2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben dilim dilim yerim avakado..bayılırım..

Atom heart mother
Eymenta ne güzel dile getirmiş her annenin içindeki tarifsiz aşkı
Pembe nasılda tam üzerine basmış el uzatıp el ver dediklerimizin dil verip
anlaşılamayışımızı...
Büyüyorlar atom çok hızlı hemde

Bayramı düşünürken birden farkettimki bayram bitince bizimki kısmetse 8.aya girecek

8 mi dedimmmm

Zamannn
Ne hızlı geçiyo
Ve şuan o hızlı geçen zaman bize ağır ve yüklü gibi geliyo...
Gibi...
Gerçekten öyleee
Aslında bizi yoran bebek değilde
Neyseeeee

Ben girmeyeyim oralara..
Uzun çok uzun çünkü

Sarıl bebeğine ağla
Konuş
Gözlerine bak
Yüksek sesli bi şarkı aç
Tempolu tempolu
Al kucağına zeynebi
Geçin ayna karşısına
Saçma saçma bağırarak eşlik et şarkıya
Dans edin
Çığlık at
Minnoşa yastık at
O attığın yastığı döv sonra

Yaw ne bileyimmm
Delir işte
Mutlu delir ama
Çünkü mutsuzluk insanı delirtir

hepiniz bende ötürü edebiyatçı oldınuz..
Susun be

Aksama kadar bi yalnız birakmak lazm evde minnoslarla geçen gun uykusunu acti cocugun konsup sabah 7 al bak ben iceri gidiyorm uyumaya dedim saatede bktm bilerek ne kadar bakcak diyr sağolsun tam 7 dk bakti bakmasa napardm acaba
benimki 2 saat bakıyor..
Yoğurt yedir seftali rendele diyorum artık nasıl yediritor bilmem..ama bu dediğim 3 hafta önce idi..yani ayda 1 desek

benimki 2 saat bakıyor..
Yoğurt yedir seftali rendele diyorum artık nasıl yediritor bilmem..ama bu dediğim 3 hafta önce idi..yani ayda 1 desek
Bakmasin zaten gozum arkada kaliyo bi kere odaya bez almaya gittim yaninda oturuyo cocugun bak o duser dikkat ettm tamam dedi kapidan ciktm allah kahretsn dedi sonra bi aglama sesi 2 saniyede oldu bunlar duserken tutmuş ya bisey olmamis miss ben duydum kafasini yere vuedu sesi geldi tvye bakcam diye cocuk düştü aynisini ben yapsam 40 yil dilinden kurtulamazdm

Bazen insan cok yoruluyo ama herseye deger beni yoran zaten evin isleri bitmek bilmiyo cocugumun bana zarari yok ama uyusa bende uyuyup dinlencem uyku yok napalm bazen sinirleniyorm kucagima alip sıkıca opuyorum kizilir mi hic bu minnoslara bide guluyo yaa butun yorgunluğum gidiyo annesi kurban olsun

hepiniz bende ötürü edebiyatçı oldınuz..
Susun be

Sarıl sarılll

Kızlar fırtınalı gunlerdemiyz pasa hic durmuyor ya sürekli ağlıyor iki gündür bunaldim ya kucak istiyor sonra yere koy diyor oyuncaklardan sıkıldı beni görmesin agliyor ya tuvalete bile gidemiyorum tatilden geldik her yer çamaşır utu zor yaptım ya o da uyuyunca mız mız durmuyor ağzını acmiyor birşey yrmiyor ya ne olacak boyle

Benim manyak kızçe tatilde hayatının en uzun uykularini yapıyor

Sudan çok yoruluyor olsa gerek. Ama bizi odaya bağlıyor diye üzüleyim mi.. yoksa o uyurken evde bile dinlenemedigim kadar dinlendigime sevineyim mi.. yada 800 kilometre yolu dinlenmek için geldiğime mi yanayım ne yapsam bilemedim

Her şeye rağmen evden farklı bi yerde olmak ve yükünü babayla paylaşmak güzel. .

Aynen canım pasa da öyleydi tatilde gece aralıksız 6 saat uyuyordu ben soktaydim ama dikkat et alerji olmasin paşanın kolları bacakları kizardi bugün daha iyi şükür gelinime iyi bak paşaya talip çok çıktı tatilde herkese güldü pasa ama ben dedim bizim prensesimiz var iyi bak gelinime prenses o çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…