- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.921
Birsey olmaz canim kimligi yaninda olsun otobus veya ucak atarsin indigi zaman karsilarlarKızlar merhaba
Tatil dönüşü yeğenimi de kendimle getirdim şimdi evine yollayacam ama 18 yaşından küçük bir sıkıntı olur mu ki bilgisi olan arkadaş var mi
Bende cok merak ettim ama hicbir markette bulamadim dene ve yorumlarini yaz lutfen.. sevgiler
dök anacım dök içiniSevgili anneler,
Cogunuz benin gibi delirme noktasinda okuyorum
Neden tum bebekler cildirdi buara
Disi cikacak olan var olmayan var
Son bir haftadir garip bir tempo var bizim evde
Kucaga alinana kadar kendini parcaliyor bende agrisi var sakinleatireyim diyorum ama
Kucaga alir almaz gulucukler ne bu simdi....
Gece defalarca uyaniyor
Istahsiz meyve harici hic yemek istemiyor
Sadece sabah yarim yumurta sarisi onunda yarisi yerde
Neyse derdim cok simdilik icimi dokmek istedim
dök anacım dök içini
burdan başka yer kaldırmaz..
annene dertlensen :
-ee annem böyle böyle büyüyor ben sizi büyütürken ne çektim..dördünüz birden ufacıktınız
asker anısı yarıştırma gibi
arkadaşına desen o daha çocuksuz boş boş bakıyorabartıyorsun diyor ayten abartıyorsun..
kocana desen ki sen demeden o kapıdan girince anında bugün çok yoğunduk birçok olay vardı der
anca beniSurrender dinler
bursalarda idinAşkolsun ya yanımızdan geçip tatvana gidiyisun bi kahvemi içmeye gelmiyosun.
Bi daha duymayayim
len bi bebek bu kadar merak edılır mı yaa
allahın bebesi işte
klasık bebek
poncik bebek
Bnm ilk aldığımda öyleydi
Sakın verme ziyan olur
Bugün tesadüf gördüm baktım pambığ gibi aldım hemenn
Ben 2 gün elma ile bekletmiştim yinede olgunlaşmamıştı
Pembedon5 boyle ilimliyimdir,saygiliyimdir,kibarimdir ama asabiyim ben burda bi kez biri cok sinir etmisti beni,sen yok muydun o zamanlar ki hihi
Ulan saate bak ya... Yenidoganken bu eziyeti cekmedim ya... Gunduz huzur yok, gece uyku yok. Niye boyle oldu bu cocuk ya? ... Kuzenimin kizi var 2 yasinda, 8. Aydan sonra degisti hersey dedi. Korkuyorum boyle devam ederse bakamam ben buna ya
olsun. fena olsun herkesi dövsün, yolsun, tırmalasındiddirrt ditt..
hislerimde asla yanılmadım ..Allah yanıltmasın..zeynep ve senin kız çok fena olacaklar çok
bi minicik yumrucuk ağzını görelim dedik
Bizdede kollar kuzarikken uyumuyordu yemiyordu. Ayda 200 gr aldi. Son haftada zayifladi ama . Dr az buldu. Kilosu normal degerlerde ama aylik kilo alimi onemli. Hastayken istahsiz oluyorlar. Bizde oyleyiz . Yiyemiyoruz. Sevdigi seyleri veriyorum. İlla hepsinden yesin diye ugrasmiyorum . Yemiyor zaten. Devam sutu ve kasik mamasinda almasi gereken vitamin ler ver. O yuzden zorlamiyorum. Bol sut iciyor. Demir ve d vitini disardan aliyor zaten.Canım biraz kurudu ama hala geçmedi ya çok canım sıkılıyor ne zaman geçecek bana desloran sürüp verdi etkili mi bilemiyorum bir kaç gün daha bekleyin tekrar gidecem doktora hic birşey yrmiyor iki kaşık verecek diye canım çıkıyor ya meyveyi ve kahvaltılık şeyleri seviyor ama corbaya falan ağzını kilitliyor 15 günde hic kilo almamış doktor kilosu iyi diyor
Bu akşam yapıciiim firenç
Okulda bi sürü havalı tip var
Adları da karşıyaka grubu
Süslenmek lazım
Ne zaman oldu hiç hatrlamıyom ben çısrık
Kocana desen aksama kadar oturuyosn napiyosun sanki seçeneği var bidedök anacım dök içini
burdan başka yer kaldırmaz..
annene dertlensen :
-ee annem böyle böyle büyüyor ben sizi büyütürken ne çektim..dördünüz birden ufacıktınız
asker anısı yarıştırma gibi
arkadaşına desen o daha çocuksuz boş boş bakıyorabartıyorsun diyor ayten abartıyorsun..
kocana desen ki sen demeden o kapıdan girince anında bugün çok yoğunduk birçok olay vardı der
anca beniSurrender dinler
Niye
OffffBir kac gundur sari ishal gibi kakasi vardi. Cok sulu degil. Normalde kabiz. Dun geceden beri uyumadi. Sabah kahvaltidan sonra kustu. Bugun ucakla eve donuyoruz. Sag salim eve gidelim insallah. Yarin dr a gidecez
olsun. fena olsun herkesi dövsün, yolsun, tırmalasın
Acaba karistimi bebekleribu ne len şaka gibi . facede gördüm
Kocana desen aksama kadar oturuyosn napiyosun sanki seçeneği var bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?