- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.001
Amin canım bir haftadır geceleri huzursuz üstten dış gelecek galiba meme agzinda uyumak istiyorAyy kiyamam gül kokulu meleğe Rabbim korusun hepsini
Burundan ve ağızdan kamerayla bakilmus genel anestezi altındaAh yavrum benim.
Bir yerinde kesi var mi?
Nasıl bir ameliyatmis?
Ağrısı dikisi yoktur dilerim.
Ah yavrum, tüm kalbimle Allahtan acil sifa diliyorum.
Sana da çok gecmis olsun arkadaşım.
Kendini suçlama sakin.
Başa gelecek geliyor bir şekilde..
Yatağında uyurken dusup yaralanabiliyor çocuklar.
Allah bir daha sana ve hiçbir anneye evladını kaybetme korkusu yasatmasin.
Kuzunu op kokla annesi o seni bırakmadı...
Sen de onu..
Acayip derecede sefkatim kabardı yavruna. Alıp bağrıma basasim geldiAmin canım bir haftadır geceleri huzursuz üstten dış gelecek galiba meme agzinda uyumak istiyor
Bilirim o duyguyu annelik işteAcayip derecede sefkatim kabardı yavruna. Alıp bağrıma basasim geldi
Cok gecmis olsun yaÇocuk aciline yeniden röntgen ve stresli bekleyiş
Burnoskobi yapılması şart riskler anlatıldı aglamaktan dinleyemiyorum
Genel anestezi alacak sabah dokuzda yediği dört saattir aç dedim
Serum için damar yolu zor bulundu yavrumun
kan alındı serum takıldı açlık uykusuzluk ve iğnenin acısı mahvoldu aglamaktan onunla beraber bende
Basta tavrini belli et. Bebegin olsun baska konuda olsun sorun yasarsin. Direk soyle. Anlamazlar . Sonradan kotu olacagina basina birsey gelmeden kotu olEşim çok abartiyosun yemezler biraz sevsinlerr alırsın dedi. Kız çok sirnasikti . Üniversite mezunu atanmayi bekliyor. Ama bana çok hot geldi. Bir insan götürme diyecek ben tenezzzul edip goturcem...Hiç tarzım degil
Ay insallah canim uykuyu bu kadar severken ne hale geldmUyku daga kacti dag nerde yandi,bitti,kul oldu :) gibi oldu yaaa Arda yaaa seni kucuk yaramazen yakin zamanda duzene girer ins tekrar
Bu ay yada ekimde insallah olacakOglusunu sunnet ettiren anneler zor mu oldu tavsiyeleriniz neler?
İlknur hep sorucam unutuyorum edirneli misin?Sarilmam mi hic :)
Yk canim noldukiİlknur hep sorucam unutuyorum edirneli misin?
Sinir olunmayacak gibi değilKızlar size çok sinir olduğum bir olayi anlatayım.
Dün alt katimiza yeni kiracilari geldi okuldan eşimin arkadaşı . Adam karısı kız kardesi
Biz de nezaketen yemeğe aldik. Adamın kız kardeşi oğlumu yiyip bitirdi. Hiç sevmem ama neyse diyyip ses etmedim. Aynı kız sabah yine geldi ya ben hamzayi sevmeye geldim girebilir miyim diye sordu. Tabiki dedim .
Geldi hamzayi sapir şupur öptü ziplatti minciklayip durdu. Bense dut yemiş bülbül. Neyse sabır derken birden demez mi ya ben bunu aşağı götürebilir miyim . Ben de o yabancıları taniyo durmaz dedim . İsraar etti. Ben de gerçekten olmaz durmaz dedim
Biraz daha oynadı sonra yeğenim aldı.
Ben kalkaym artık dedi. Ben büyük oğlanı ayamda salliyodm . Yegenime sen geçir dedim . Yeğenim de hamza kucağında gitti.
Bi de geri geldi ki oğlum yok. Hamza nerde dedim kız götürdü dedi. Tanımam etmem. Kizginliktan niye verdin diye yegenime kızdım git geri getir dedim. O an eşim geldi. Yemezler ya 10 dakka kalsin sonra alın deyip izin vermedi.
Sinir oldum kendim giderim dedim . Neyseki yeğenim gidip getirdi .
Ne değişik insanlar var.
Uzun oldu mazur görün
Ay hiç hatırlamıyomBebeklere hitap seklimizden kaynakli bi atisma olmustu,kisinin ismi hatirlayamdm da :) velet dediydim de hakaret olarak algilamisti
Çok geçmiş olsunUzun ve üzücü bir gün yaşadım. ..
Sabah yurutec koydum geçen sene tatilde aldigimiz yaprak şeklinde rüzgar geldiğinde şıkır şıkır seydeydi gözü
Aldım mutfak sandelyesine taktım takmaz olaydım
Gidip gelip oynadı. ..
Ne ara onu kırıp avucuna alıp agzina Attın
Bir öksürük nefes gitti. .
Hemen ters çevirip sırtına vurdum
Yok aynı parmagimi boğazına soktum anladım o süsü kirdigini ama alamadım yittim aşağıya doğru
Sonra ağladı normale döndü eltimi yanıma alıp o susden bir parça alıp çocuk Dr gittik
Dr çocuk Cerrahisine gönderdi çocuk Cerrahisi röntgen istedi akcigerde broslara yakın bi yerde bişey görünüyor dedi
Dünya başıma yıkıldı ellerim uyuştu kaskati kesildi yumruk yapamadım
Dr en zor olanını atlatmissin nefes alamasaydi görmeseydin ya dedi
Bizi cerrah pasaya gonderdi eşimde röntgen çekilirken gelmişti
Hemen cerrah Paşa'ya gittik
22 yi görünce merak ettimYk canim nolduki
Cok gecmis olsun canim cok uzuldm Allah korusun bebeklerimizi cok zorAmeliyat alındı kucagimdan alınıp Rabbim ne zormuş
Bekle bekle zaman geçmiyor annem Teyzem kız kardeşim bütün aile hastaneye geldiler
Sonunda kızım çıktı ağlayarak yavrum
Boynuma bir sarilisi vardı unutamam
Kafayı zor tutuyor
Odaya geçtik Dr geldi cigerlerde Bişey göremedik temiz bağırsak inmiş olabilir kaka takibi yapın evde dedi Dr
Uyardı nazar boncuğu da takmayin dedi yoğun olarak boncuk yutan bebekler geliyor dedi
Bir saat sonra tekrar röntgen çekildi sonra mama yedirdik serum cikarildiktan sonra
Cikisimiz yapıldı çıktık
Anladm canim uye olurken oneri olarak geldi bende onu secmistm bi anlami yok yani22 yi görünce merak ettim
Ben edirneliyim de bizim plaka 22 ondan sordum
Allah yardimciniz olsunKızlar burda çatışmalar yol kesmeler hiç bitmiyor.
Pembedon5 an itibariyyle tatvanda çatışma var
Allah sonumuzu hayretsn
Allah yardımcınız olsunKızlar burda çatışmalar yol kesmeler hiç bitmiyor.
Pembedon5 an itibariyyle tatvanda çatışma var
Allah sonumuzu hayretsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?