2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnmbirakma isini bence sakin. Izne ayrildin gayet de ideal bi sure bana kalirsa. Bebegin buyur nasilsa,daha iyi bi gelecek icin calisman daha makbul.. Ama anliyorum seni elbet. Ee pasanla nasil gidiyor:) uyku/yemek
Canım valla bilemedim şuan kiradayiz inşaattan eve girdik yıl sonunda bitecek anneme kisin yakının oraya tasinirsam ama yazın annem bahçeye gidiyor bebise kim bakacak bu aralar kafam çok yoğun eşim de karar ver yoksa satacam evi diyor kayinvalideye yakin tasinsam atamız zaten iyi değil iyice yuzgoz olacaz ne olacak kısmet bakalım daha 1.5 yilim var hayırlısı pasa tam pasa oldu canım durmuyor dönerek her yere gidiyor çok hareketli yemek de bazen yiyor bazen yrmiyor değişiyor keyfine gore uykumuz hala düzelmedi bir ara iyiydi ama suan gece çok sik uyanıyor yediriyorum uyumadan önce ama yok acligindan değil huysuzlugundqn diyorum artik sağlık olsun ya çok tatlılar sürekli gülüyor benim pasa o an herşeyi unutuyorum iyiki varlar çok şükür rabbime alp ne yapıyor

Aa bak onu hic dusunmedm korktm smdi yapmam ben onu

Deme öyle ya
Nasıl kalpten söylediysen
İçimi acıttın

Canım ya çok geçmiş olsun yavrum benim ya kiyamam dediğin gibi bizim açısın onlar minicik inşallah hemen geçer

Bilmiyorum cnm dr kasiniyordur dedi. Uyumuyor. Yorgun bitap dusunce uyuyor. Bazen atesi oluyo cok olmasada. Hiuf dedigi peceteyi yapacam . Kasiyordum arada. Ferahlatici krem suruyorum
Enerini yüksek tut canım
Miniğinde enerji dolsun
Bu tür durumlar üzücü olsada hepimiz yaşıyor/yaşayacağız
Üzülme
Sen güçlü ol ki anlatamadığı sıkıntılarına sevginle ilaç ol
Geçicek iyileşecek annesini dahada çok sevecek
Rabbim onun acısını hafifletiyordur
İçini rahat tut

Oy oyy
Allah yardıcın olsun canım

Bizdede ayni onlukde kizartiuo. Dokunsan kizariyor cok beyaz. Coresatin mi. Carasatin yazinca cikmadi. İlki ise daha once ilac guvensiz diye yasaklanmis. İstersen atarim hbri oysa . Cok yogun olunca bepanthene suruyorum.
Evet canım tel girdiğim için bazı kelimeleri otomatik kendi değiştiriyor coresatin çok enteresan gönderirsen sevinirim biz memnun kaldık tabi doktor çok büyüdüğünde kullan sürekli kullanma dedi

Aslında şirketten geliyolar 2 bayan
Sabah bi giriyorlar eve akşam çıkıyorlar..
Camlardan perdelere
Mutfak dolaplarının içi dışı
Makinaların altlarını bile çekip temizliyolar
Çevremdeki tüm tanıdıklarım çağırıyo

Ayda bir olsa yeter
Çünkü artık gerçekten derin temizlik yalan oldu
Çamaşır asmak bile işkence
Ütümü şimdi yaptım
Gece sesli işler yapamıyorum
Uyuduğunda evde derin sessizlik... bulaşık bile yıkayamıyorum su sesine uyanıyo açık mutfak...

Gündüzleri 1 saat biri dursa yanında en kral işi yaparımdaaa.. ah ahh..

Evet minderiyle daha da daraldi belki bacaklarini duzgun harejet ettirmeyi ogrenince daha rahat cikarlar cocuk kalip gibi duruyor bilmiyorki ne yapacagini bende korkuyorum bir yerine zarar veririm diye

Ben sandalyeye koyduktan sonra
Ne yapması gerektiğini bilmediği ayaklarını dışarıdan tutup çekiyorum
Yoksa bağdaş kurup oturmuş gibi kalıyo içinde

Zarar vermekten korktum ama otura kalka ogrenirler hwrhalde
Yokk bee bişey olmazz
Koyarken sağ kolunla göğüs kısmından tut
Yukardan ayaklarını sol elinle bölmelere yerleştir
Oturt
Sonrada ayağı kıvrıksa dışarıdan elinle çek

Yine çıkarırken bir kolunla
Bebeğin koltuk altlarından kavra yukarı çek
Bir yandanda ayaklarını koru plastiğe sürtmesinn

Aslında o ayak kısımlarını törpü yada kıvrımlı yapsalarmış böyle olmazdı

Sen ne zaman başladın
Sadece tadımlık mı yapıyorsunuz şu an tek besinle
Yoksa karışık mı veriyorsun
Bazen karisik veriyorm canim bazen tadimlik mesela sabah kahvaltisinda yumurta sarisiyla labne verdm labneyi ben kasikla verdm oda eliyle tutup agzina gotrdu aksamda karpuz verdm eline

Kizlar direk tepsisini cikarip alsaniz icinden daha kolay olmaz mi benimki ikeanin degil ama bazen cikarirken zorlanıyorum bende darda degl

doktor verdı mı bilmiyorum ama avil krem çok iyi
kaşıntı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…