- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.021
Verme kimsenin kucagina yabsnci hwm alip gitse ne yapaxaksin. Hem o ne jadar taniyo senin yavrunu seni ne kadar taniyor ki. Ben bir daha kabul etmem boyle birini evime esimede gerekeni soylerim. Sonra birsey olunca neden gonderdin derlerKızlar size çok sinir olduğum bir olayi anlatayım.
Dün alt katimiza yeni kiracilari geldi okuldan eşimin arkadaşı . Adam karısı kız kardesi
Biz de nezaketen yemeğe aldik. Adamın kız kardeşi oğlumu yiyip bitirdi. Hiç sevmem ama neyse diyyip ses etmedim. Aynı kız sabah yine geldi ya ben hamzayi sevmeye geldim girebilir miyim diye sordu. Tabiki dedim .
Geldi hamzayi sapir şupur öptü ziplatti minciklayip durdu. Bense dut yemiş bülbül. Neyse sabır derken birden demez mi ya ben bunu aşağı götürebilir miyim . Ben de o yabancıları taniyo durmaz dedim . İsraar etti. Ben de gerçekten olmaz durmaz dedim
Biraz daha oynadı sonra yeğenim aldı.
Ben kalkaym artık dedi. Ben büyük oğlanı ayamda salliyodm . Yegenime sen geçir dedim . Yeğenim de hamza kucağında gitti.
Bi de geri geldi ki oğlum yok. Hamza nerde dedim kız götürdü dedi. Tanımam etmem. Kizginliktan niye verdin diye yegenime kızdım git geri getir dedim. O an eşim geldi. Yemezler ya 10 dakka kalsin sonra alın deyip izin vermedi.
Sinir oldum kendim giderim dedim . Neyseki yeğenim gidip getirdi .
Ne değişik insanlar var.
Uzun oldu mazur görün
AmunAllah yardimciniz olsun
AminAllah yardımcınız olsun
Zaten bir daha asla muhatap olamam çok yılışık bir kız. İsim olmazVerme kimsenin kucagina yabsnci hwm alip gitse ne yapaxaksin. Hem o ne jadar taniyo senin yavrunu seni ne kadar taniyor ki. Ben bir daha kabul etmem boyle birini evime esimede gerekeni soylerim. Sonra birsey olunca neden gonderdin derler
Allah yardimciniz olsun canim. Allah kotulere fırsat vermesinKızlar burda çatışmalar yol kesmeler hiç bitmiyor.
Pembedon5 an itibariyyle tatvanda çatışma var
Allah sonumuzu hayretsn
Olma canim geldigi zamanda yatacaktim veya banyo yapacagim cocukla de bir kackez bahane uydur bir daha gelmez sanirimZaten bir daha asla muhatap olamam çok yılışık bir kız. İsim olmaz
Ne insanlar var ya..ben annesinin yanında alıp çocuğunu sevmeye çekinirim milleteki rahata bak..Zaten bir daha asla muhatap olamam çok yılışık bir kız. İsim olmaz
Allah korusun...hemen bakıyorum haberlere...Kızlar burda çatışmalar yol kesmeler hiç bitmiyor.
Pembedon5 an itibariyyle tatvanda çatışma var
Allah sonumuzu hayretsn
ben hatırladım hatta surrender da tartışmada vardıAy hiç hatırlamıyom
Hafızam da kuvvetlidir :)
Sabah ben de çok bağırarak seviyorsun çocuğu bağırma dedim..sinirim hala geçmedi..ne zaman alışacağımGörümce kişisi yüzünden kaynanam bana kırıldıumrumda mı
tınlamıyorum artıkeymentaa
Rüya gördüm..
Kaynanam kayınpederim kocama sürekli ara ara ara aramalısın diyordu..yüksek sesli idiler ..uzun zamandan beri aramıyorum .
Laf bana idi..içeri giriverdim avazım çıktığı kadar aramayacağım ulanndedim.
Siz kimsiniz haaaa,,,,,babacığımın sesini duyana kadar sizi aramayacağım..benim derdim babam si kimsiniz be dedim
Uyandığımda sinirden ağlıyordum ve özlemden..
Heryerden yetiyorlar bana...
ayy bizimkide telefonda konuşurken çok bağırıyordu.. git kulağına bakıt burası köy değil bağırma dedim.. ondan sonra kısık sesle konuşmaya başladıSabah ben de çok bağırarak seviyorsun çocuğu bağırma dedim..sinirim hala geçmedi..ne zaman alışacağım
Harikasın yaayy bizimkide telefonda konuşurken çok bağırıyordu.. git kulağına bakıt burası köy değil bağırma dedim.. ondan sonra kısık sesle konuşmaya başladı
baya bebek sevıyor demek ki. sen bunlarla bu yüzden kötü olursun bilesin. bende kesinlikle izin vermemKızlar size çok sinir olduğum bir olayi anlatayım.
Dün alt katimiza yeni kiracilari geldi okuldan eşimin arkadaşı . Adam karısı kız kardesi
Biz de nezaketen yemeğe aldik. Adamın kız kardeşi oğlumu yiyip bitirdi. Hiç sevmem ama neyse diyyip ses etmedim. Aynı kız sabah yine geldi ya ben hamzayi sevmeye geldim girebilir miyim diye sordu. Tabiki dedim .
Geldi hamzayi sapir şupur öptü ziplatti minciklayip durdu. Bense dut yemiş bülbül. Neyse sabır derken birden demez mi ya ben bunu aşağı götürebilir miyim . Ben de o yabancıları taniyo durmaz dedim . İsraar etti. Ben de gerçekten olmaz durmaz dedim
Biraz daha oynadı sonra yeğenim aldı.
Ben kalkaym artık dedi. Ben büyük oğlanı ayamda salliyodm . Yegenime sen geçir dedim . Yeğenim de hamza kucağında gitti.
Bi de geri geldi ki oğlum yok. Hamza nerde dedim kız götürdü dedi. Tanımam etmem. Kizginliktan niye verdin diye yegenime kızdım git geri getir dedim. O an eşim geldi. Yemezler ya 10 dakka kalsin sonra alın deyip izin vermedi.
Sinir oldum kendim giderim dedim . Neyseki yeğenim gidip getirdi .
Ne değişik insanlar var.
Uzun oldu mazur görün
aynen bende vardım içinde.Pembedon5 boyle ilimliyimdir,saygiliyimdir,kibarimdir ama asabiyim ben burda bi kez biri cok sinir etmisti beni,sen yok muydun o zamanlar ki hihi
çok geçmiş olsun. kesinlikle bu tarz seyleri evde tutmamak lazım.Uzun ve üzücü bir gün yaşadım. ..
Sabah yurutec koydum geçen sene tatilde aldigimiz yaprak şeklinde rüzgar geldiğinde şıkır şıkır seydeydi gözü
Aldım mutfak sandelyesine taktım takmaz olaydım
Gidip gelip oynadı. ..
Ne ara onu kırıp avucuna alıp agzina Attın
Bir öksürük nefes gitti. .
Hemen ters çevirip sırtına vurdum
Yok aynı parmagimi boğazına soktum anladım o süsü kirdigini ama alamadım yittim aşağıya doğru
Sonra ağladı normale döndü eltimi yanıma alıp o susden bir parça alıp çocuk Dr gittik
Dr çocuk Cerrahisine gönderdi çocuk Cerrahisi röntgen istedi akcigerde broslara yakın bi yerde bişey görünüyor dedi
Dünya başıma yıkıldı ellerim uyuştu kaskati kesildi yumruk yapamadım
Dr en zor olanını atlatmissin nefes alamasaydi görmeseydin ya dedi
Bizi cerrah pasaya gonderdi eşimde röntgen çekilirken gelmişti
Hemen cerrah Paşa'ya gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?