta hiçbir şekilde Tadımlık süresi , 3 gün kuralından filan bahsetmiyor Yani bunu neye göre çıkarttılar Tabii ki alerji durumunda kaynaklı ama ne bileyim yani sonuçta alerji olan çocuk ilk yediğinde de olmaz mı İlla 3 gün niye
Zaten öyle mantıksız oluyor kiKesinlikle senin gibi düşünüyorum. Alerji olacaksa ilk yediği anda olur. Besinleri tek tek vermek mantıklı alerji olursa hangisinden olduğu belli olsun diye. Hiç uymadım 3 gün kuralına. Doktorumda hiç öyle bişey demedi,önemli olsaydı mutlaka derdi. Biri demiş işte almış başını gitmiş :)
Ben hergün bişey verdim. Hatta patates hsvuç ve kabağı karışım verdim. Çünkü alerjik değiller. Meyveleride ikili üçlü verdim. Tek tek sıkıntı basar bana :)Zaten öyle mantıksız oluyor ki
Üçer gün tek besin vererek uzun sürede daha az tadım yapmış oluyor
Süreyi kısaltıp farklı meyve sebze tattırsak daha makbul olur
Neden mi 3 gun aciklayayim arkadaslar bir besini verdigimizde yarim saat icinde kizariklik yuzde gozde sisme nefes alamama gibi belirtiler en cabuk gorulenleridir ama bazi tepkiler biraz gecikiyor bagirsak gibi mesela ornegin yumurtayi yedi vicutta dokuntu yapmadi diyelim ertesi gun huzursuz ertesi gun istahsiz ertesi gun ishal ya da kabizlikla birlikte kakadan kan gelebiliyor alerji isi biraz tehlikeli bir olay bazrn 10 gun sonra bile reaksiyon gosterdigi olabiliyor 3 gun kurali bu yuzden varYa ben şu anda Blw kitabını okuyorum yarısından fazlasını bitirdim ama tam olarak sonuna gelmedim ama şu ana kadar kitapta hiçbir şekilde Tadımlık süresi , 3 gün kuralından filan bahsetmiyor Yani bunu neye göre çıkarttılar Tabii ki alerji durumunda kaynaklı ama ne bileyim yani sonuçta alerji olan çocuk ilk yediğinde de olmaz mı İlla 3 gün niye
Bu sabah düne göre daha kolaydı,zamanla alışacağız inşallahBenim de bugün tam 1 hafta oldu işe başlayalı ilk bir kaç gün zor geçiyor zamanla daha çok alışıyorsun ama her sabah ayrılmak zor geliyor bende onun için çalışıyorum diye avutuyorum kendimi
Haftaya hersey oturur. Rutine biner hersey.Bu sabah düne göre daha kolaydı,zamanla alışacağız inşallah
Neslicim sonuçta bizler anneyiz ama aynı zamanda bir bireyiz, mesleğimizi devam ettirmek zorundayız. Yine onlar için çalışıyoruz canım. Zamanla alışılacak inşallah.Canım ya kiyamam sana bende memurların izinleri iptal.oldu ya baslayacam diye korktum ama şükür baslamadim ücretsiz de sıkıntı olmuyotmus bir an dedim nereye bırakırım çok küçük zaten emme dışında uyumuyor benimki çok zor birakmak ama zamanla alisacaklar onlar için çalışıyoruz sen de moralni yuksek tut bazen diyorum ev hanımları çok şanslı çocuklarının her anını yaşıyacaklar esim zaten calosmqmi istemiyor ama cok rmek verdim memurluga bazen de diyorum ev bunaltıcı her gün ayni kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?