2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim çok abartiyosun yemezler biraz sevsinlerr alırsın dedi. Kız çok sirnasikti . Üniversite mezunu atanmayi bekliyor. Ama bana çok hot geldi. Bir insan götürme diyecek ben tenezzzul edip goturcem...Hiç tarzım degil

Ardada gunduz uyuyan bi bebek degildi sadexe ilk 2 ay iyi uyuyodu o zamanda gece uykusu yoktu sonra gece uykusu duzeldi gundz uykusu bitti smdi hepsi toparlanip kaçtılar

Uyku daga kacti dag nerde yandi,bitti,kul oldu :) gibi oldu yaaa Arda yaaa seni kucuk yaramaz en yakin zamanda duzene girer ins tekrar

Bunlar sana komşu olmuş bundan sonra hep uğraştırırlar : / En iyisi eşine göstermeden bi destur vermek
Sorma o olaydan önce balkon yıkamak için hortum istedi. Verirken üstüne basa basa bunu evin içinde kullanıyorum dedim tuvalete vs.kullanmadım diye
İkindi vakti bi yere çay içmeye gitmiştik bizi evde bulamayınca kapıya bırakmış . Zaten kizgindim iyice küp oldum. Sabunlu bezle sileyim dedim o ne kır Allahım. Meğer dışarıdaki camlara kullanmış ev giriş katında

Uzun ve üzücü bir gün yaşadım. ..

Sabah yurutec koydum geçen sene tatilde aldigimiz yaprak şeklinde rüzgar geldiğinde şıkır şıkır seydeydi gözü

Aldım mutfak sandelyesine taktım takmaz olaydım

Gidip gelip oynadı. ..
Ne ara onu kırıp avucuna alıp agzina Attın
Bir öksürük nefes gitti. .
Hemen ters çevirip sırtına vurdum

Yok aynı parmagimi boğazına soktum anladım o süsü kirdigini ama alamadım yittim aşağıya doğru

Sonra ağladı normale döndü eltimi yanıma alıp o susden bir parça alıp çocuk Dr gittik

Dr çocuk Cerrahisine gönderdi çocuk Cerrahisi röntgen istedi akcigerde broslara yakın bi yerde bişey görünüyor dedi

Dünya başıma yıkıldı ellerim uyuştu kaskati kesildi yumruk yapamadım

Dr en zor olanını atlatmissin nefes alamasaydi görmeseydin ya dedi

Bizi cerrah pasaya gonderdi eşimde röntgen çekilirken gelmişti
Hemen cerrah Paşa'ya gittik

Neyden alerji oldu ki oğluş? Cok geçmiş olsun canım. Deniz güneş şimdilik bişey yapmadı kızçeye. Havuza sokmadım. Yeni yiyecekler de deniyorum burda. Takipteyim. Bişey yok çok şükür.

O gülücük dağıtma bizde de var. Babası kıskanıyor bi de yiyecekler kızını

Hatırladıkça sinir oluyorum valla ne rahat insanlar var
Geçmişi düşünüp üzülme, gelecekte bir daha bu şekilde üzülmemek için gereken gibi davran arkadaşım.
Açıkça ve anlaşılır şekilde tavrımizi ortaya koymak en çıkar yol. Esinle de tartışmaya girme. Annesinin ya da babasının olmadığı bir yerde bebek/çocuk bulunamaz o kadar... Bitti...

Çocuk aciline yeniden röntgen ve stresli bekleyiş

Burnoskobi yapılması şart riskler anlatıldı aglamaktan dinleyemiyorum

Genel anestezi alacak sabah dokuzda yediği dört saattir aç dedim
Serum için damar yolu zor bulundu yavrumun

kan alındı serum takıldı açlık uykusuzluk ve iğnenin acısı mahvoldu aglamaktan onunla beraber bende

Ne de piskin biseymis bu

Mesajını, sonunu okumaya korkarak okudum.
İnanılmaz üzüldüm, çok geçmiş olsun.
Güzel haberler paylasmani bekliyorum.

Cookk cook buyuk gecmis olsun,Allah yardimciniz olsun canim.. Of canm ck skldi gercekten

Cok gecmis olsun

Ameliyat alındı kucagimdan alınıp Rabbim ne zormuş
Bekle bekle zaman geçmiyor annem Teyzem kız kardeşim bütün aile hastaneye geldiler

Sonunda kızım çıktı ağlayarak yavrum
Boynuma bir sarilisi vardı unutamam

Kafayı zor tutuyor

Odaya geçtik Dr geldi cigerlerde Bişey göremedik temiz bağırsak inmiş olabilir kaka takibi yapın evde dedi Dr

Uyardı nazar boncuğu da takmayin dedi yoğun olarak boncuk yutan bebekler geliyor dedi

Bir saat sonra tekrar röntgen çekildi sonra mama yedirdik serum cikarildiktan sonra

Cikisimiz yapıldı çıktık

Başka türlü olamaz artık eşim adamı cook seviyor ondan öyle dedi. Ama bu konuda bana söz geciremez

Ayy canım ya geçmiş olsun okurken çok kötü oldum şimdi nasıl kuzu

Ne de piskin biseymis bu
Bi tokadı hak etmişti ya neyse

Ah yavrum benim.
Bir yerinde kesi var mi?
Nasıl bir ameliyatmis?
Ağrısı dikisi yoktur dilerim.
Ah yavrum, tüm kalbimle Allahtan acil sifa diliyorum.
Sana da çok gecmis olsun arkadaşım.
Kendini suçlama sakin.
Başa gelecek geliyor bir şekilde..
Yatağında uyurken dusup yaralanabiliyor çocuklar.
Allah bir daha sana ve hiçbir anneye evladını kaybetme korkusu yasatmasin.
Kuzunu op kokla annesi o seni bırakmadı...
Sen de onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…