- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.661
OoooH hiuf
csyrc nurasya_13
Kizlar dun makarna verdim cokta guzel yedi baya bayada yuttu artik verebilirim rahat rahat darisi size :)
Burgu kelebek karışıktı sadece haslayip verdim bi dahakine sebzeli yapmayi dusunuyorumOooo
Ne güzel bi haber sabah sabahh
Maşallah
Sade mi sundun
Burgu mu verdin
bebişlerinde diş çıkmış annişler, memişlerinizi ısırıyor mu ?
benimki maalesef oyun haline getirdi. ısırmak da değil yaptığı, dişiyle damağı arasında eziyor resmen. sıkıştırıp ağzını geri çekiyor. canım yanıp tepki verince sırıtıyor.
sadist oldu başıma velet.
Memeyle oynuyo demi Ardada birakiyo etrafa bakiyo sonra memenin ucunu tutup tutup cekiyoisirmasini hic demiyorm bile ben bagirdikca hosuna gidiyo dahada cok isiriyo
Burgu kelebek karışıktı sadece haslayip verdim bi dahakine sebzeli yapmayi dusunuyorum
Havuc brokoli domates ama domaatese daha erkenSebzelide ne yapabiliriz ki? Kabak,biber.. Baska ne olabilir su an aklim durdu da :) guzel oluroyle de
Sevdi allahtan bide makarna elinin içinde kayboluyo tum elibi birden agzina sokuyoSu siralar heryerimi isiriyoronce iyice somuruyor sonra da isiriyor,fena da acitiyor yaa benmki emerken durur kalkar oturur,etrafa bakip bi guler. Simdi bunu yaparken geri dondugunde memeyi gorunce guluo oynuyor,bi de bunu kesfetti,isirdigi yetmiomus gbi bi de tutup koparcak kupek
Aynen cok hoslarina gidiyor yaa oyun seviyor hepsi de :)
Bu arada afiyetler olsun makarna guzel miymis Arda bey:) ben de iki haftaya verrim ,yiyecegini dusunuyorum zaten de daha deneyecek seyler var:)
Sevdi allahtan bide makarna elinin içinde kayboluyo tum elibi birden agzina sokuyo
Barilla marka kutu makarna çeşitlerinde epey büyük boyutlular varSevdi allahtan bide makarna elinin içinde kayboluyo tum elibi birden agzina sokuyo
Hadi gözün aydın canım ben de sunumunu merak ettim detayları paylaş canım umarım bebişin hep iştahlı olur :)H hiuf
csyrc nurasya_13
Kizlar dun makarna verdim cokta guzel yedi baya bayada yuttu artik verebilirim rahat rahat darisi size :)
H hiuf
csyrc nurasya_13
Kizlar dun makarna verdim cokta guzel yedi baya bayada yuttu artik verebilirim rahat rahat darisi size :)[/Qfiyonk makarna yedi geçen hafta benimki de..yutkunurken boynunu öne uzatıyor bi de çok tatlıydı yaaa
ben dayanamıyorum. kızıyorum ve memeyi vermeyi kesiyorum.Hiç sorma bizimki de ara ara aynı şekilde yapıyı.bi de üstler tam çıkınca vay halimize. Isırınca tepki vermemeye çalış ve gülme yoksa oyun haline getiriyorlar.beni ısırınca dişlerimi sıkıyorum çaktırmadan sonra sakince meneyi ağzından çıkarıyorum öpüyorum seviyorum sonra tekrar memeyi veriyorum emmeye devam ediyor.
evet benimkininde duruşu müsaitse yapıyor onu. hamur gibi yoğuruyor resmen.Su siralar heryerimi isiriyoronce iyice somuruyor sonra da isiriyor,fena da acitiyor yaa benmki emerken durur kalkar oturur,etrafa bakip bi guler. Simdi bunu yaparken geri dondugunde memeyi gorunce guluo oynuyor,bi de bunu kesfetti,isirdigi yetmiomus gbi bi de tutup koparcak kupek
aynen. dayanacğız gittiği yere kadar artık.Hemde nasil isiriyo bi gun koparacak ya hayirliai
Agladi mi naptiHaha cok tatli ya:) gecen gun alp oyle yaparken ilk kez parmagini isirdi hahaha
Aynen canim bende alcam dun kendimize yapiyodum onune koyuyum bakalm yiyebilcek mi diye denedim yedi yuttu bayadaBarilla marka kutu makarna çeşitlerinde epey büyük boyutlular var
Ben onlardan almayı düşünüyorum daha iyi kavrar
Normal haslayip mama sandalyesinin onune doktum canim biraz oyle yedi insallah istahli olurHadi gözün aydın canım ben de sunumunu merak ettim detayları paylaş canım umarım bebişin hep iştahlı olur :)
Bacagimida isirdi oh valla gozumede parmagini soktu bide emerkeb tokat atiyo dayak yiyoruz daha bu haliyleben dayanamıyorum. kızıyorum ve memeyi vermeyi kesiyorum.
kötü anne pis kaka
evet benimkininde duruşu müsaitse yapıyor onu. hamur gibi yoğuruyor resmen.
aynen. dayanacğız gittiği yere kadar artık.
Havuc brokoli domates ama domaatese daha erken
Agladi mi naptismdi ardada benim bacagimi isirdi sagolsn
Sevmedigi seylere oyle yapıyorlar benimki yumurta yemiyo gecen gun biraz yediriyim dedm zorla kustuEvet domatesi ekleyemeyiz simdi,dogru brokoli havuc guzel :)
Bikac saniye "eeee" ledi,sonra onundekilerle akli dagildi,yemeye devam etti
Bugun havuca basliyorum,simdi yogurt yediBeni mutlu eden seylerden biri de artik yogurdu sevmesi,ilk iki defada nerdeyse kuscak gbi yemisti bikac kasik
csyrc benimki de sevdi yoğurdu önce yüzünü buruşturuyor ama devam ediyor.arkadaşım kendi bahçesinden elma verdiydi onu haşladım severek yedi biraz fazla haşlamışım ama olsun tadım başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?