- 30 Ocak 2015
- 19.925
- 29.088
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.901
Biz 4 aydan sonra bozduk duzen felan kalmadı umidi kestimmızmızlandı biz sallamaya devam ettık
bıraz agladı teslım oldu sonunda. yataga koyunca cıkardım meme verdım hemen. bakalım eskıye dönebılecek mıyız. eskiye dediğim şunun 3-4 gün öncesi
Aynen ya yenidoganken en azindan sadece uykusuz kaliyodum gundz uyuyodm smdi hem yoruluyorm hem uykusuz kaliyorm gumdz 3 saat 4 saat araliksiz uyurdu salak gibi kaldirip emzirirdiim niye uyanmiyo diue ben bozdm cocugun uyku duzenini salakligma doymayimUlan saate bak ya... Yenidoganken bu eziyeti cekmedim ya... Gunduz huzur yok, gece uyku yok. Niye boyle oldu bu cocuk ya? ... Kuzenimin kizi var 2 yasinda, 8. Aydan sonra degisti hersey dedi. Korkuyorum boyle devam ederse bakamam ben buna ya
Aynen ya yenidoganken en azindan sadece uykusuz kaliyodum gundz uyuyodm smdi hem yoruluyorm hem uykusuz kaliyorm gumdz 3 saat 4 saat araliksiz uyurdu salak gibi kaldirip emzirirdiim niye uyanmiyo diue ben bozdm cocugun uyku duzenini salakligma doymayim
sadece burnu tıkalı temizliyorum .. ememiyor yoksa
Canım biraz kurudu ama hala geçmedi ya çok canım sıkılıyor ne zaman geçecek bana desloran sürüp verdi etkili mi bilemiyorum bir kaç gün daha bekleyin tekrar gidecem doktora hic birşey yrmiyor iki kaşık verecek diye canım çıkıyor ya meyveyi ve kahvaltılık şeyleri seviyor ama corbaya falan ağzını kilitliyor 15 günde hic kilo almamış doktor kilosu iyi diyorAllerji damlasi hala kullaniyorum. Bende epeydir tatildeyim. Ordan oraya cocuk hep kucakta. Kucaktan inmek istiyor. Emeklemeden yuruyecek. Allerji ilaci uyku yapabiliyor. Bizim gunduz uykusu yoktu. Simdi arada uyuyor .
Ardada gunduz uyuyan bi bebek degildi sadexe ilk 2 ay iyi uyuyodu o zamanda gece uykusu yoktu sonra gece uykusu duzeldi gundz uykusu bitti smdi hepsi toparlanip kaçtılarBenimki hic oyle uyuyanbibebe olmadi yaaahala da ayniyiz,alistim coktan. Uyumadi hic diye dert yanmayi gectim
Annelik, ultrasonda gördüğün bir küçük noktaya, bütün vücudunun zangır zangır titremesiyle başlıyormuş aslında. Sonra çok hızlı bir gümbürtü “küt küt küt” algılamak için geçmesi gereken birkaç dakika ve “inanamıyorum kalp atışı bu!” diyerek ağlamaya başladığın anda da şahlanıveriyormuş. O andan sonrası hep o…Bir kapı oluyormuşsun sen, vücudunda büyütüyor, zamanı geldiğinde o, o kapıdan geçiyor ve dünyaya geliyormuş. Sen ise ona gideceği yere kadar eşlik etmekle yükümlüsün, geceleri uyumuyor, gündüzleri fırsat bulabildiğin zamanlarda yiyip içebiliyor, dışarı çıkmayı, kendine vakit ayırmayı vicdan azabı görüyor, her şeyi ve her zamanı ona göre yaşamaya alışıyor ve bundan hiç yüksünmüyormuşsun. Yeni bir sen tanıyor, kendine şaşırıyor, yepyeni bir insan büyütüyor ve tarifsiz, anlatılamayacak hatta diğer bir tabirle hastalıklı bir şekilde , sınırsız ve karşılıksız seviyormuşsun. Ve gerçekten başına gelmeden anlamıyormuşsun.!
bazıları çok şanslı oluyor. görümcem ne diş evresını yaşamıs sıkıntılı sekıldeUlan saate bak ya... Yenidoganken bu eziyeti cekmedim ya... Gunduz huzur yok, gece uyku yok. Niye boyle oldu bu cocuk ya? ... Kuzenimin kizi var 2 yasinda, 8. Aydan sonra degisti hersey dedi. Korkuyorum boyle devam ederse bakamam ben buna ya
Bu akşam yapıciiim firençSurrender götüğün kıymetini biliyo ha..cafemi yaptım balkona leptobu taşıdım.seerin serin...ama acayip yorgunum..şurda aylardan beri takılacağım ama parnaklarrrr bitik usta.
anlamıyorum ..bulaşık makinesi çalılşıyor eee bende yıkıyorum üstünde
sabah kahvaltısında oğlanın o suyurakıya dönüşüyor içinde yüzen parçacıklar sinir oluyorum..kahvaltıdan sonra hemen yeniliyorum..
birde o gece ciyak ciyak ağlarken kalk koşş..yüzüstü bakına bakına ağlıyor
yada sabahın köründe kocaman uykusunu almış gözlerle 'hadi ana gün başladı akşama kadar benlesin' ifadesi
Atom heart mother ne zor bir süreç bu
şuan tüm vücudum sinyal veriyor
bide pilates topum var
ay benim gözlerim kapanıyor
eee nette kıyafet bakacaktım ..
o meşhur söz amannnnn ssssssss.......tir etttt yat be pembe
fransız manikürü yapan anneler el kaldırsın...
Ne zaman oldu hiç hatrlamıyom ben çısrık@Pembedon5 boyle ilimliyimdir,saygiliyimdir,kibarimdir ama asabiyim benburda bi kez biri cok sinir etmisti beni,sen yok muydun o zamanlar ki hihi
YaZının başındab gözlerim dolduAnnelik, ultrasonda gördüğün bir küçük noktaya, bütün vücudunun zangır zangır titremesiyle başlıyormuş aslında. Sonra çok hızlı bir gümbürtü “küt küt küt” algılamak için geçmesi gereken birkaç dakika ve “inanamıyorum kalp atışı bu!” diyerek ağlamaya başladığın anda da şahlanıveriyormuş. O andan sonrası hep o…Bir kapı oluyormuşsun sen, vücudunda büyütüyor, zamanı geldiğinde o, o kapıdan geçiyor ve dünyaya geliyormuş. Sen ise ona gideceği yere kadar eşlik etmekle yükümlüsün, geceleri uyumuyor, gündüzleri fırsat bulabildiğin zamanlarda yiyip içebiliyor, dışarı çıkmayı, kendine vakit ayırmayı vicdan azabı görüyor, her şeyi ve her zamanı ona göre yaşamaya alışıyor ve bundan hiç yüksünmüyormuşsun. Yeni bir sen tanıyor, kendine şaşırıyor, yepyeni bir insan büyütüyor ve tarifsiz, anlatılamayacak hatta diğer bir tabirle hastalıklı bir şekilde , sınırsız ve karşılıksız seviyormuşsun. Ve gerçekten başına gelmeden anlamıyormuşsun.!
İnşallah olmaz canım ya .Günaydın kızlar bize dua edin alerjik tosbik imin yoğurt denemesi var 1 çay kaşığı tepki vermezse arttiracaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?