- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.901
içimiz rahat en azından. napalım.
bugün kocamın doğumgünü. sabah kaldırırken hem öpeyim hem doğumgününü kutlayayım dedim. farkına varsın diye bana dön, bişey diyeceğim dedim. döndü ama gözler kapalı. öpeyim dedim, herif tam öpecekken yüzünü çevirdi. ne oluyor diye. dedim doğumgünün kutlu olsun ama içimdeki romantizmi öldürdü. ilk evlendiğimiz günlerde de öperek uyandırayım dediydim, korkmuştu.
sabah sabah hiç çekilmiyor.
Söründürün kızı fena yaklaşma..
Atomun zeynosu bizim
Pitininkinin gözler yıkıyır ortalığı ..alırsanız başınız ağrır..talibi çok olabilir...
Üstelik anası çok süslüyo pek masraflı
Valla benim kızım kimseye bakmaz benden söylemesi, çok şımardı iyice zilli bişey oldu çıktıSanki onun da talibi vardi :) olsun ya oglusuma baksin da yiter
Yaa arkadaşlar ben öyle yöntem falan uygulamıyorum acıkınca yemeğini yediriyorum oyun oynarken eline bişeyler veriyorum hem yiyiyor hem dişini kaşıyor hem oyun oynuyor ama gözümü bir saniye üzerinden ayırmıyorum en sevdiği şey kuru erik oyun oynarken kuru erik yiyor hemde dişini kaşıyor Mutlu oluyor ama halı kanepe hak getire onu uyutunca kül kedisi modunda dolanıyorum yani ona kurallı bişey yaptırmıyorum Nasıl mutluysa Nasıl yemek isterse nerede Nasıl uyumak isterse genelde oyuncakların ile uyumaktan Mutlu öyle uyusun ozaman diyorum sadece onun için tek kural "patron sensin sen 18 aylık ol sonra patron benim" :)))
dün akşam ablamın bebeğini görmeye gittik. 36. haftada sezeryan oldu. sancıları çok diye.
oyy.. oyyy... o ne tatlılıktı öyle. minicik.. oyuncak bebek gibiydi yaa.. unutmuşum yenidoğan bebek halini oğlumun. seninkide böyleydi diyorlar. hiç hatırlamıyorum. ama o da emmiyor hep uyuyor. bak o hallerini iyi hatırlıyorum.
ayy.. çok küçük minicikti yaaa...
aklıma geldikçe hep söylüyorum da bunu.
Erik almıştım köyden ama hiç sevmedim vermedimEvet hiufcumm,gel de kucuk erikle doyur doyurabiliyosanbu arada bugun murdum erigi mi deniyor ondan verdim.. Biz kara erik deriz Bi pakette uc rengi vardi,yesil-siyah-kirmizi Ogluma butce yaptik ordan kesiyom hahah tadini sevdi
Ben de yarın yapicam z.yağlı omletAylar sonraaaaaaa
Gece uykusunda kaka yaptıııı
Ben şokk
Dün ki zeytinyağlı omlete bağladım....
Kavraması en güzel şey omlet oldu şimdiye kadarBen de yarın yapicam z.yağlı omlet
Teşekkür ederim bebegimm korkuyorumm enfeksiyonda kapmisim zaten rahmimde yapisiklik olmaz insallahbu normal canım..ben kürtaj olduğumda bu durum 3 ay sürmüştü..olur olmadık yerde kanama geliyordu,sonra kesiliyordu..
Bende kürtaj oldum hatta kürtajdan enfeksiyon kaptim 5 ay boyunca ağridan öldüm. Enfeksiyon tedavilere cevap vermedi.. En son çare hamile kalacaksin dedi.. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim yapisiklik bende olmadiysa sende hic olmaz kanamam 26 gün sürdü. 26. Gün adet olmuştumTeşekkür ederim bebegimm korkuyorumm enfeksiyonda kapmisim zaten rahmimde yapisiklik olmaz insallah
Ayy insallah canim vallahi kac gündür öldüm öldüm dirildim aglamaktan helak oldum yüreğime su serptin sagolBende kürtaj oldum hatta kürtajdan enfeksiyon kaptim 5 ay boyunca ağridan öldüm. Enfeksiyon tedavilere cevap vermedi.. En son çare hamile kalacaksin dedi.. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim yapisiklik bende olmadiysa sende hic olmaz kanamam 26 gün sürdü. 26. Gün adet olmuştum
Aklimsira blw uyguluyorum her öğün nerdeyse eline ekmek veriyorum geçen iki defa boğazında kaldı ikisine de mudahile etmedim kendi çıkarmaya çalıştı ve ikisinde de kustu bugün de armut verdim baya kopardı ve yutttu. Çok tatlı çiğniyor. Onu izlemekten yoruluyrm boğazında kalır diye
Bi de kaşıkla yoğurt deneyeyim dedim hiç sevmedi
csyrc sende durumlar nasıl daha hiç sebze haslayamadim. Sen buharda mi hasliyosun
9
Erik almıştım köyden ama hiç sevmedim vermedim
Bugün kahvaltıda omlet yaptım yemedi
Kayısı bulamadım hala
Şeftali aldım
Birazdan vericemmm
aynen canım bende oyle yapıyormhero beybinin küçük kavanozlarına mayalıyorum ben,güzel oluyo..tek seferde bitiriyo..tavsiye ederim
ben kutlamıyorm valla cünkü sevmiyo ozel gunleri bisey alcaksa yapcaksa yaoar ama ozel gunlerde degiliçimiz rahat en azından. napalım.
bugün kocamın doğumgünü. sabah kaldırırken hem öpeyim hem doğumgününü kutlayayım dedim. farkına varsın diye bana dön, bişey diyeceğim dedim. döndü ama gözler kapalı. öpeyim dedim, herif tam öpecekken yüzünü çevirdi. ne oluyor diye. dedim doğumgünün kutlu olsun ama içimdeki romantizmi öldürdü. ilk evlendiğimiz günlerde de öperek uyandırayım dediydim, korkmuştu.
sabah sabah hiç çekilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?