2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Offf .... Hersey cok zor... Okuyorum ama yazamiyorum cogu zaman. Adet olduktan sonra sutumde etkilendi, zaten emmiyodu, hepten azaldi, biseyde yiyemiyorum canim istemiyo... 2 ogun verebiliyorum 2 gundur. Anne sutu + yulafli armut + devam sutu + menemen, peynir + anne sutu + bulgur,kabak,havuc,sogan puresi + yogurt + devam sutu. Bugunki menumuzde boyleydi, paylasiyim belki fikir olur... Cok uykum var emeklemeyemedikce bagirip duruyo evin icinde, geri gidiyo, kendi etrafinda donuyo ancak goca got kalkmiyo artik desteksiz oturabiliyo, tek sorun yorulunca geri atiyo kendini hala dis yok ya, kabariklik var 2 tane alttan, her gece isyanlar

Gizel sıkıntılar bunlar.insallah bizimde olur da boyle telaslara gireriz

Günaydın kızlar. Birşey soracaktım yaa benim kizim desteksiz oturmak istemio.iki dakika oturuo sonra sıkılıp aglio kendini geri birakio . Normal mi bilmiorum oturması için daha var mi acaba.çok sinirlerim bozuluo. Geçenlerde atesi olduğu için dra götürdük dr 7aylik bebek bu artık oturması gerektigini söyledi.

Ne bulduysan artik cnm onu yesin.. Ben de aldim ama bunlar kucuk bu kez,kayisilar yani. Buyuk olunca daha guzel tutuyor.

Buarada en sonyagsiz yaptim omleti oyle daha rahat oldu ya,yoksa baya yagli oluyor. Belki yutarken yagli daha kolay oluyo ama..

İnan bana çok yağlı geldi
Hatta piştikten sonra
Peçete ile üzerindeki yağı almama rağmen

Bizimki hala yutmuyo cisrik
Sadece eline alıp ağzına götürüyo
Tadına bakıyo

Yaa ben de burada görüyorum yenidoğanları, ah diyorum ne mis kokuyorsun sen şimdi
Sonra diyorum ki, ay bu sıcakta da lohusalık hiç çekilmez haa
de mi.. hem hamilelik hem lohusalık. Allah olanlara afiyet versin.
ama çok tatlılar yaa... :)

ben kutlamıyorm valla cünkü sevmiyo ozel gunleri bisey alcaksa yapcaksa yaoar ama ozel gunlerde degil
benimkide sevmez. sadece doğumgününü unutmadığımı bilmesi için yaptım. bizde kutlamayız. bende sevmem o da. iyi bulmuşuz yani birbirimizi.

Allah kolaylık versin bacım.

benimkide geri geri gidiyor. önünde birşey olup ilerleyip alamadığında, aynen çığlıklar bizde de var. sinir oluyor.

Ay valla yoruldum. Bu çocuk beni çok üzüyor. Emekledi her yeri karıştırıyor, kanepelere tırmanıp kalkıyor, ben arkasında tetikte, çığlık atıp benim de atmamı istiyor,güzel şeyler ama yorucu

İnan bana çok yağlı geldi
Hatta piştikten sonra
Peçete ile üzerindeki yağı almama rağmen

Bizimki hala yutmuyo cisrik
Sadece eline alıp ağzına götürüyo
Tadına bakıyo

Bizimki de hemen yutma derdinde,olan iki dis de pek biseye yaramiyor.)
Dubakalim tadina bakiyor artik dimi.. Bu da ilerleme

Cevap verecek biri yok mu
Yazdimda gonderememisim. Benimkide tam oturamito hala. Daha 7 aylik yaa oturur merak etme. Benimki dirseginden destek aliyo yan otiruyo hemen oturacak veya emeklicek diye birsey yok canim belki yurumeyi seviyo benimki oyle 24 saat yurutecde olsun mutlu takma kafana oturur o hem 7 ayini yeni doldurdular

Bana kalsa da zamanı varda dr deli etti beni yaa çocuk hasta inat etmiş oturmuo kendini kasio bu çocuğun oturması gerekirmiş işte drdan randevu alın gösterin dedi..benimki de dirseginden destek alıp oturuo bide yurutecte duruo geri geri gidio.. çok strest yaptim galiba

Stres yapma canim bence normal her cocuk ayni anda yuruyemez oturamaz benim ilk cocugum yasini iki ay gecti yurudu eltimin kizi iki yasina gelirken yurudu hepsi ayni olmuyo dr cok bilmis tovbe yarabbim sanki bes yasinda da hala otirmuyo

Stres yapma canim bence normal her cocuk ayni anda yuruyemez oturamaz benim ilk cocugum yasini iki ay gecti yurudu eltimin kizi iki yasina gelirken yurudu hepsi ayni olmuyo dr cok bilmis tovbe yarabbim sanki bes yasinda da hala otirmuyo
Çok sagol yaa rahatladım vallahi cocugu zorluodum kizim otursana artık diyene zamn oturmak isterse o zamn otursun

Ben arkadasima sormstm gecen gun ne zaman otrmaya basladi diye 9 hatta daha gec bile olabilir demsti benmki otryo ama 5 10 dk anca sonra devriliyo otrmaktan cok emeklemyi seviyo yorulunca otutturuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…