- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.941
ben dilim dilim yerim avakado..bayılırım..Niyekıaz
Avokado verdimm
Tadı iyiydi bende tattım
Yumuşacık ve yağlı
Bugün kıvamlı kaka yapmıştı
Avokado yedikten yarım saat sonra tekrar az sıvı kaka yaptı
Bence avokadodan oldu
Bu arada mama sandalyesi vıcıkkkk
Dün karpuzlu badisi
Bugün avokadolu çıtçıtlısı önlüğünü önce elde sonra 2 kez makinada çamaşır suyu ile yıkadım çıktı lekeler
Bu arada cisrik sen bi ara minnoş rahat etsin diye konforlu mama sandalyesi arıyodun
Sana demiştim ki blw yapıcan her yemekten sonra leş olmuş o masayı temizlemeye çalışırken kendine kızarsın diye...
Ben bu dümdüz antilopu bile silerken maf oluyom yerler yemek masamızın üstü kendisi bennn
Ooooo
Offff
Kusma demiyeydinnnn
Geçmiş olsun
Sağ salim gelinn
Aksama kadar bi yalnız birakmak lazm evde minnoslarla geçen gun uykusunu acti cocugun konsup sabah 7 al bak ben iceri gidiyorm uyumaya dedim saatede bktm bilerek ne kadar bakcak diyr sağolsun tam 7 dk bakti bakmasa napardm acabaonu hiç demiyorum bak.
Atom heart mother
Eymenta ne güzel dile getirmiş her annenin içindeki tarifsiz aşkı
Pembe nasılda tam üzerine basmış el uzatıp el ver dediklerimizin dil verip
anlaşılamayışımızı...
Büyüyorlar atom çok hızlı hemde
Bayramı düşünürken birden farkettimki bayram bitince bizimki kısmetse 8.aya girecek
8 mi dedimmmm
Zamannn
Ne hızlı geçiyo
Ve şuan o hızlı geçen zaman bize ağır ve yüklü gibi geliyo...
Gibi...
Gerçekten öyleee
Aslında bizi yoran bebek değilde
Neyseeeee
Ben girmeyeyim oralara..
Uzun çok uzun çünkü
Sarıl bebeğine ağla
Konuş
Gözlerine bak
Yüksek sesli bi şarkı aç
Tempolu tempolu
Al kucağına zeynebi
Geçin ayna karşısına
Saçma saçma bağırarak eşlik et şarkıya
Dans edin
Çığlık at
Minnoşa yastık at
O attığın yastığı döv sonra
Yaw ne bileyimmm
Delir işte
Mutlu delir ama
Çünkü mutsuzluk insanı delirtir
Aksama kadar bi yalnız birakmak lazm evde minnoslarla geçen gun uykusunu acti cocugun konsup sabah 7 al bak ben iceri gidiyorm uyumaya dedim saatede bktm bilerek ne kadar bakcak diyr sağolsun tam 7 dk bakti bakmasa napardm acaba
Bakmasin zaten gozum arkada kaliyo bi kere odaya bez almaya gittim yaninda oturuyo cocugun bak o duser dikkat ettm tamam dedi kapidan ciktm allah kahretsn dedi sonra bi aglama sesi 2 saniyede oldu bunlar duserken tutmuş ya bisey olmamis miss ben duydum kafasini yere vuedu sesi geldi tvye bakcam diye cocuk düştü aynisini ben yapsam 40 yil dilinden kurtulamazdmbenimki 2 saat bakıyor..
Yoğurt yedir seftali rendele diyorum artık nasıl yediritor bilmem..ama bu dediğim 3 hafta önce idi..yani ayda 1 desek
Bazen insan cok yoruluyo ama herseye deger beni yoran zaten evin isleri bitmek bilmiyo cocugumun bana zarari yok ama uyusa bende uyuyup dinlencem uyku yok napalm bazen sinirleniyorm kucagima alip sıkıca opuyorum kizilir mi hic bu minnoslara bide guluyo yaa butun yorgunluğum gidiyo annesi kurban olsunAtom heart mother
Eymenta ne güzel dile getirmiş her annenin içindeki tarifsiz aşkı
Pembe nasılda tam üzerine basmış el uzatıp el ver dediklerimizin dil verip
anlaşılamayışımızı...
Büyüyorlar atom çok hızlı hemde
Bayramı düşünürken birden farkettimki bayram bitince bizimki kısmetse 8.aya girecek
8 mi dedimmmm
Zamannn
Ne hızlı geçiyo
Ve şuan o hızlı geçen zaman bize ağır ve yüklü gibi geliyo...
Gibi...
Gerçekten öyleee
Aslında bizi yoran bebek değilde
Neyseeeee
Ben girmeyeyim oralara..
Uzun çok uzun çünkü
Sarıl bebeğine ağla
Konuş
Gözlerine bak
Yüksek sesli bi şarkı aç
Tempolu tempolu
Al kucağına zeynebi
Geçin ayna karşısına
Saçma saçma bağırarak eşlik et şarkıya
Dans edin
Çığlık at
Minnoşa yastık at
O attığın yastığı döv sonra
Yaw ne bileyimmm
Delir işte
Mutlu delir ama
Çünkü mutsuzluk insanı delirtir
hepiniz bende ötürü edebiyatçı oldınuz..
Susun be
Bazen insan cok yoruluyo ama herseye deger beni yoran zaten evin isleri bitmek bilmiyo cocugumun bana zarari yok ama uyusa bende uyuyup dinlencem uyku yok napalm bazen sinirleniyorm kucagima alip sıkıca opuyorum kizilir mi hic bu minnoslara bide guluyo yaa butun yorgunluğum gidiyo annesi kurban olsun
Sarilmam mi hic :)
Sarıl sarılll
Afiyet bal şeker olsyn mısayapirinçli semizotu kavurması yaptım...uyansın yedicemönce bi robotta çekeyim..
1 diş sarımsak 1 adet minik arpacık soğanıda var hemde zeytinyağlı
bende kereviz yaptım. begenerek yemedı tabii kipirinçli semizotu kavurması yaptım...uyansın yedicemönce bi robotta çekeyim..
1 diş sarımsak 1 adet minik arpacık soğanıda var hemde zeytinyağlı
Bizim menumuz de kıymalı nohut, bulgur pilavı, yoğurt...bende kereviz yaptım. begenerek yemedı tabii ki
ohh afıyet olsun. bunlar püre şeklinde miydi?Bizim menumuz de kıymalı nohut, bulgur pilavı, yoğurt...
löp löp et olsunhurmayı ezdim içine 1 adet ceviz ekledim....
oğluma cezerye
Aynen canım pasa da öyleydi tatilde gece aralıksız 6 saat uyuyordu ben soktaydim ama dikkat et alerji olmasin paşanın kolları bacakları kizardi bugün daha iyi şükür gelinime iyi bak paşaya talip çok çıktı tatilde herkese güldü pasa ama ben dedim bizim prensesimiz varBenim manyak kızçe tatilde hayatının en uzun uykularini yapıyor
Sudan çok yoruluyor olsa gerek. Ama bizi odaya bağlıyor diye üzüleyim mi.. yoksa o uyurken evde bile dinlenemedigim kadar dinlendigime sevineyim mi.. yada 800 kilometre yolu dinlenmek için geldiğime mi yanayım ne yapsam bilemedim
Her şeye rağmen evden farklı bi yerde olmak ve yükünü babayla paylaşmak güzel. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?