2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

süper yapıyorsun suyu bırakma sakın, zaten ben suyu fazla içmediğimden olmuş hatta doktor kızdı, başladım bende içmeye suyu, bu arada ikili test ense kalınlığı olan şey mi canım

Günlük ped kullanma canim. Gebelikte önerilmiştir. Sık sık çamaşır degistir

amin canım.. bende aynı fikirdeyim 2 li ve 3 lü test yaptırmıyacam çünkü aldırmayı asla düşünmem o yüzden kendimi sıkıntıya sokmama gerek yok..

İyi akşamlar, mayısin son haftasından beri bulantılarım isrifraya döndü, arada iyi olduğum Günlerim var ama gene bu son 3 gundur sabah akşam istifra edip, gün boyu midem bulanıyor, birşey yiyemiyorum yesem de gidiyo, geceleri oturarak uyuyorum, su an 11+6 yım, ben gibi olan var mi bu haftalarda, hayattan soguyorum artık ya

süper yapıyorsun suyu bırakma sakın, zaten ben suyu fazla içmediğimden olmuş hatta doktor kızdı, başladım bende içmeye suyu, bu arada ikili test ense kalınlığı olan şey mi canım
Canim geçmiş olsun sistit var demis sanirim doktorun atlaya atlaya okudum da sayfalari.Yanma agri varmiydi peki yada son damlasinda aci oluyormu?
Bendede akinti cok bende sorucam insallah ctesi ama hep progestana ve hamilelige bagladi bugune kadar doktor bakalim simdi ne dicek...
Ilac verdimi? Birde gunluk ped yazmissin bence onlarda tetikliyo olabilir

Bende 11+1 oldum bu hafta yedigimi cikariyorum bi kac hafta once sadece bulanti oluyodu ama simdi yedigim bosa gidiyor

kızlar şunu söyleyim size ben de ilk gebeliğimde sizinle aynı Düşüncede olduğumdan doktoruma tarama testlerini yaptırmak istemediğimi söyledim o da bana bunun sonucu illa aldırmak değil bebeği sağlıklı ya da sorunlu tanımamız lazım ona göre erken doğum yaptırdığımız ya da sezeryan önerdiğimiz vs. yani ona göre şartlar da sağlanıyor o yüzden bence yaptırın zaten siz istemeden kimse bebeğinizi aldırmaya zorlamaz
amin canım.. bende aynı fikirdeyim 2 li ve 3 lü test yaptırmıyacam çünkü aldırmayı asla düşünmem o yüzden kendimi sıkıntıya sokmama gerek yok..

Kızzzzz ikiliye mi gittnnn sennn anammmm :)) bnmde salı günü haftaya inş herşey güzel çıkar , nası oluo normal ultrasonla mı bakıo?okuyamadm geçmişi yazdıysanda yaa
Normal ultrasonla cnm her zamankinden biraz daha uzun bakıyor hareketlerini görüyorsun ense kalınlığı burun kemiği boyu hepsine bakıyor idrara sıkışık gidin ama sonrada 1 tup kan veriyorsun okadarcık

yerinde olmayı çok isterdim, ne güzel dr unu buldun
arkadaşımın bebeği acayip tatlı bişiiii
dibinden 5 dk ayrılmıyorum
ama arkadaşım halen eğilerek yürüyor belini doğrultamıyor
ve çok da iyi değil
gerçekten sezeryanın bu kadar kötü olacağı aklıma gelmemişti

cmt ye kadar dru netleştirmem gerekkkkkk, off çok zorrrrrrrr
mesut bey ilgisiz bir dr bence ve başkent hastanesiyse tam fiyasko
Allah korudu diyorum başka da bir şey diyemiyorum

Çatlaklar bünyeye bağlı. Ben basit fiyatı çok uygun bir çatlak kremi kullanmıştım ilk hamileliğimde. Bir tane bile çatlağım yok. O zamanlar dr da cildin yapısı ile alakalı olduğunu söylemişti. İnşallah bunda da olmaz.

Kızlar ikiliye giderken de idrara sıkışık gidin ben unuttum doktor hemen söyledi mesane dolu olsaydı daha net goruntu olurdu diye unutmayın sakın belkide o yüzden cinsiyet tahmininde bulunmadı bana
Dr keşke bir önceki randevunda söyleseymiş. Benimki en son gittiğimde bundan sonra ben uyarmadığım sürece her muayeneye tok gel diye özellikle uyarmıştı.

canim seninde ayrintilimi bakildi ultrasondan nelere bakildi

Öncelikle ense ölçüsü almaya çalıştı canım. Devamlı hareket halinde olduğu için biraz uzun sürdü alması. O kadar komikki ayaklarıyla kendini ittiriyor, eller oynuyor bir rahat durmadı=) Burun kemiğini gösterdi, popo ve ense arasını ölçtü. Ölçerken çok sessiz olduğu ve dikkatle ekrana baktığı için ben stres oldum. Bir şy mi var diyorum durmadan, en son açıkladı herşey iyi normal gibisinden. Sonra tek tek anlatmaya başladı. Organlarını gösterdi, kalp atış hızına baktı ama hangi organlardı inan o panikle anlamadım:) bana herşey normal demesi yetti. 3'lü ve 4'lü ye gerek görmüyorum dedi . Sizler yaptıracak mısınız?

canım sen kaçıncı haftadasın

Canım bende de var aynı sorun. Hipotiroidit. Hasimato. Şu an 175 euterox kullanıyorum. Çok şükür şimdilik iyi. Endokronoloji Dr. Kadın doğumdan önce bana geleceksin diyor.

doğru valla canım endokrinciyle kadın dogumu paralel tutmamız gerekıyor bizim , senin troıdler alındımı ? bende eutrox 100 kullanıyodum Tsh yuksek cıkınca 150 ye cıkardı doktor . ama hemen fark ettı bılıomusun ,rahat ettım cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…