- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.181
Bende cogu zaman uygulamiyorm ama yanls mi yapyrm blmyrmBazıları 3 gün kuralı uygulamıyor
Hatta tek güne tek besinde yapmıyor
Mesela bir günde 2 - 3 farklı sebze koyuyorlar önüne
Havuç brokoli kabak gibi...
inşallah olmaz
çok kötü bir şey.
brokoli için erken bence başlangıc için. çok gaz yapıyor
evet kış. ama çoğu yerde var. ben bal kabagını beklıyorum sabırsızlıklaBen çok çektim
Hem acı çekiyorsun
Hem sevdiğin şeyleri yiyemiyorsun
Hemde o alerji yapan yiyeceklerdeki gereken vitamini vs alamıyorsun
İnşallah kimsenin yavrusunda olmaz
Yok vermek için demedim
Hani karışık verenler oluyor o nedenle söyledim
Zaten brokoli kış sebzesi değil miydi
En çok vereceğim gıdaları 3 gün deneyeceğimBende cogu zaman uygulamiyorm ama yanls mi yapyrm blmyrm
Sogan 8. Ayda degil miydiEn çok vereceğim gıdaları 3 gün deneyeceğim
Bu arada ben soğandan korkuyorum yaa
Yani yerken sıkıntı olmaz inşallah kaygan yapısı ve tutma imkanı zor olduğu için
Bugun druna gosterdik yine nemden dokuntu dedi . Bakalim ilac kullanacagiz yumurtaya baslayacam yine. Sabah isilugi azaliyor daha net cikti resim atiyorum yine. Allah vermesin insallah ama olursa bebislerinize , gostermekte fayda var resimli o yuzden attim ilk resmi . Belki tanidiklarinizda yada sizlerde olmustur , sizde fikir verirsiniz hem bana diye gonderiyorum.canım benim kızın öğretmeninin çocuğu da aynı böyle olmuştu..doktor gıda allerjisi demiş..ekmekten olmuş onunki..eşim aşçı benim..eşimden çavdar ekmeği istemişti kızına yedirmek için..şimdi düzelmiş glutensiz beslenecekmiş çocuk...
len pembe nerdesin . biraz iş yap da aklın başına gelsın
sen iş yap
ben yıne tatıle gıdıyorum pazar günü
evet kış. ama çoğu yerde var. ben bal kabagını beklıyorum sabırsızlıkla
biz 7 ay 1.5 hafta falanız 1 haftadan beri başladım vermeye çorbalarına.Sogan 8. Ayda degil miydi
yok geldik geri 1 hafta oldu galıbaAğvada değil miydin zaten
Bende bayılırımmm
Minnoşda sever
Şöyle pekmezle pişireceksin offf
Bigün kıyma,bigün tavuk,arada bigün boş,bigün et balığa eylülde başlıycam taze taze.kıyma verenler her gün mü verıyorsunuz?
He yaa öyleymişşSogan 8. Ayda degil miydi
evet kış. ama çoğu yerde var. ben bal kabagını beklıyorum sabırsızlıkla
tavuğa başlayamadım daha doğalını bulmak lazım.Bigün kıyma,bigün tavuk,arada bigün boş,bigün et balığa eylülde başlıycam taze taze.
Nasıll yaaaayok geldik geri 1 hafta oldu galıba
ya da 2 falan. hatırlamıyorum :=)
Benmki daha 6 bucuk aylik zaten baslamam simdi bi denerm 7 ay bitince bendebiz 7 ay 1.5 hafta falanız 1 haftadan beri başladım vermeye çorbalarına.
4 ocak doğumlu 6 ay kontrolünde 70 cm'di. Şimdi 7 aylık olduk nekadar bilmiyorum. 47 cm doğmuştu.28 aralık a yakın olanlar boyunuz kaç?
kız bebek?
şimdiden afiyet olsun şekereBen bugun bal kabagina basliyorum:) hatta hazirladim bile,iki uc saate vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?