2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cok merak ettim ama hicbir markette bulamadim dene ve yorumlarini yaz lutfen.. sevgiler
çok hoş bir duygu idi kobalt..
kahvaltıdan sonra kaka yaptı beze..
ben
yenice başlamıştım bide..oh dedi sıç annem sıç bol bol
fiyata göre ..ki(ben denemek amaçlı )35 liye 19 azcık fazla bile verdim..bez doksu sert değil huggies sertti ve kalındı ..b ondan daha ince..lastiklerde sıkma yaşamadım..kaka taşmadı..koku yok..popo kuru değildi
şimdilik bu kadar ..henüz 2 bez kullandım..sanırım almaya devam edicem ve geceleri premium care kullanıcam..

dök anacım dök içini
burdan başka yer kaldırmaz..
annene dertlensen :
-ee annem böyle böyle büyüyor ben sizi büyütürken ne çektim..dördünüz birden ufacıktınız
asker anısı yarıştırma gibi
arkadaşına desen o daha çocuksuz boş boş bakıyor abartıyorsun diyor ayten abartıyorsun..
kocana desen ki sen demeden o kapıdan girince anında bugün çok yoğunduk birçok olay vardı der
anca beni Surrender dinler

Ulan saate bak ya... Yenidoganken bu eziyeti cekmedim ya... Gunduz huzur yok, gece uyku yok. Niye boyle oldu bu cocuk ya? ... Kuzenimin kizi var 2 yasinda, 8. Aydan sonra degisti hersey dedi. Korkuyorum boyle devam ederse bakamam ben buna ya
valla gördüm gördüm ....dünya tatlısı olmasa at çöpe o derece aksiii şirret fena aaaaa
aman şimdi at çöpeyi bi grup elit giderde tam anlar

Bizdede kollar kuzarikken uyumuyordu yemiyordu. Ayda 200 gr aldi. Son haftada zayifladi ama . Dr az buldu. Kilosu normal degerlerde ama aylik kilo alimi onemli. Hastayken istahsiz oluyorlar. Bizde oyleyiz . Yiyemiyoruz. Sevdigi seyleri veriyorum. İlla hepsinden yesin diye ugrasmiyorum . Yemiyor zaten. Devam sutu ve kasik mamasinda almasi gereken vitamin ler ver. O yuzden zorlamiyorum. Bol sut iciyor. Demir ve d vitini disardan aliyor zaten.

Bir kac gundur sari ishal gibi kakasi vardi. Cok sulu degil. Normalde kabiz. Dun geceden beri uyumadi. Sabah kahvaltidan sonra kustu. Bugun ucakla eve donuyoruz. Sag salim eve gidelim insallah. Yarin dr a gidecez

Kocana desen aksama kadar oturuyosn napiyosun sanki seçeneği var bide

Niye kıaz

Avokado verdimm
Tadı iyiydi bende tattım
Yumuşacık ve yağlı
Bugün kıvamlı kaka yapmıştı
Avokado yedikten yarım saat sonra tekrar az sıvı kaka yaptı
Bence avokadodan oldu

Bu arada mama sandalyesi vıcıkkkk
Dün karpuzlu badisi
Bugün avokadolu çıtçıtlısı önlüğünü önce elde sonra 2 kez makinada çamaşır suyu ile yıkadım çıktı lekeler

Bu arada cisrik sen bi ara minnoş rahat etsin diye konforlu mama sandalyesi arıyodun
Sana demiştim ki blw yapıcan her yemekten sonra leş olmuş o masayı temizlemeye çalışırken kendine kızarsın diye...

Ben bu dümdüz antilopu bile silerken maf oluyom yerler yemek masamızın üstü kendisi bennn
Ooooo

Bir kac gundur sari ishal gibi kakasi vardi. Cok sulu degil. Normalde kabiz. Dun geceden beri uyumadi. Sabah kahvaltidan sonra kustu. Bugun ucakla eve donuyoruz. Sag salim eve gidelim insallah. Yarin dr a gidecez
Offff
Kusma demiyeydinnnn
Geçmiş olsun
Sağ salim gelinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…