- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.101
Canım valla bilemedim şuan kiradayiz inşaattan eve girdik yıl sonunda bitecek anneme kisin yakının oraya tasinirsam ama yazın annem bahçeye gidiyor bebise kim bakacak bu aralar kafam çok yoğun eşim de karar ver yoksa satacam evi diyor kayinvalideye yakin tasinsam atamız zaten iyi değil iyice yuzgoz olacaz ne olacak kısmet bakalım daha 1.5 yilim var hayırlısı pasa tam pasa oldu canım durmuyor dönerek her yere gidiyor çok hareketli yemek de bazen yiyor bazen yrmiyor değişiyor keyfine gore uykumuz hala düzelmedi bir ara iyiydi ama suan gece çok sik uyanıyor yediriyorum uyumadan önce ama yok acligindan değil huysuzlugundqn diyorum artik sağlık olsun ya çok tatlılar sürekli gülüyor benim pasa o an herşeyi unutuyorum iyiki varlar çok şükür rabbime alp ne yapıyorYok cnmbirakma isini bence sakin. Izne ayrildin gayet de ideal bi sure bana kalirsa. Bebegin buyur nasilsa,daha iyi bi gelecek icin calisman daha makbul.. Ama anliyorum seni elbet. Ee pasanla nasil gidiyor:) uyku/yemek
Aa bak onu hic dusunmedm korktm smdi yapmam ben onuBende instagramda okumustum kapaklı emziklerin kapağını kapatmadan süt koyup kapatıp donduruluyormus meybuz gibi okuyormuş ama yorumlarda kırılıp boğazında kalma riski olduğunu silikon meyve süzgecinde daha iyi olduğunu yazmışlar
Fazla yer kaplamasin dedik bir deneyelim dedik ama cikartma isi beni korkuttu en iyisini yapmissinizBen kafede oturttum iki kez.ikisinde de zor çıkarttım.joie aldık biz 300 lira olandan.çok memnunuz
1 ay idare etcez napalim ogrenene kadar3 gündür kök söktürdü bana resmen
Bütün hevesim kaçmıştı
Zarar vermekten korktum ama otura kalka ogrenirler hwrhaldeBende şimdi onu yazmıştım
Biraz rahatsızlık oluyo koyup çıkarırken
Ama çokta dert edilecek bi durum değil bence
Deme öyle yaSagol cnm iyi fikir. Bende suyla islatiyorum. İcsel yanmasi var gibi. Sabah 45 dk . Oglen bir saat . Saat birden beri daha yeni uyudu. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, uzulmesin diye. Onun yerine ben hasta olayim ya. Ne sıkıntısı var söyleyemiyor.
Canım ya çok geçmiş olsun yavrum benim ya kiyamam dediğin gibi bizim açısın onlar minicik inşallah hemen geçerSagol cnm iyi fikir. Bende suyla islatiyorum. İcsel yanmasi var gibi. Sabah 45 dk . Oglen bir saat . Saat birden beri daha yeni uyudu. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, uzulmesin diye. Onun yerine ben hasta olayim ya. Ne sıkıntısı var söyleyemiyor.
Enerini yüksek tut canımBilmiyorum cnm dr kasiniyordur dedi. Uyumuyor. Yorgun bitap dusunce uyuyor. Bazen atesi oluyo cok olmasada. Hiuf dedigi peceteyi yapacam . Kasiyordum arada. Ferahlatici krem suruyorum
Oy oyyBende kızıma önlük taktığım Zaman öyle oluyor boynu Boğaz'ı artık önlük kullanmıyorum zıbınıyla yediriyorum her yeri yemek oluyor olsun geçici bir dönem diyorum üzeri direk kirli sepeti kendinide her yemekten sonra sokuyorum banyoya yıkıyorum Çiçek sular gb günde 7-8 kere suyun altında 1 gün durup bir günde şampuanlıyorum bizde o kızarıklar için carasatin kullanıyoruz ara ara çok yığın olunca
Evet canım tel girdiğim için bazı kelimeleri otomatik kendi değiştiriyor coresatin çok enteresan gönderirsen sevinirim biz memnun kaldık tabi doktor çok büyüdüğünde kullan sürekli kullanma dediBizdede ayni onlukde kizartiuo. Dokunsan kizariyor cok beyaz. Coresatin mi. Carasatin yazinca cikmadi. İlki ise daha once ilac guvensiz diye yasaklanmis. İstersen atarim hbri oysa . Cok yogun olunca bepanthene suruyorum.
Aslında şirketten geliyolar 2 bayanHem para hem de evde yabancı birinin varlığı..iyi yaptığından nası emin olucam?laf da söyleyemem kötü olursa. bi gün bi odayı yapıyorum diğer gün birini.o ara önce yaptığım batıyo.aynı anda her yerimiz temiz tertipli olmuyo .
Evet minderiyle daha da daraldi belki bacaklarini duzgun harejet ettirmeyi ogrenince daha rahat cikarlar cocuk kalip gibi duruyor bilmiyorki ne yapacagini bende korkuyorum bir yerine zarar veririm diye
Sen ne zaman başladın1 ay idare etcez napalim ogrenene kadar
Yokk bee bişey olmazzZarar vermekten korktum ama otura kalka ogrenirler hwrhalde
Ben daha denemedim ama silikon meyve suzgecine koyarımAa bak onu hic dusunmedm korktm smdi yapmam ben onu
Bazen karisik veriyorm canim bazen tadimlik mesela sabah kahvaltisinda yumurta sarisiyla labne verdm labneyi ben kasikla verdm oda eliyle tutup agzina gotrdu aksamda karpuz verdm elineSen ne zaman başladın
Sadece tadımlık mı yapıyorsunuz şu an tek besinle
Yoksa karışık mı veriyorsun
Kizlar direk tepsisini cikarip alsaniz icinden daha kolay olmaz mi benimki ikeanin degil ama bazen cikarirken zorlanıyorum bende darda deglYokk bee bişey olmazz
Koyarken sağ kolunla göğüs kısmından tut
Yukardan ayaklarını sol elinle bölmelere yerleştir
Oturt
Sonrada ayağı kıvrıksa dışarıdan elinle çek
Yine çıkarırken bir kolunla
Bebeğin koltuk altlarından kavra yukarı çek
Bir yandanda ayaklarını koru plastiğe sürtmesinn
Aslında o ayak kısımlarını törpü yada kıvrımlı yapsalarmış böyle olmazdı
Bende oyle yapiyim en iyisiBen daha denemedim ama silikon meyve suzgecine koyarım
doktor verdı mı bilmiyorum ama avil krem çok iyiSagol cnm iyi fikir. Bende suyla islatiyorum. İcsel yanmasi var gibi. Sabah 45 dk . Oglen bir saat . Saat birden beri daha yeni uyudu. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, uzulmesin diye. Onun yerine ben hasta olayim ya. Ne sıkıntısı var söyleyemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?