2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

HAM
HAMİLELİĞİMİN ORTALARINDAN BERİ BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM TESADÜF ESERİ GÖRDÜM BU SİTEYİ VE İYİKİ DE GÖRMÜŞÜM.Belki saçma gelecek ama ailem gibi oldunuz evde net yok telden sadece yorumları görebiliyorum doğum izninden geldikten sonra üye oldum şimdi fırsat buldukça yazıcam inşallah.ne aklıma takıldıysa genelde aynı sıkıntılar pat diye cevabı buradaydı senin bilgilerinden baya faydalandım hepinizden allah razı olsun valla pembedona çok gülüyodum eymentanın görümceleri bitiriyodu beni atomun matsis olayına çok üzülmüştüm cisriğin babasını kaybetmesini demiyorum bilediyorum ya ailem gibisiniz gene saçma gelecek belki ama benim kızın özel bi doktoru yok aklıma gişey takıldı mı buradan hep sizin doktorlarınız sayesinde bilgilendim bi tek sağlık ocağına götürüyorum rutin aşılar için.SEVİYORUM KIZ SİZİ İYİKİ VARSINIZ ...

hey maşşalah
ben olsam hatırlayamam :=)
bende sevıyorum sizleri.. aynı şeyleri yaşayan insanlar anlarmıs birbirini o misal.

teşkkürler.
ablam o verilen d vitaminin bir zamanlar yasaklandığını söyledi. ondan kullanmıyorum.

nane,muzun lifleri,biber çekirdeği felan gördüm de dediğin şekilde hiç görmedim canım
anladım. teşekkürler. ben doktora sorayım o zaman bu durumu.

blw mi yapıyorsun?
hayır. kaşıkla ezip verdim.
mesela üzümü cam rendede ezip suyunu çıkarıp veriyorum, illa içinden parçalarda oluyor içinde. onlarda öylece çıkmış oluyor.

evet, devit monovıtler yasaklanıp tekrar piyasaya dönüş yaptı

Ramazan da kvdegil bizde kaldilar evlerinde tadilat vardi gece ne guzel uyuyo uyanmiyo diye gidene kadar söyledi herkese soyledi evde kendi kendine surekli söyledi ogunden beri daha gece uykusu duzelmedi aksam yatirirdm sabaha karsi uyanirdj sadece smdi en az 3 kere uyaniyo

Ben olsam hic konsmam yakin akraba degilmis soncta gelmek istedigi zaman surekli bahane uydur goruncede bi meraba dersn yeter cok bile ona

Senin gibi olan cok kisi var eminim,sen de iyi ki varsin annis

Valla nazar ediyorlar ya tamam kotu niyetle demezsin de boyle kem kem dersen oyle olur

Merhaba kızlar Dr geldik
Göz kaşıntısi ve günde 4 5kez sulu kaka yapıyordu göz Dr alerji dedi hazır kavanoz maması verme dedi kendin yap dedi krem verdi
Çocuk Dr kaka tahlili istedi verdik rota virüs pozitif çıktı maflor damla verdi iştahsızlık halsizlik olursa getir serum takalim dedi
Okadar dikkat ediyorum temizligine ama dışardaki ellerden koruyamiyorum kızımı
Dün çok ileri zekalı görümcem kızımın ağzına kızarmış tavuk vermiş eşim görmüş kızmış bende kızdım benden habersiz bişey vermeyin alerjik bünyesi var daha buraya getirmem dedim kemkum etti tatsin diye verdim diyor alıp kafasını duvarlara vurasim var bu kadının ya çok sinirlendim

Valla nazar ediyorlar ya tamam kotu niyetle demezsin de boyle kem kem dersen oyle olur
Aynen ben bilerek hic soylemiyodum eh iste cokta iyi uyumuyo yani felan diyodm uykusunu birazda kendi bozdu sahura kalkiyoduk odaya giriyo bide bizim yatak odamiz dusun masallah benim pasama nasil uyuyo diye dibinde konusuyo cocuk uyaniyo sonra hadi uyu oglum diyip gidiyo oda oyle uyur zaten hemen

Aa aaaa sinir oldum görümcene
Alerji çok hassas bir konu cahil cahil iş yapıyorlar

Gecmis olsun canim ayni dertten bendedd var herseyden tatsin demeleri yok mu beni olduruyo eline biskuvi veriyolr cocgun ben aliyorm onlaar veriyo en sonundda kizdm buyuyunce abur cubura alistrmssn demeyin bana sakin dedm gecen cipsin tadina baktrcakti kp hayir sakin verme dedm kvdede ordan sana bisey vermiyo mu oglum diyo ya allah askina bu cock cips yiyincce nolcak Allah akil fikir versn

Cook gecmis olsun canim. Hazir mamadan olmus yani evinde yap canim. Hazirkarda hep degisik seyler oluyo. Gorumcene ve kim olursa olsun tavrini koy kizarmis tavuk nedir yaa. Benim kp nin yan sanayisi senin gorumce sabah gelmis "kizim buna cikolata ver" dedi "hayir" dedim vermedim diye soylendi "alerji yapinca bana bahane bulmayacaksan ve birsey olursa hesabini vereceksen ver "dedim tabi vermedi

Terbiyesizlige bak sana birsey vermiyormu. Butun pis seyleri çocuklara vermeye cslisiyorlar. Cok birsey vermek istiyorsin havuc ver salatalik elma bunlaro ver zararli şeyler uiyince cokmu iyi yani tövbe yarabbim yaa

Terbiyesizlige bak sana birsey vermiyormu. Butun pis seyleri çocuklara vermeye cslisiyorlar. Cok birsey vermek istiyorsin havuc ver salatalik elma bunlaro ver zararli şeyler uiyince cokmu iyi yani tövbe yarabbim yaa
Bi dediği bi dedgini tutmuyo bunu kolaya falan alıştırma diyo gorumcemin kizi icmiyo bak x hic tadini bilmiyo diyo allahtan kola icmiyo anne cikolata seker yemekten disleri curumus onu hic soylemiyosn dedm snra ben alistrms olcam tabi

Bi dediği bi dedgini tutmuyo bunu kolaya falan alıştırma diyo gorumcemin kizi icmiyo bak x hic tadini bilmiyo diyo allahtan kola icmiyo anne cikolata seker yemekten disleri curumus onu hic soylemiyosn dedm snra ben alistrms olcam tabi
X hic icmiyo ama cipsi yiyo cikolata yiyo bunlar zararli değilmi yani . Tabi onlara göre değil. Bu kiyaslama yapanlara sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…