2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa

Kız sayfa sayfa bakmasam dedikodumu yaptığını görmeyeceğim, zilli seni.

Valla bu kız beni göçertti, işe dönünce Maaşı ona bağlayacağım bu gidişle, masrafı bitmiyor küçük hanımın. Ama onu öyle süslemek de benim en büyük zevkim, Allah isteyen herkese kız bebiş nasip etsin

Sanki onun da talibi vardi :) olsun ya oglusuma baksin da yiter
Valla benim kızım kimseye bakmaz benden söylemesi, çok şımardı iyice zilli bişey oldu çıktı

Katılıyorum!

Yaa ben de burada görüyorum yenidoğanları, ah diyorum ne mis kokuyorsun sen şimdi
Sonra diyorum ki, ay bu sıcakta da lohusalık hiç çekilmez haa

Aklimsira blw uyguluyorum her öğün nerdeyse eline ekmek veriyorum geçen iki defa boğazında kaldı ikisine de mudahile etmedim kendi çıkarmaya çalıştı ve ikisinde de kustu bugün de armut verdim baya kopardı ve yutttu. Çok tatlı çiğniyor. Onu izlemekten yoruluyrm boğazında kalır diye
Bi de kaşıkla yoğurt deneyeyim dedim hiç sevmedi
csyrc sende durumlar nasıl daha hiç sebze haslayamadim. Sen buharda mi hasliyosun

9
Evet hiufcumm,gel de kucuk erikle doyur doyurabiliyosan bu arada bugun murdum erigi mi deniyor ondan verdim.. Biz kara erik deriz Bi pakette uc rengi vardi,yesil-siyah-kirmizi Ogluma butce yaptik ordan kesiyom hahah tadini sevdi
Erik almıştım köyden ama hiç sevmedim vermedim
Bugün kahvaltıda omlet yaptım yemedi

Kayısı bulamadım hala
Şeftali aldım
Birazdan vericemmm

Teşekkür ederim bebegimm korkuyorumm enfeksiyonda kapmisim zaten rahmimde yapisiklik olmaz insallah
Bende kürtaj oldum hatta kürtajdan enfeksiyon kaptim 5 ay boyunca ağridan öldüm. Enfeksiyon tedavilere cevap vermedi.. En son çare hamile kalacaksin dedi.. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim yapisiklik bende olmadiysa sende hic olmaz kanamam 26 gün sürdü. 26. Gün adet olmuştum

Ayy insallah canim vallahi kac gündür öldüm öldüm dirildim aglamaktan helak oldum yüreğime su serptin sagol

Bizde iyilik cnmayni,yogurda basladim iki kez verdim bugun. Sade olarak iki kasik yedi,avakado ile verdm onda da biraz yedi. Evet buharda hasliyorum cnm,bayadir sebze vermiyorum anca peynir,yumurta derken sebze biraz geri planda kaldi,2gune tatli patatese baslicaz ama :) nasil tepkisi senin bebenin peki,seviyor mu tattiklarini?

9

Erik almıştım köyden ama hiç sevmedim vermedim
Bugün kahvaltıda omlet yaptım yemedi

Kayısı bulamadım hala
Şeftali aldım
Birazdan vericemmm

Ne bulduysan artik cnm onu yesin.. Ben de aldim ama bunlar kucuk bu kez,kayisilar yani. Buyuk olunca daha guzel tutuyor.

Buarada en sonyagsiz yaptim omleti oyle daha rahat oldu ya,yoksa baya yagli oluyor. Belki yutarken yagli daha kolay oluyo ama..

ben kutlamıyorm valla cünkü sevmiyo ozel gunleri bisey alcaksa yapcaksa yaoar ama ozel gunlerde degil

Bir daha taşınırsam şunun tüm şeylerini tek bir kocaaaaaa kolide toplucam...
Yettiii be yetiiiii....

Sürekli şu nerde şuyum yok hadi bul..nereye koydun bulamıyorum...şu eve bi düzen gelemedi...kemerinin kopçesi kayıp ..
Mavi şeyli tişörtüm nerde...kulak çöpünü bulamadım..pembeeeeeee bi bak yaaaa ayakkabımın nerdeeee
3 gündür 1 kasa domtes konserve olmayı bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…