- 30 Ocak 2015
- 19.927
- 29.104
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.641
Bi daha yapmadi zaten hep boyle oluyo bi kere daha gotrdm 1 saat oldugu icin kabul etmediler sonra da yapmadidogru sonuc için 30 dk içinde ve temiz kaba. temizlik konusunda çok zor bence. o yuzden çoğu tahlıl yanlıs sonuc verebılıyor
Çocukların kakalariyla basimis derttecanım şu anda son iki saatte üç kez sulu kaka yaptı,balık dukonmuş sanırım ,eritememiş bile...çimdik çimdik vermiştim buğulayıp...ben bir kaç ay bekleyeceğim balık için..cevize devam..
Ben hamileyken portakalla portakalli meyve suyu içiyodm cok asermistimPortakali meyve filesine koydum çok sevdi hangi ayda veriliyor bilmiyorum
Balikta allerjen zor. Bizde birsey olmadi simdilik. Az az arttirarak veriyorum.canım şu anda son iki saatte üç kez sulu kaka yaptı,balık dukonmuş sanırım ,eritememiş bile...çimdik çimdik vermiştim buğulayıp...ben bir kaç ay bekleyeceğim balık için..cevize devam..
Evet cnm gaz yapiyor. Mandalina ve portakal az veriyorumAsidik diye bi yaşına kadar ypk diyw biliyorum
Ben dil balığı veriyorum 2-3 haftadır haftaya bir kere birinde ızgara yaptım birinde de içine maydonoz çok az patates ve soğan koydum sevdi balık verdiğim gün ceviz vermiyorum ikisi bir arada ağır olur aynı içerikli yiyecekler olduğu için bir sorun yaşamadım kendiside seviyor hatta kendi tabağını bitirince benim tabağımı istiyorAcaba somon diye mi ağır geldi çünkü dr bana somon yerine küçük balıklardan baslamami söylemişti
haklısın.Valla kendime 2kilo hak tanidimSenede 2haftalik gidiyorum yiyeyim bari hehehe saka bi yana oyle istahli biri degilimdir ama muhakkak yeniyor yaa
Merhaba cnmmm,iki gundur esim izinli,disarda islerimizi hallediyoruz,aksma anca yemekti suydu buydu derken tlfnu elime alamadim :) alpis iyi sukur,devam.. Ama tam bi firlama oldu gitti ya,iki gundur boyle artistlik yapiyor,sinirlenip ayaklari vuruyor bagiriyor:) bi de giysime tutunup kalkmaya da basladi. Siz naptiniz,Hasan nasil:)))
ne güzel grubu dörtledik :)Aynen canım blw yapıyorum umarım üstesinden gelirim hatta geliriz:) tadımlardayız bakalım zaman gösterecek doğrumu ilerliyoruz ama gerçekten sabır işi.
Bugun bizim kıza emekleme halısı aldım çok beğendi halının üzerinde emekliyordu fakat halıda emeklemiyordu hep alıya çarşaf seriyordum hergün yıkıyordum birde oyun oynarken bir oyuncağına ısınmak istediğinde devriliyor canı acıyordu şimdi bunu çok sevdi hemde ilk defa beni bıraktı rahatladım bende üzerine koyuyorum 1 saat sesi çıkmıyor seviniyor üzerinden alınca kıyamet kopuyor ısı yalıtımlı olmasıda hoşuma gitti ben normal halının üzerine koydum önümüz kış üzerinde oynasın dursun içinde silikon gb bişey yerleştirmişler yumuşak düşünce artık mırın kırın etmiyor oda hoşuma gitti üzerindeki desenler ve hayvanlarla kendi kendine konuşuyor kendi çapınca bende rahat rahat ütümü yapabildim sonunda
saniyede 100 km hızla sepet doldurma becerisine sahip terapi ve ev ihtiyaçlarını tek kalemde çözümleme de number one olan türk hanımı kişisineEymentanın iğrenööçççç kirlşiiii pisssssssss paspasını gösterdim
Çakaloğlan anladı..
Siz birbirinize hava mı atıyorsunuz anlayamadım dedi
Ne havası be kk ayağa kalktı dedim...
Karpuz getirsene dedi
Ben de haftaya peynir tattırcam keçi sütü aldım ilk defa deniycem başarabilirsem ama blwciler genelde burgu peynir kullanıyo kavraması kolay diye hatta muratbey marksydı yanlış hatırlamıyorsam.bit gun önceden suda bekletip tuzunu alıyorsun.sen tadımı yap canım umarım başarılı olur paylaş burada seni takipteyim kuzum:)peynir yapamadım
hazır peynir aldım
reyonda incelemediğim peynir kalmadı neler varmış woouuww
ama ne aradığımıda bilmiyordum ki
cisrik sanki sen mozeralla aldım demiştim
süt ürünleri bölümünde fütursuzca dolaşırken
yazdıkların gözümde canlandı :)
bende mozeralla aldım gitti
vermedim ama
sen verdin mi nasıl sunduncsyrc
Hiç sorma bizimki de ara ara aynı şekilde yapıyı.bi de üstler tam çıkınca vay halimize. Isırınca tepki vermemeye çalış ve gülme yoksa oyun haline getiriyorlar.beni ısırınca dişlerimi sıkıyorum çaktırmadan sonra sakince meneyi ağzından çıkarıyorum öpüyorum seviyorum sonra tekrar memeyi veriyorum emmeye devam ediyor.bebişlerinde diş çıkmış annişler, memişlerinizi ısırıyor mu ?
benimki maalesef oyun haline getirdi. ısırmak da değil yaptığı, dişiyle damağı arasında eziyor resmen. sıkıştırıp ağzını geri çekiyor. canım yanıp tepki verince sırıtıyor.
sadist oldu başıma velet.
peynir yapamadım
hazır peynir aldım
reyonda incelemediğim peynir kalmadı neler varmış woouuww
ama ne aradığımıda bilmiyordum ki
cisrik sanki sen mozeralla aldım demiştim
süt ürünleri bölümünde fütursuzca dolaşırken
yazdıkların gözümde canlandı :)
bende mozeralla aldım gitti
vermedim ama
sen verdin mi nasıl sunduncsyrc
bebişlerinde diş çıkmış annişler, memişlerinizi ısırıyor mu ?
benimki maalesef oyun haline getirdi. ısırmak da değil yaptığı, dişiyle damağı arasında eziyor resmen. sıkıştırıp ağzını geri çekiyor. canım yanıp tepki verince sırıtıyor.
duydum canım bende burgu peyniriBen de haftaya peynir tattırcam keçi sütü aldım ilk defa deniycem başarabilirsem ama blwciler genelde burgu peynir kullanıyo kavraması kolay diye hatta muratbey marksydı yanlış hatırlamıyorsam.bit gun önceden suda bekletip tuzunu alıyorsun.sen tadımı yap canım umarım başarılı olur paylaş burada seni takipteyim kuzum:)
süt cenneti mübarekk hollandaBuraya gelsen o peynir cesidini gorsen nolursun dimek :)) valla cnm suya kattm biraz,tuzlu diyordu ama bana tuzlu gelmemisti,riske atmadim. Beklettikten sonra direk dilim halinde verdim. Zaten kucuk yuvarlak sekli,eline alip yiyebildi firfir. Hadi insallah sever :)
Saat bir...beynim yandı hif...saniyede 100 km hızla sepet doldurma becerisine sahip terapi ve ev ihtiyaçlarını tek kalemde çözümleme de number one olan türk hanımı kişisine
ansızın kredi kartı istemlerine karşı otomatik ani fren sistemi ile ,
hayal dünyasında zirveye ulaşmış ;
o aldığım şeyi buraya koysam bununla harika olur ,
zaten bu da eskimişti ,
hem bununla yemekte yenir ,
aaa minnoşla da foto çekerim ,
off rengide perdelere tam uydu harika ,
ben bunu hep arıyodum zaten ama şimdi buldummmmm
iç sesleri ile nirvanaya ulaşmış ev hatununu çiiuuv... (acı fren sesi eşliğinde ) durdurma kabileyetine sahip eş kişisi...
bence yöntem başarısız :)
Memeyle oynuyo demi Ardada birakiyo etrafa bakiyo sonra memenin ucunu tutup tutup cekiyoSu siralar heryerimi isiriyoronce iyice somuruyor sonra da isiriyor,fena da acitiyor yaa benmki emerken durur kalkar oturur,etrafa bakip bi guler. Simdi bunu yaparken geri dondugunde memeyi gorunce guluo oynuyor,bi de bunu kesfetti,isirdigi yetmiomus gbi bi de tutup koparcak kupek
Hemde nasil isiriyo bi gun koparacak ya hayirliaibebişlerinde diş çıkmış annişler, memişlerinizi ısırıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?