2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aha işte nazar değmiş rabbim kem gözden korusun meleklerimizi

Geçmiş olsun canım valla ne kadar dikkat etsek de olabiliyor rabbim beterinden saklasın şu idiod görünceni de uyar bidaha böyle bir şey yapmasın yazık bebişine zaten alerji olabilir demiş doktor insanlar ne rahat ya.hiç de çekinmiyolar kendi çocuğu olunca versin o şekilde.(bu arada görümcene idiod dedim ama kusura bakma valla sinir oldum.kendi gorumcem aklıma geldi.4 aylık kızıma buz dolu bardaktan su vermek uzereyken yakalamıştım.sen düşün )

Sağol canım
Kaç kere uyardim küçük gorumcemin kizinada ağzındaki sakızı gösterip çok istiyor ağlıyor diye verirdi
Dedim kardeşinin kızına yaptıklarını benim kızıma yaptirmam dedim senin çocuğuna aynısını yapsalar diyorum off sinir oluyorum geri kafalı kaynanama bile verme deyince vermiyor
Bu benim ileri zekalı gorumcem kime benziyor bilmiyorum

Görümcenle aran nasıl bilmiyorum ama hassasiyetini bile bile yapmaya devam ediyorsa seni sinir etmek istemesinden başka bi'şey gelmiyo aklıma ha bide gerizekalı olma ihtimali var insan olan bir kere de anlar

geçmiş olsun. tez zamanda geçer İnşaallah.
kendinin çocuğu var mı? sor bakalım sen onunkine versen naparmış. milletin kendi çocuğu kıymetli sadece.
Alelem çöplükte buluyor sanki de, midesini çöplüğe döndürmeye çalışıyorlar.

benim kp de çikolataya takmıştı bir ara da cips nedir ya... yuhh.. diyorum yani.

Ne yapcaklarini sasirdilsr artk

Cok çok geçmiş olsun..anlamayan insan anlamiyo işte..benimkiler opmek isterken bile izin istiolar hayır diorum..iyyyy midem bulanio başkası opunce..kucaklarina bile alamazlar yanii kaldı kii ağzına birşey vermek.. artık tepkin daha ağır olur heralde

buradaki mesaj cocuklugum benım dönemımde öyle şeyler olmadı 87 nin son aylarında dogdum
88 li sayılırım yani
Sana bildiğin ama kendine itiraf edemediğin bişi dimmi
Zilloşunda 2 gün sonra doğsa idim 2016 idim..aslında ben 2016 lıyım dicek...bunu hep dicekler

Havaların gece ve gündüz farkı
Oğluşum burnu tıkalı..anlayamadı oda şaşkın..sümkürme harketleri gibi bişi yapıyor sürekli..serum fizyolojik damlatıyorum sürekli...

Bu gece koyumda uyusun

İki çene yapıp yatıcam bende...çok yırgunum...ev işleri nedense bi bitemedi...
Oğlan eskisi gibi değil..hiç ihtiyacu bitmiyor..
Kahvaltısı ,meyvesi uyuması uyanması sürwkli yıkanan tazelenen suyu,değişen üst baş,öğle yemeği,meyvesi,kakası,agubugi oyunlar,uyuma,uyanma bi kase yopurt ,ay vitamini,serumfizyolojiği,kakalar,bezler,dökülen mamalar,mızmız sesleri,tv izleme, 9 kere çarpmasona düşmesine yıldırım gibi yetişme,akşama sütü,suyu,gece maması,su ısıt ,mama hazırla,yedir,ağzını sürmeeeeeeeee durrrrrrr bıraaak kaşığı oğlumm
Uyuma ,dalana kadar ağlama zırlama su içme dönme pışlanma
Akşam yemeği 9 kere bölünerek hazırla
Mutfağa koş,içeri koş..çamaşır as toplamayı unut...
Nescafe soğudu
Watsaptan ablanın hey hüy leri...annen foto ister beriki sesini dinlet der
Kocan arar napıyonuz
Kargon hala gelmedi ara ardına düş
Üstüm başım mama salya ter
Akşam mı oldu..keyif mi yapacaksın
Uyucam

Malesef buyuyene kadar boyle devam bide lavabonun borusu cikms bende diyorm bu su nerden damliyo dolabi bi actm ici su dolmus bide yagli butun tencereleri saklama kaplarini elimde yikadm tek tek oglanda durmuyo 5 dk oyala git temzle bi 5 dk daha oyala yine yap terin suyun icinde kaldm resmen

kızlar, 9 aylık bebeğe tecavüz edilmiş duydunuz mu? kanım dondu ve aklımdan cıkmıyor
aklım alamıyor bir türlü. her şey olur ama bu olamaz yaaa
kıyamet yaklaşıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…