- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.161
Yapacaz o vakit böyle 3 gün...hiuf, bazı seyler 2. anda alerjı yapabılıyormus
tıpkı bizim aşımız gibi.
Ben dondurma kabında yaptın diye düşündümnasıl kopma ? slıkon meyve süzgecınde verdım
aslında boy persentılıne baktım şuan gayet iyi gözüküyorBen iki ay baska d vit kullanacagim bakalim fark edecekmi. Sende soylersen sevinirim. Fark var mi diye.
yok canım. buz kalıbına koydummBen dondurma kabında yaptın diye düşündüm
evet, ben mesela 2-3 meyve karıstırıyorum bazen.Yapacaz o vakit böyle 3 gün...
Peki şimdi mesela şuan yaz meyve ve sebzeleri tattırıyorum 3 er gün olmak koşuluyla onları tamamladığında karışık bir besin haline getirebilirim
Peki kış geldiğinde tekrar kış meyveleri ve sebzeleri için yine böyle üç gün kuralı mı yapıcaz
Guzel boyu . İlk 3 ay 3-3-5 cm uzadi carlsona gectim 1 cm uzadi 4. Aydan beri. Dr eklemleri uzun potansiyeli var boyu uzunlugu iyi olur dedi. Aldigimiz yer farkli bilmiyorum icime sinmedi. Bu ay az kilo aldi bu ayi saymiyorum. 7 ay bitti 68.5 . Dogum boyu 51 cmaslında boy persentılıne baktım şuan gayet iyi gözüküyor
6. ay aşısında ölçtürmüştüm 66, dün ölçtük 70 cm
aslında boyu güzel uzamış. bıngıldaktan dolayı içime sinemedi
Çok sağol canımEvet cok cesit var ama bilesenleri ayni olan gidalari 3 gun beklemene gerek yok bazi gidalar icin ozellikle yuksek alerjen grup icin uygulasan yeterli
İnşallah herhangi bir besine karşı alerjik durumları yokturevet, ben mesela 2-3 meyve karıstırıyorum bazen.
kışın zatn olan meyveler bellı. ee aynı haftada hepsınden alamayacagımıza göre
dogal olarak aynı meyveyı 2-3 gün verıyoruz.
sıkıntı cıkmaz heralde
Bazıları 3 gün kuralı uygulamıyorCanim mesela bugn muz verdn yarin seftali kizariklik yarin oldu hangisinden kaynakli oldugunu anlayamazsn ondan ama blw yonteminde 3 gun kurali uygulamiyolar pek yani yok videolarinda yada ben fark etmedm
bizde 48 cm dogduk.Guzel boyu . İlk 3 ay 3-3-5 cm uzadi carlsona gectim 1 cm uzadi 4. Aydan beri. Dr eklemleri uzun potansiyeli var boyu uzunlugu iyi olur dedi. Aldigimiz yer farkli bilmiyorum icime sinmedi. Bu ay az kilo aldi bu ayi saymiyorum. 7 ay bitti 68.5 . Dogum boyu 51 cm
inşallah olmazİnşallah herhangi bir besine karşı alerjik durumları yoktur
Ben çocukken bir çok gıdayı alamıyormuşum alerji oluyormuşum
aklıma getirmek istemiyorum ama inşallah bebeğim de olmaz
brokoli için erken bence başlangıc için. çok gaz yapıyorBazıları 3 gün kuralı uygulamıyor
Hatta tek güne tek besinde yapmıyor
Mesela bir günde 2 - 3 farklı sebze koyuyorlar önüne
Havuç brokoli kabak gibi...
canım benim kızın öğretmeninin çocuğu da aynı böyle olmuştu..doktor gıda allerjisi demiş..ekmekten olmuş onunki..eşim aşçı benim..eşimden çavdar ekmeği istemişti kızına yedirmek için..şimdi düzelmiş glutensiz beslenecekmiş çocuk...Evet cnm gittik resmin ustundeki yazida yazdim. Resmi inuttum sonra ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?