2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohh afıyet olsun. bunlar püre şeklinde miydi?
Yok değildi canim.
Nohutun kabuğunu soydum, yarım yarım verdim. Ama cok yumuşak pismisti.
Kıyma da 2 kez çekilmiş.
Az ondan, az bundan, arada su ile yedirdim.
5 nohut, yarım cay kaşığı Kıyma, yarım çay bardağı yogurt...

Evet canim, iki ya da 3 tane bulguru agzina veriyorum, biraz geveliyor, peşinden su ya da yoğurt veriyorum.
Biraz uğraştığı için çok yemiyor.
Ama olsun bulgur pilavina alışıyor.
Zaten 2 yaşına kadar saglikli yemeklere alissin istiyorum.
Dün de yeşil mercimek ve bulgurla pisirdigim yemeği verdim.
Çok beğendi, ama azicik yedi.
Benimki yemeyen cinsten olduğu için, ağzını 5 kere kendi kendine açıyorsa kasiga, herhalde sevdi diyorum.
Biz artik blender kullanmiyoruz hiç.
Muzu da karpuzu da yarım nohut buyuklugunde veriyorum, geveleyip yutuyor.11 gün once alt sol disimiz çıktı, çiğnemeye bayılıyor küçük kedim :)

Senin yazılarını seviyorum

ben çoğunlukla püre yapıyorum
tel şehriye hariç. püre yapmayınca mıy mıy yıyor ve cok az yıyor
o yuzden benım kontrolumde, benım istediğim gibi yıyor. 1 yaşına gelsın bakarız yaa napim

o yuzden benım kontrolumde, benım istediğim gibi yıyor. 1 yaşına gelsın bakarız yaa napim
Benimki pureyi hiç yemiyor malesef..
Hepimiz minik gurmelerimize göre menulerimizi ve pişirme sekillerimizi belirliyoruz.
Bir yaş iyi bir zaman dilimi..
Diş çıkardı mi minnos?

yok diş falan cıkmadı
yakın da degıl cıkması :=)
Belli olmaz. Bizimki bir ateşlendi, 37.5-38 arası. Her gün birkac kez bakıyordum dis yoktu. Ateslendiginden 2 gun sonra sabah yine yok, öğlen bir baktım var :)))
Evdekiler çığlıklarıma koşup geldi, o kadar beklemiyordum yani...
Minnosum da disi çıkınca bir keyiflendi...
Darisi basiniza...

Birsey olmaz canim kimligi yaninda olsun otobus veya ucak atarsin indigi zaman karsilarlar
Biraz arastirdm canm ınş.Bi sorun çıkmadan gider

bursalarda idin
sahilde sidik gibi bi çay içtik zati
Geçen abimler gelmişti biz de sahildeki o trene bindik yengem bayıldı. Esimde başka işiniz yok mu diye kızdı

bu ne len şaka gibi . facede gördüm
Burası turkiye

Canım uzun zamandır bu eline bise verme konusundaki korkunu okuyorum. Asla akıl verme gibi algilama çok üzülürüm. Ama ben de ilk oglum da oyleydim çocugun eline bise verremezdm verene de çok kizardm herşeyi pire yapardım ödüm kopardı. Eltimin kızıyla oğlumun arasında 15 gün vardı o herşeyi verirdi bana da ver diyye kızardı ben de içimden sana ne be diye kizardm. Keşke verseymisim kendi yeseymis . Su an oğlum 2,5 yaşında şaka değil ama gerçek yemek namına hiçbir şeyi eline almaz ve yemez. Video izleterek zorla ölmeyecek kadar yediriyorm hergün . Öyle oluyor ki dövme noktasina geliyrm. O kadar zor bir durum ki bu
Bu yüzden küçüğe blw yapiyorm ve diyorum ki boşuna korkmusum bu çocuk resmen cigniyo ve yutuyo
Tabi seninki de böyle olur demiyorum asla. Inş.güzelce yer. Benim gibi niye vermedim üzüntüsü çekmenin istemem
Öptüm lüzumu

Birsey olmaz canim kimligi yaninda olsun otobus veya ucak atarsin indigi zaman karsilarlar
Biraz arastirdm canm ınş.Bi sorun çıkmadan gider

bursalarda idin
sahilde sidik gibi bi çay içtik zati
Geçen abimler gelmişti biz de sahildeki o trene bindik yengem bayıldı. Esimde başka işiniz yok mu diye kızdı

bu ne len şaka gibi . facede gördüm
Burası turkiye

Canım uzun zamandır bu eline bise verme konusundaki korkunu okuyorum. Asla akıl verme gibi algilama çok üzülürüm. Ama ben de ilk oglum da oyleydim çocugun eline bise verremezdm verene de çok kizardm herşeyi pire yapardım ödüm kopardı. Eltimin kızıyla oğlumun arasında 15 gün vardı o herşeyi verirdi bana da ver diyye kızardı ben de içimden sana ne be diye kizardm. Keşke verseymisim kendi yeseymis . Su an oğlum 2,5 yaşında şaka değil ama gerçek yemek namına hiçbir şeyi eline almaz ve yemez. Video izleterek zorla ölmeyecek kadar yediriyorm hergün . Öyle oluyor ki dövme noktasina geliyrm. O kadar zor bir durum ki bu
Bu yüzden küçüğe blw yapiyorm ve diyorum ki boşuna korkmusum bu çocuk resmen cigniyo ve yutuyo
Tabi seninki de böyle olur demiyorum asla. Inş.güzelce yer. Benim gibi niye vermedim üzüntüsü çekmenin istemem
Öptüm lüzumu

havuç verıyorum sadece. ya ne bıleyım bogazına kaçar bişi olur diye korkuyorum
yoksa cok ıstıyorum elıne ekmek falan vermeyi.

havuç verıyorum sadece. ya ne bıleyım bogazına kaçar bişi olur diye korkuyorum
yoksa cok ıstıyorum elıne ekmek falan vermeyi.
Canim kolay isirip yutabilcegi seyleri versen salataligi 2ye bol mesel icini kemirir en azindan armut olabilir ekmegide ver eline hemen yanina suyunu koy karsisina gec sende cigniyomus gibi yap taklit ediyolar zaten hemen benm oglan agzinda bisey olmasa bile yapyrm hemen cigniyoms gbi yapiyo bende karisarak sana mudahele etmek istemiyorm tabiki ama okudugum kadarıyla vermek istysn ama korktgn icin veremiyosn cesaretlendirmek icin söylüyorum sadece ogurdugu zaman korkma cikarmaua calisiyo biraz bekle cikaramadiyaa kucagina al yüzüstü cevirip sirtina vur agzndan direk dusuyo zaten o bogazinda kalma olmuyoda hani korkma diye diyorum

Kızlar size çok sinir olduğum bir olayi anlatayım.
Dün alt katimiza yeni kiracilari geldi okuldan eşimin arkadaşı . Adam karısı kız kardesi
Biz de nezaketen yemeğe aldik. Adamın kız kardeşi oğlumu yiyip bitirdi. Hiç sevmem ama neyse diyyip ses etmedim. Aynı kız sabah yine geldi ya ben hamzayi sevmeye geldim girebilir miyim diye sordu. Tabiki dedim .
Geldi hamzayi sapir şupur öptü ziplatti minciklayip durdu. Bense dut yemiş bülbül. Neyse sabır derken birden demez mi ya ben bunu aşağı götürebilir miyim . Ben de o yabancıları taniyo durmaz dedim . İsraar etti. Ben de gerçekten olmaz durmaz dedim
Biraz daha oynadı sonra yeğenim aldı.
Ben kalkaym artık dedi. Ben büyük oğlanı ayamda salliyodm . Yegenime sen geçir dedim . Yeğenim de hamza kucağında gitti.
Bi de geri geldi ki oğlum yok. Hamza nerde dedim kız götürdü dedi. Tanımam etmem. Kizginliktan niye verdin diye yegenime kızdım git geri getir dedim. O an eşim geldi. Yemezler ya 10 dakka kalsin sonra alın deyip izin vermedi.
Sinir oldum kendim giderim dedim . Neyseki yeğenim gidip getirdi .
Ne değişik insanlar var.
Uzun oldu mazur görün

Cnm kizarikliklar kasiniyordur. Vardir bi sıkıntısı. Ben kremde suruyordum. Bide marketten deniz tuzu aldim. Kuvetine doktum. Oyle yikadim. Birkac saat sonra duruladim. Fayda gorduk

Cidden kizacak kadar var ama. Soyle sen goturme dememe ragmen goturdugunu. Opturme. Anne babasi haric kimse opmuyor. Akrabalari bile uydur . İyi sabrettin. Ben solugu kapilarinda alirdim. Ne anlayissizlarmis ya. Esinede de tv de bebek cocuk kacirmalarini cok gosteriyo. Allah korusun aldi gitti. Nd olacak. Sanki ne kadar taniyo. Bide dusurdu birsey oldu . Demezler bide

Bir daha nezaketen
diyememezlik etme direkt soyle "hayır, kesinlikle goturemezsin. Annesiz çocuk götürmek de nedir asla olmaz" gibi..
Gerisini varsın bu saçma talebi yapan düşünsün.

Bunlar sana komşu olmuş bundan sonra hep uğraştırırlar : / En iyisi eşine göstermeden bi destur vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…