- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.741
11 le 14.hafta arasi olmasi gerekiomus ya canim hatta biyerde 11. haftada olursa daha ii olur yaziyordu ama doktrda biliyodur. gecmis olsn canim benimde var ama ole sik degil akinti zaten maşallah sicagnda etkisiyle 4 lt su iciyorum gecio bile doymuyorum suya
Günlük ped kullanma canim. Gebelikte önerilmiştir. Sık sık çamaşır degistircanım yanma olmuyor hatta doktorda sordu bunu, bazen sümük gibi bazende sıvı şekilde canım ama çok şekilde hatta günlük pedimi dolduruyor yani, aynen canım ikimizede geçmiş olsun, bol su tüketmeyi sakın ihmal etme iyi yapıyorsun bu konuda, ben ihmal ettim baya
amin canım.. bende aynı fikirdeyim 2 li ve 3 lü test yaptırmıyacam çünkü aldırmayı asla düşünmem o yüzden kendimi sıkıntıya sokmama gerek yok..kızlar 2 li testte bebeğin down sendromlu olup olmadığı dışında tespit edilen bişey var mı? Çünkü ben böyle bir durumda olsa bile aldırma gibi bir seçenek düşünmüyorum. Tabiki Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinBundan dolayı yaptırıp kendi kendimi yemek istemiyorum. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Canim geçmiş olsun sistit var demis sanirim doktorun atlaya atlaya okudum da sayfalari.Yanma agri varmiydi peki yada son damlasinda aci oluyormu?süper yapıyorsun suyu bırakma sakın, zaten ben suyu fazla içmediğimden olmuş hatta doktor kızdı, başladım bende içmeye suyu, bu arada ikili test ense kalınlığı olan şey mi canım
Bende 11+1 oldum bu hafta yedigimi cikariyorum bi kac hafta once sadece bulanti oluyodu ama simdi yedigim bosa gidiyorİyi akşamlar, mayısin son haftasından beri bulantılarım isrifraya döndü, arada iyi olduğum Günlerim var ama gene bu son 3 gundur sabah akşam istifra edip, gün boyu midem bulanıyor, birşey yiyemiyorum yesem de gidiyo, geceleri oturarak uyuyorum, su an 11+6 yım, ben gibi olan var mi bu haftalarda, hayattan soguyorum artık ya
amin canım.. bende aynı fikirdeyim 2 li ve 3 lü test yaptırmıyacam çünkü aldırmayı asla düşünmem o yüzden kendimi sıkıntıya sokmama gerek yok..
Canım geçen hafta bende çok çektim mide yanmasından. Doktor renne tablet yada gaviscon alabilirsin dedi Zararı yokmuş ama ben direndim almadım hiçbiriniKizlar bende cok mide yanmasi oluyor. Siz nasilsiniz? Ve neler yapiyorsunuz böyle durumlar için?
evet canım o test ic canim sende sicak bide en cok vucut onu istio vallasüper yapıyorsun suyu bırakma sakın, zaten ben suyu fazla içmediğimden olmuş hatta doktor kızdı, başladım bende içmeye suyu, bu arada ikili test ense kalınlığı olan şey mi canım
Normal ultrasonla cnm her zamankinden biraz daha uzun bakıyor hareketlerini görüyorsun ense kalınlığı burun kemiği boyu hepsine bakıyor idrara sıkışık gidin ama sonrada 1 tup kan veriyorsun okadarcıkKızzzzz ikiliye mi gittnnn sennn anammmm :)) bnmde salı günü haftaya inş herşey güzel çıkar , nası oluo normal ultrasonla mı bakıo?okuyamadm geçmişi yazdıysanda yaa
evet canım o test ic canim sende sicak bide en cok vucut onu istio valla
Canımmm selammmm
Ayyy çok fena yaa mesut bey kesinlikle tercih etmeyeceğim bir doktor..
Allahh analı babalı büyütsün cnmm çok sevindim darısı hepimizin başına inşallahh :)
Hakan tanık duymadım orçun beyi duydum ama prk bilgi sahibi değilim ama kent düşünüosan eğer namık bey süper bi doktordur kesinlikle tavsiye ederimm.
Sezeryan konusunda arkadaşım 25gün önce doğum yaptı ertesi gün yürüodu sanki normal doğum gibiydi , korkmaa :))
Çatlaklar bünyeye bağlı. Ben basit fiyatı çok uygun bir çatlak kremi kullanmıştım ilk hamileliğimde. Bir tane bile çatlağım yok. O zamanlar dr da cildin yapısı ile alakalı olduğunu söylemişti. İnşallah bunda da olmaz.Kızlar yok mu hiç Ankara'dan doktor tavsiyeniz ? Ayrıca çatlaklardan kurtuluş yok maalesef neler kullanmadım ki Öncesinde de sonrasında da en iyi en kaliteli kremlerden yağlardan ama Çatladı heryerim bilmiyorum acaba daha mı çok çatlardı kullanmasam.. Sadece yapmanız gereken Nemlendirmek basit şeyler Kullanın paranızı israf etmeyin boşa..
Dr keşke bir önceki randevunda söyleseymiş. Benimki en son gittiğimde bundan sonra ben uyarmadığım sürece her muayeneye tok gel diye özellikle uyarmıştı.Kızlar ikiliye giderken de idrara sıkışık gidin ben unuttum doktor hemen söyledi mesane dolu olsaydı daha net goruntu olurdu diye unutmayın sakın belkide o yüzden cinsiyet tahmininde bulunmadı bana
canim seninde ayrintilimi bakildi ultrasondan nelere bakildi
ooo hangi hastanr canim hangi sehir
canım sen kaçıncı haftadasınÖncelikle ense ölçüsü almaya çalıştı canım. Devamlı hareket halinde olduğu için biraz uzun sürdü alması. O kadar komikki ayaklarıyla kendini ittiriyor, eller oynuyor bir rahat durmadı=) Burun kemiğini gösterdi, popo ve ense arasını ölçtü. Ölçerken çok sessiz olduğu ve dikkatle ekrana baktığı için ben stres oldum. Bir şy mi var diyorum durmadan, en son açıkladı herşey iyi normal gibisinden. Sonra tek tek anlatmaya başladı. Organlarını gösterdi, kalp atış hızına baktı ama hangi organlardı inan o panikle anlamadım:) bana herşey normal demesi yetti. 3'lü ve 4'lü ye gerek görmüyorum dedi . Sizler yaptıracak mısınız?
ay sorma canancım ya iyice sıyırdım ben kafayı :) 20 günlük kafa izni vermişim kendime :)
Canım bende de var aynı sorun. Hipotiroidit. Hasimato. Şu an 175 euterox kullanıyorum. Çok şükür şimdilik iyi. Endokronoloji Dr. Kadın doğumdan önce bana geleceksin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?