- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.401
Ben benbenım gibi 80 leri izleyen var mı? defalarca izlesem sıkılmam :=)
Aha işte nazar değmiş rabbim kem gözden korusun meleklerimiziRamazan da kvdegil bizde kaldilar evlerinde tadilat vardi gece ne guzel uyuyo uyanmiyo diye gidene kadar söyledi herkese soyledi evde kendi kendine surekli söyledi ogunden beri daha gece uykusu duzelmedi aksam yatirirdm sabaha karsi uyanirdj sadece smdi en az 3 kere uyaniyo
Amin canim insallahAha işte nazar değmiş rabbim kem gözden korusun meleklerimizi
Geçmiş olsun canım valla ne kadar dikkat etsek de olabiliyor rabbim beterinden saklasın şu idiod görünceni de uyar bidaha böyle bir şey yapmasın yazık bebişine zaten alerji olabilir demiş doktor insanlar ne rahat ya.hiç de çekinmiyolar kendi çocuğu olunca versin o şekilde.(bu arada görümcene idiod dedim ama kusura bakma valla sinir oldum.kendi gorumcem aklıma geldi.4 aylık kızıma buz dolu bardaktan su vermek uzereyken yakalamıştım.sen düşün )Merhaba kızlar Dr geldik
Göz kaşıntısi ve günde 4 5kez sulu kaka yapıyordu göz Dr alerji dedi hazır kavanoz maması verme dedi kendin yap dedi krem verdi
Çocuk Dr kaka tahlili istedi verdik rota virüs pozitif çıktımaflor damla verdi iştahsızlık halsizlik olursa getir serum takalim dedi
Okadar dikkat ediyorum temizligine ama dışardaki ellerden koruyamiyorumkızımı
Dün çok ileri zekalı görümcemkızımın ağzına kızarmış tavuk vermiş eşim görmüş kızmış bende kızdım benden habersiz bişey vermeyin alerjik bünyesi var daha buraya getirmem dedim kemkum etti tatsin diye verdim diyor alıp kafasını duvarlara vurasim var bu kadının ya çok sinirlendim
Sağol canımGeçmiş olsun canım valla ne kadar dikkat etsek de olabiliyor rabbim beterinden saklasın şu idiod görünceni de uyar bidaha böyle bir şey yapmasın yazık bebişine zaten alerji olabilir demiş doktor insanlar ne rahat ya.hiç de çekinmiyolar kendi çocuğu olunca versin o şekilde.(bu arada görümcene idiod dedim ama kusura bakma valla sinir oldum.kendi gorumcem aklıma geldi.4 aylık kızıma buz dolu bardaktan su vermek uzereyken yakalamıştım.sen düşün )
Görümcenle aran nasıl bilmiyorum ama hassasiyetini bile bile yapmaya devam ediyorsa seni sinir etmek istemesinden başka bi'şey gelmiyo aklıma ha bide gerizekalı olma ihtimali var insan olan bir kere de anlarSağol canım
Kaç kere uyardim küçük gorumcemin kizinada ağzındaki sakızı gösterip çok istiyor ağlıyor diye verirdi
Dedim kardeşinin kızına yaptıklarını benim kızıma yaptirmam dedim senin çocuğuna aynısını yapsalar diyorum off sinir oluyorum geri kafalı kaynanama bile verme deyince vermiyor
Bu benim ileri zekalı gorumcem kime benziyor bilmiyorum
geçmiş olsun. tez zamanda geçer İnşaallah.Merhaba kızlar Dr geldik
Göz kaşıntısi ve günde 4 5kez sulu kaka yapıyordu göz Dr alerji dedi hazır kavanoz maması verme dedi kendin yap dedi krem verdi
Çocuk Dr kaka tahlili istedi verdik rota virüs pozitif çıktımaflor damla verdi iştahsızlık halsizlik olursa getir serum takalim dedi
Okadar dikkat ediyorum temizligine ama dışardaki ellerden koruyamiyorumkızımı
Dün çok ileri zekalı görümcemkızımın ağzına kızarmış tavuk vermiş eşim görmüş kızmış bende kızdım benden habersiz bişey vermeyin alerjik bünyesi var daha buraya getirmem dedim kemkum etti tatsin diye verdim diyor alıp kafasını duvarlara vurasim var bu kadının ya çok sinirlendim
benim kp de çikolataya takmıştı bir ara da cips nedir ya... yuhh.. diyorum yani.Gecmis olsun canim ayni dertten bendedd var herseyden tatsin demeleri yok mu beni olduruyo eline biskuvi veriyolr cocgun ben aliyorm onlaar veriyo en sonundda kizdm buyuyunce abur cubura alistrmssn demeyin bana sakin dedm gecen cipsin tadina baktrcakti kp hayir sakin verme dedm kvdede ordan sana bisey vermiyo mu oglum diyo ya allah askina bu cock cips yiyincce nolcak Allah akil fikir versn
Ne yapcaklarini sasirdilsr artkgeçmiş olsun. tez zamanda geçer İnşaallah.
kendinin çocuğu var mı? sor bakalım sen onunkine versen naparmış. milletin kendi çocuğu kıymetli sadece.
Alelem çöplükte buluyor sanki de, midesini çöplüğe döndürmeye çalışıyorlar.
benim kp de çikolataya takmıştı bir ara da cips nedir ya... yuhh.. diyorum yani.
Cok çok geçmiş olsun..anlamayan insan anlamiyo işte..benimkiler opmek isterken bile izin istiolar hayır diorum..iyyyy midem bulanio başkası opunce..kucaklarina bile alamazlar yanii kaldı kii ağzına birşey vermek.. artık tepkin daha ağır olur heraldeSağol canım
Kaç kere uyardim küçük gorumcemin kizinada ağzındaki sakızı gösterip çok istiyor ağlıyor diye verirdi
Dedim kardeşinin kızına yaptıklarını benim kızıma yaptirmam dedim senin çocuğuna aynısını yapsalar diyorum off sinir oluyorum geri kafalı kaynanama bile verme deyince vermiyor
Bu benim ileri zekalı gorumcem kime benziyor bilmiyorum
Aynisindan bi tanede bizim evde var susmak bilmiyoEvin icinde avazi ciktigi kadar bagiran bir deli var
Sana bildiğin ama kendine itiraf edemediğin bişi dimmiburadaki mesaj cocuklugumbenım dönemımde öyle şeyler olmadı 87 nin son aylarında dogdum
88 li sayılırım yani
bana bişi sorma
hiçbişi yok gözümdekeyif vermıyor
Beynin çürüyor dimiEvin icinde avazi ciktigi kadar bagiran bir deli var
Malesef buyuyene kadar boyle devam bide lavabonun borusu cikms bende diyorm bu su nerden damliyo dolabi bi actm ici su dolmus bide yagli butun tencereleri saklama kaplarini elimde yikadm tek tek oglanda durmuyo 5 dk oyala git temzle bi 5 dk daha oyala yine yap terin suyun icinde kaldm resmenNe zaman dinleneceğim ben
Elime kahvemi alıp 2 satır kitap ne zaman okuyacağım
Ne zaman evim tamamen derli toplu duracak
Ayaklarım yanıyor valaa...git gel git gel aşındım aşındım
Hiç oturamıyorum
Dinlenemiyorum
e öyle tabii yalan mıSana bildiğin ama kendine itiraf edemediğin bişi dimmi
Zilloşunda 2 gün sonra doğsa idim 2016 idim..aslında ben 2016 lıyım dicek...bunu hep dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?