2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Su siralar heryerimi isiriyor once iyice somuruyor sonra da isiriyor,fena da acitiyor yaa benmki emerken durur kalkar oturur,etrafa bakip bi guler. Simdi bunu yaparken geri dondugunde memeyi gorunce guluo oynuyor,bi de bunu kesfetti,isirdigi yetmiomus gbi bi de tutup koparcak kupek
Memeyle oynuyo demi Ardada birakiyo etrafa bakiyo sonra memenin ucunu tutup tutup cekiyo isirmasini hic demiyorm bile ben bagirdikca hosuna gidiyo dahada cok isiriyo

Aynen cok hoslarina gidiyor yaa oyun seviyor hepsi de :)

Bu arada afiyetler olsun makarna guzel miymis Arda bey:) ben de iki haftaya verrim ,yiyecegini dusunuyorum zaten de daha deneyecek seyler var:)

Sevdi allahtan bide makarna elinin içinde kayboluyo tum elibi birden agzina sokuyo

ben dayanamıyorum. kızıyorum ve memeyi vermeyi kesiyorum.
kötü anne pis kaka

evet benimkininde duruşu müsaitse yapıyor onu. hamur gibi yoğuruyor resmen.
Hemde nasil isiriyo bi gun koparacak ya hayirliai
aynen. dayanacğız gittiği yere kadar artık.

Barilla marka kutu makarna çeşitlerinde epey büyük boyutlular var
Ben onlardan almayı düşünüyorum daha iyi kavrar
Aynen canim bende alcam dun kendimize yapiyodum onune koyuyum bakalm yiyebilcek mi diye denedim yedi yuttu bayada
Hadi gözün aydın canım ben de sunumunu merak ettim detayları paylaş canım umarım bebişin hep iştahlı olur :)
Normal haslayip mama sandalyesinin onune doktum canim biraz oyle yedi insallah istahli olur
ben dayanamıyorum. kızıyorum ve memeyi vermeyi kesiyorum.
kötü anne pis kaka

evet benimkininde duruşu müsaitse yapıyor onu. hamur gibi yoğuruyor resmen.

aynen. dayanacğız gittiği yere kadar artık.
Bacagimida isirdi oh valla gozumede parmagini soktu bide emerkeb tokat atiyo dayak yiyoruz daha bu haliyle
boncuklu gelin sende mi blw yapiyosun canim

Havuc brokoli domates ama domaatese daha erken

Evet domatesi ekleyemeyiz simdi,dogru brokoli havuc guzel :)

Agladi mi napti smdi ardada benim bacagimi isirdi sagolsn

Bikac saniye "eeee" ledi,sonra onundekilerle akli dagildi,yemeye devam etti
Bugun havuca basliyorum,simdi yogurt yedi Beni mutlu eden seylerden biri de artik yogurdu sevmesi,ilk iki defada nerdeyse kuscak gbi yemisti bikac kasik

Sevmedigi seylere oyle yapıyorlar benimki yumurta yemiyo gecen gun biraz yediriyim dedm zorla kustu

csyrc benimki de sevdi yoğurdu önce yüzünü buruşturuyor ama devam ediyor.arkadaşım kendi bahçesinden elma verdiydi onu haşladım severek yedi biraz fazla haşlamışım ama olsun tadım başarılı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…