- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.519
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.941
Ya ben cok severim romantigimdir ama esim hic degil tam zitiz yani nerden buldm bu kadar zit bi insani blmyrm sevgiliyken de degildi hala degil
de mi.. hem hamilelik hem lohusalık. Allah olanlara afiyet versin.
ama çok tatlılar yaa... :)
benimkide sevmez. sadece doğumgününü unutmadığımı bilmesi için yaptım. bizde kutlamayız. bende sevmem o da. iyi bulmuşuz yani birbirimizi.
Allah kolaylık versin bacım.
benimkide geri geri gidiyor. önünde birşey olup ilerleyip alamadığında, aynen çığlıklar bizde de var. sinir oluyor.
Oooo o ucar bir iki haftaya merak etme daha alisma surecinde
Benim kii emeklemek istemio yanii şöyle yüz üstü donuo geri geri gidio benim kiz geri gitmeyi Seviyor galiba..ayakta durmak istio sürekliBen arkadasima sormstm gecen gun ne zaman otrmaya basladi diye 9 hatta daha gec bile olabilir demsti benmki otryo ama 5 10 dk anca sonra devriliyo otrmaktan cok emeklemyi seviyo yorulunca otutturuyorm
Dr kalcada sorunmu var o yuzdenmi oturamiyor dusunmustur. her ihtimale karsi goster yine gizden kacan birsey olmasin. İcin rahatlar. Ama birsey oldugunu sanmiyorum. Robot degiller. Su ay geldi sunu yapsin. Her bebek farkli su ayda sunu yapacak diye birsey yok. Burda bir kac kisinin bebegi baba demeye baslamis . Benimki demiyor. Bu eksiklik degil.Ayrica ileri gidemiyor. Popoyu kaldirip basini one itiyor. Dr un soylemesiyle 3.5 ayda destekle oturtmaya basladik. Zaten kendisini kaldirip oturmak istiyor. Zamani gelince onlar belli ediyo zaten. Bir kac haftadirda desteksiz oturuyor. Arada oturtmaya calis sma zorlama bi bakiyorsun bi gun icinde oturup farkli sey yapiyorlar . Zamani gelince oturuyor kendiBenim kii emeklemek istemio yanii şöyle yüz üstü donuo geri geri gidio benim kiz geri gitmeyi Seviyor galiba..ayakta durmak istio sürekli
Ben 4 aydan sonra oturtmaya başladım AYY annem o bu şu oturtma iyi değil deyip beynimi yediler.destekli oturuo rahat ama desteksiz olduğu zaman bi süre duruo sonra ya yana ya da geriye birakio kendini.. az önce de yazdım ayakta durmak istio sürekli elimden tutup az önce elinden tutup ayakta tutuodum elimi bıraktı birden sankii ayakta durabilio.:) çok sabırsız cokkDr kalcada sorunmu var o yuzdenmi oturamiyor dusunmustur. her ihtimale karsi goster yine gizden kacan birsey olmasin. İcin rahatlar. Ama birsey oldugunu sanmiyorum. Robot degiller. Su ay geldi sunu yapsin. Her bebek farkli su ayda sunu yapacak diye birsey yok. Burda bir kac kisinin bebegi baba demeye baslamis . Benimki demiyor. Bu eksiklik degil.Ayrica ileri gidemiyor. Popoyu kaldirip basini one itiyor. Dr un soylemesiyle 3.5 ayda destekle oturtmaya basladik. Zaten kendisini kaldirip oturmak istiyor. Zamani gelince onlar belli ediyo zaten. Bir kac haftadirda desteksiz oturuyor. Arada oturtmaya calis sma zorlama bi bakiyorsun bi gun icinde oturup farkli sey yapiyorlar . Zamani gelince oturuyor kendi
Bak seninkide farkli sey yapiyor. Ayaga kalkmak istiyor. Bence canlari ne istiyorsa onu yapiyorlar.Ben 4 aydan sonra oturtmaya başladım AYY annem o bu şu oturtma iyi değil deyip beynimi yediler.destekli oturuo rahat ama desteksiz olduğu zaman bi süre duruo sonra ya yana ya da geriye birakio kendini.. az önce de yazdım ayakta durmak istio sürekli elimden tutup az önce elinden tutup ayakta tutuodum elimi bıraktı birden sankii ayakta durabilio.:) çok sabırsız cokk
Olabilur canim her bebek farkli benm oglanda ilk basta geri geri emekliyodu smdi durdur durdurabilirsenBenim kii emeklemek istemio yanii şöyle yüz üstü donuo geri geri gidio benim kiz geri gitmeyi Seviyor galiba..ayakta durmak istio sürekli
Aynen öyle. Yaa zaten 1aylıkken kalça ultrasonu cekiolar hiç bi sorun yok dedi dr bide benim kizim çok hareketli masaallah subhanallah.dr o zaman da demişti ayakları iyi calisio diye..Benim kızın adının anlamı kolaylık demek insanlar isimlerinin anlamını tasirmis yaa benimki de kolay kolay olsun dedim herşeyi ama bu kadarda değil az kalsın düşüodu elimi bırakıncaBak seninkide farkli sey yapiyor. Ayaga kalkmak istiyor. Bence canlari ne istiyorsa onu yapiyorlar.. Bi sorun olsa ayakta duramaz zaten. Seninki aceleci oturmayi sevmiyo. Cok işi var sanırım
Olabilur canim her bebek farkli benm oglanda ilk basta geri geri emekliyodu smdi durdur durdurabilirsen
Bizimki de hemen yutma derdinde,olan iki dis de pek biseye yaramiyor.)
Dubakalim tadina bakiyor artik dimi.. Bu da ilerleme
Benimkide cok hareketli , iyiyken iyi keyfi yerinde bazen de bir bakmişsın şişiroyo kızıyor. Eller ayaklar bizimde calisiyor. Otururkende ayaklari oynatiyorAynen öyle. Yaa zaten 1aylıkken kalça ultrasonu cekiolar hiç bi sorun yok dedi dr bide benim kizim çok hareketli masaallah subhanallah.dr o zaman da demişti ayakları iyi calisio diye..Benim kızın adının anlamı kolaylık demek insanlar isimlerinin anlamını tasirmis yaa benimki de kolay kolay olsun dedim herşeyi ama bu kadarda değil az kalsın düşüodu elimi bırakınca
Rabbim hayırlısıyla gitmenizi nasip etsin..elhamdülillah benim kızımın uykusu iyi uyku saati belirledim ona akşam aynı saatte uyur sabah aynı saatte kalkar..Benimkide cok hareketli , iyiyken iyi keyfi yerinde bazen de bir bakmişsın şişiroyo kızıyor. Eller ayaklar bizimde calisiyor. Otururkende ayaklari oynatiyor. Uykusu az. Yarin memlekete gidecem.Oğlumla ilk uçak yolculuğumuz. Tırsıyorum . Sakin değil uzun süre oturmaz kucağimda. Sağ salim bi gitsek
Mama sandalyesi kullanan anneler tecrubelerinizi paylaşır mısınız. Portatif mama sandalyesi kullanan var mı. CAM marka portatif sandalye nasıl sizce Eki Görüntüle 1872249
Gunduz az uyuyor gece ayni saatte uyuyor Hatta saatini gecince daha huysuz oluyor. Daha gec uyuyor. Uyku da beslenme kadar onemli cocukta. Gece 22 - 02 buyume hormonu salgilaniyor. Onda uykuya gecmis olmasi lazim. Ama gunduzde buraz uyusa iyydiRabbim hayırlısıyla gitmenizi nasip etsin..elhamdülillah benim kızımın uykusu iyi uyku saati belirledim ona akşam aynı saatte uyur sabah aynı saatte kalkar..
Evet yaa gündüz uyusa iyi olurmuş sende dinlenirdin biraz.. benim kii iki kere falan uyuyo gündüz..her çocuk farklı gerçektenGunduz az uyuyor gece ayni saatte uyuyor Hatta saatini gecince daha huysuz oluyor. Daha gec uyuyor. Uyku da beslenme kadar onemli cocukta. Gece 22 - 02 buyume hormonu salgilaniyor. Onda uykuya gecmis olmasi lazim. Ama gunduzde buraz uyusa iyydi
Ya ben cok severim romantigimdir ama esim hic degil tam zitiz yani nerden buldm bu kadar zit bi insani blmyrm sevgiliyken de degildi hala degil
güzel duruyor.Mama sandalyesi kullanan anneler tecrubelerinizi paylaşır mısınız. Portatif mama sandalyesi kullanan var mı. CAM marka portatif sandalye nasıl sizce Eki Görüntüle 1872249
Hahabenimki evlenmeden evvel hediye falanda almıştı. evlenince almam, kutlamam dediydi. baştan anlaşalım.
iyi dediydim bende.
güzel duruyor.
Gunduz az uyuyor gece ayni saatte uyuyor Hatta saatini gecince daha huysuz oluyor. Daha gec uyuyor. Uyku da beslenme kadar onemli cocukta. Gece 22 - 02 buyume hormonu salgilaniyor. Onda uykuya gecmis olmasi lazim. Ama gunduzde buraz uyusa iyydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?