2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde alerji Dr takipteyiz 3 aydan beri diyetteyim ben yediğimde tepki veriyor
İnşallah geçer

Bugün öğle yemeğine dışarıdaydık minnoş bizimle Deniz levreği yedi sevdi bu 3. Balık yiyişi bundan önce 2 kere dil balığı yenişti bizim doktorumuz domatese izin verdi çünkü pek gıdalarda sorun yaşamadık 1 kere yoğurtta yaşadım 2 hafta ara verdim tekrar başladım

Kızlar mrb.21 haftalk hamileyim.19.haftadan beri dayanılmaz bi ağrı yaşıyorum.hiç yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum harekt edemiyrm agrı tam olarak vajinanın solunda dış dudaktaki kemikte oluyo dudaktaki en üst kısmında hafif solda yanda. bacagın birleşimi mi desem.tam tarif edemiyrm ama..tek bi noktada kemikte bi ağrı.ordan sol bacagın eklem yerlerine yayılıyo.çatı ağrısı mı bu,kasık fıtığı filan mı var acaba dayanamıyorum artık.)bir sürü dr.a gittim hiçbi araştrma yapılmadan normal deyip gönderiyolar.ama normal oldguna inanmıyrm artık.genel cerrahtan randevu aldım bi de ona baktrıcam.bunu yasayan var mı lütfen yardmcı olun bana..

minnos kizlar gitti cadi kizlar geldi. Boyle 180 derece degisen cocukta hic gormemistim
Benimki de çok asabi bi cadı oldu çıktı. Her şeye bi sinir bi öfke. .
Neyi karıştırırsa karıştırsın asla elinden almaya kalkma! Altın kural bu.
Hep bu yürüteç açtı bu işleri başıma

Selam annişler. Valizimde cam rendeyle (ve daha bi çok enteresan şeyle) Antalya yolundayım.

Kızçe ve eşyalarından arabada bana oturacak yer dahi kalmadı. Babasıyla birer el çantasına sığıştık hanımın battal boy valizi var

Bakalım bizi ne maceralar bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…