2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Verme kimsenin kucagina yabsnci hwm alip gitse ne yapaxaksin. Hem o ne jadar taniyo senin yavrunu seni ne kadar taniyor ki. Ben bir daha kabul etmem boyle birini evime esimede gerekeni soylerim. Sonra birsey olunca neden gonderdin derler

Verme kimsenin kucagina yabsnci hwm alip gitse ne yapaxaksin. Hem o ne jadar taniyo senin yavrunu seni ne kadar taniyor ki. Ben bir daha kabul etmem boyle birini evime esimede gerekeni soylerim. Sonra birsey olunca neden gonderdin derler
Zaten bir daha asla muhatap olamam çok yılışık bir kız. İsim olmaz

eymentaa
Rüya gördüm..
Kaynanam kayınpederim kocama sürekli ara ara ara aramalısın diyordu..yüksek sesli idiler ..uzun zamandan beri aramıyorum .
Laf bana idi..içeri giriverdim avazım çıktığı kadar aramayacağım ulanndedim.
Siz kimsiniz haaaa,,,,,babacığımın sesini duyana kadar sizi aramayacağım..benim derdim babam si kimsiniz be dedim
Uyandığımda sinirden ağlıyordum ve özlemden..
Heryerden yetiyorlar bana...

tınlamıyorum artık
Kafana takma kuzum taktıkça bi b.k sanıyorlar

Sabah ben de çok bağırarak seviyorsun çocuğu bağırma dedim..sinirim hala geçmedi..ne zaman alışacağım
ayy bizimkide telefonda konuşurken çok bağırıyordu.. git kulağına bakıt burası köy değil bağırma dedim.. ondan sonra kısık sesle konuşmaya başladı

baya bebek sevıyor demek ki. sen bunlarla bu yüzden kötü olursun bilesin. bende kesinlikle izin vermem
hatta babası markete bile götüremez o derece.

çok geçmiş olsun. kesinlikle bu tarz seyleri evde tutmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…