2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ulan saate bak ya... Yenidoganken bu eziyeti cekmedim ya... Gunduz huzur yok, gece uyku yok. Niye boyle oldu bu cocuk ya? ... Kuzenimin kizi var 2 yasinda, 8. Aydan sonra degisti hersey dedi. Korkuyorum boyle devam ederse bakamam ben buna ya
Aynen ya yenidoganken en azindan sadece uykusuz kaliyodum gundz uyuyodm smdi hem yoruluyorm hem uykusuz kaliyorm gumdz 3 saat 4 saat araliksiz uyurdu salak gibi kaldirip emzirirdiim niye uyanmiyo diue ben bozdm cocugun uyku duzenini salakligma doymayim

Benimki hic oyle uyuyanbibebe olmadi yaaa hala da ayniyiz,alistim coktan. Uyumadi hic diye dert yanmayi gectim

Günaydın herkese..Uyku düzeni kimsede kalmamış sanırım. .zaten uyuyan bi çocuk değildi ama şu an ki durumuna göre eskiden uyuyomuş diyorum..gündüz yarım saat uyuyordu hala öyle..gece 2 saat fln uyuduğu olurdu..40dk da bi memeye kalkıyor. .işe başlamadan önce iyiydi gündüz yatıp dinleniyordum ama şimdi ruh gibiyim..2gündür ateş de düşmedi. .onun huzursuzluğu ayrı. .bıraktım kaynanaya geldim..sabah çenesinden uyuyan çocuğu uyandırdısabah sabah ne yazdım be

Atom heart mother
Allah yardimcin olsun canım bilrim çok zor. Ama asla olumsuz düşünme ben en berbatini yaşadım. İnanması zor büyük oğlum doğduğu andan 11.ayına kadar 24 saatte sadece 2 saat uyurdu o da aralıksız değil eşimle günlük bir iki saat uykuyla zombi gibi okula giderdik. 11. Ayında ona zorla uyku eğitimi vermeye başladım. Uykuya dalışları sabah 5-6 lardan yavaş yavaş 2-3-4 dort lere çekildi . Böyle böyle 1,5-2 yaşına kadar eziyet çektik su an 2,5 yaşında en geç 12 de uyur ama hala en az bir kere kalkar süt ister. Buna binlerce şükür.
Demem o ki benim oğlum bile duzeldiyse tüm bebekler düzelir ınş uzulme

Allerji damlasi hala kullaniyorum. Bende epeydir tatildeyim. Ordan oraya cocuk hep kucakta. Kucaktan inmek istiyor. Emeklemeden yuruyecek. Allerji ilaci uyku yapabiliyor. Bizim gunduz uykusu yoktu. Simdi arada uyuyor .
Canım biraz kurudu ama hala geçmedi ya çok canım sıkılıyor ne zaman geçecek bana desloran sürüp verdi etkili mi bilemiyorum bir kaç gün daha bekleyin tekrar gidecem doktora hic birşey yrmiyor iki kaşık verecek diye canım çıkıyor ya meyveyi ve kahvaltılık şeyleri seviyor ama corbaya falan ağzını kilitliyor 15 günde hic kilo almamış doktor kilosu iyi diyor

Slm kizlar. Uykusuzluk gecici birsey sakin biktim ettim demeyin. Gecen sene bu zamanlar yavrularimiz gelcek diye bekloyorduk. Onlarin mutlulugu icin neler vermiyoruz. Tirnagi kanasa aglamakli oluyoruz. Bir gülüşü dunyaya bedel onlarin bebek isteyim olmayanlari dusunun cok sukur ki bizim var. Uyurlar yorun oynayin. Benimkide uyumuyor bir kac haftadir. Duzelecekler esleriniz yardim ediyorsa yardim isteyin tabi benimki "sen yat ben bakayim" desede uyuyamiyorum cok şükür saglikli evlatlarimiz var. Ilerde bu gunleri hatirlayip ben niye böyle demisim diyecegiz. Gulerek anlatacagiz hepsini allah onlarin acisini gostermesin. Toparlanin hadi kendinize gelin sarilin yavrulara

Annelik, ultrasonda gördüğün bir küçük noktaya, bütün vücudunun zangır zangır titremesiyle başlıyormuş aslında. Sonra çok hızlı bir gümbürtü “küt küt küt” algılamak için geçmesi gereken birkaç dakika ve “inanamıyorum kalp atışı bu!” diyerek ağlamaya başladığın anda da şahlanıveriyormuş. O andan sonrası hep o…Bir kapı oluyormuşsun sen, vücudunda büyütüyor, zamanı geldiğinde o, o kapıdan geçiyor ve dünyaya geliyormuş. Sen ise ona gideceği yere kadar eşlik etmekle yükümlüsün, geceleri uyumuyor, gündüzleri fırsat bulabildiğin zamanlarda yiyip içebiliyor, dışarı çıkmayı, kendine vakit ayırmayı vicdan azabı görüyor, her şeyi ve her zamanı ona göre yaşamaya alışıyor ve bundan hiç yüksünmüyormuşsun. Yeni bir sen tanıyor, kendine şaşırıyor, yepyeni bir insan büyütüyor ve tarifsiz, anlatılamayacak hatta diğer bir tabirle hastalıklı bir şekilde , sınırsız ve karşılıksız seviyormuşsun. Ve gerçekten başına gelmeden anlamıyormuşsun.!

Ulan saate bak ya... Yenidoganken bu eziyeti cekmedim ya... Gunduz huzur yok, gece uyku yok. Niye boyle oldu bu cocuk ya? ... Kuzenimin kizi var 2 yasinda, 8. Aydan sonra degisti hersey dedi. Korkuyorum boyle devam ederse bakamam ben buna ya
bazıları çok şanslı oluyor. görümcem ne diş evresını yaşamıs sıkıntılı sekılde
ne de bebek olduğu bellıymıs cocugun. koydugun yerde duruyormus
ve evde temızlıgını, yemegını yapan annesi vardı.ulen bu adalet mı yaa

Kızlar merhaba
Tatil dönüşü yeğenimi de kendimle getirdim şimdi evine yollayacam ama 18 yaşından küçük bir sıkıntı olur mu ki bilgisi olan arkadaş var mi

Bu akşam yapıciiim firenç
Okulda bi sürü havalı tip var
Adları da karşıyaka grubu
Süslenmek lazım

YaZının başındab gözlerim doldu
O günlere götürdün beni
Geçen gün duruya bakarken gözlerim doldu durduk yere..iyi ki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…