2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

X hic icmiyo ama cipsi yiyo cikolata yiyo bunlar zararli değilmi yani . Tabi onlara göre değil. Bu kiyaslama yapanlara sinir oluyorum
Aynen bende yok 3 aylikken 10 kiloymus esim cok lafini ederdi cok şımarık bu nasil cock boyle diye benm oglan d acayip hareketli smdiden bak kiniyodunuz diyo simariklilik ayri bisey hareketli olmak ayri bisey bu daha bebek emekliyo her yeri kesfetmek istyo tabiki yerinde durmicak ayrica hosuna niye gidiyo bizi zorlicak diye seviniyo resmen akilli olsunda hareketli olsn saglikli olsn ben arkasndayim herseyind yetisirim dedm gunduz hic uyunuyo niye uyumuyo smdi 3 4 kez gunduz uyumasi lazm x surekli uyurdu diyo ben zorla ayakta tutmuyorum istemez miyim uyusun bende dinleneyim ama napiyim uyumuyo iste

Aman bosver tatlim yaa.. bizimkide eltimin kiziyla kiyaslar aralarinda nerdeyse bir yas var buyuk oglumla o saymay biliyomus benimki yapmiyomus tv izliyormus vs.en sonunda olabilir ben oglumu boyle yetistiriyorum isinize gelirse dedim tabi icimden ama birsey deseler soyle yap diye hee hhe derim bildigimi yaparim

Herkes ayni sanirm.. Ben de ayni duruma dusecem gidince kesin,bakalim ne maceralar bekliyor beni daha lafta bile gelsin ek gidayi burda verri diyordu amcasi,dedm daha erken falan.. Of cidden milletin bizim isimize karismasindan nefret ediyorum cok merakliysaniz cocuk yapin yapin durun yav allah allah

Esim oyle her cocuga yanasmaz,zaten burda bi aile var turk,arkdsi.onun cocuklarini bide kendi iki yegenini severmis/sadece gordugu onlar.. Biraz boyle sert seven cinsten benmki:) bakin dedi oglumu oyle isirmak falan yok,duzgun seveceksiniz.. Annesi de diyor ki niyeee sen milletin cocugunu dovuyordun,yani biz de doveriz! Yuh dedi ya ben kimin cocugunu dovdum dedi.. Allah akil fikir versn,bugun de hep bu konulardan ilerledik.. Ama iste patlak veriyor hepimizde de olunca.. Oyhh delirmemek icten degil

Hey allahm yaa bizde boyle olmayalim mumkunse kiyaslayip dursunlar bakalm nereye kadar boyle gitcek biktirdilar
Valla bi cocuk yapsinlarda kendileri istedigi gibi yetistirsin cokta iyi yetistirememisler cocuklarindan belli yani

Oh doktuk icimizi bayramda esimin kuzeni 3 kere aglatti Ardayi boyle bi sevme yok azarlayarak seviyo kucukte degil 40 yasinda bekar gicigin teki kpe dedm bu 3 oldu baba yeter artik dedm kizdi kp millet kafayiy yems

Canım bunların hepsi aynı ya ben konuşunca laf söyleyince çabuk sinirlenen gelin oluyorum konusturmayin sizde bıktım bu cahil zihniyetten ya

Canım Sağol daha vermem şimdi aklıma geldi göz Dr bayandi çok topbis bu az yedir sonra diyetle ugrastirma dedi bende çorba devam sütü yoğurt arada meyve püresi annne sütü alıyor dedim muhallebi fln vermiyorum zaten dedim hey allahım ya bu çocuk surunucek yürüyecek zaten zayiflar ozaman
Benim Annem babam eline bişey verecekleri zaman bana sorup veriyorlar
Bıktım bu görumceden

Hey allahm yaa bizde boyle olmayalim mumkunse kiyaslayip dursunlar bakalm nereye kadar boyle gitcek biktirdilar

Valla bi cocuk yapsinlarda kendileri istedigi gibi yetistirsin cokta iyi yetistirememisler cocuklarindan belli yani
Birde cocuga diyolar bak ablan boyle sen? Sonra yemeyi seviyo birsey alirlqr ikisinede bos bogaz bilmem ne dun aksam esim sinirlenmis anne o cocuk dedigine bak falan diye tartisti esimde

Tavrini koy. Yoksa devami gelir. Tavuk veren yarin obur gun baska seylerde verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…