- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.041
çok üzüldümÇocuk aciline yeniden röntgen ve stresli bekleyiş
Burnoskobi yapılması şart riskler anlatıldı aglamaktan dinleyemiyorum
Genel anestezi alacak sabah dokuzda yediği dört saattir aç dedim
Serum için damar yolu zor bulundu yavrumun
kan alındı serum takıldı açlık uykusuzluk ve iğnenin acısı mahvoldu aglamaktan onunla beraber bende
meyve adıydı sanırım ismi. uzun zamandır aramızda degıl zatenAy hiç hatırlamıyom
Hafızam da kuvvetlidir :)
benım kv alt komsusuna göstermek ıcın ızın alır bendenZaten bir daha asla muhatap olamam çok yılışık bir kız. İsim olmaz
Ben de olsam yapmamKizlar sinirden ölücem. Gecen hafta büyük oglumun dogum günüydü. Kv esimle tartismisti. Onlarin kuslugu bir gun bile surmez. Oglum gitti cagirdi. Gelmedi ve oglum aglayarak eve geldi. Ciktim bende soyledim gelmicem ,belim ağrıyor diye bahane uydurdu. Eltime dedim oda gelmedi. Eltim kv nin yanina tasindi ve bugun onun kizinin dogum gunu kv pasta yaptirmis. Kv gidip pogaca yapmami istiyor. Gelmem dedim. Kp benimle tartisti neden kincilik yapiyorsun diye. Simdi ben haksizmiyim kizlar soyleyin kincimiyim ben
İyi yaptin. Gitsende kotu olacaksin. Gitme kotu ol. Keyfine bak. Kulaklarini tikaKizlar sinirden ölücem. Gecen hafta büyük oglumun dogum günüydü. Kv esimle tartismisti. Onlarin kuslugu bir gun bile surmez. Oglum gitti cagirdi. Gelmedi ve oglum aglayarak eve geldi. Ciktim bende soyledim gelmicem ,belim ağrıyor diye bahane uydurdu. Eltime dedim oda gelmedi. Eltim kv nin yanina tasindi ve bugun onun kizinin dogum gunu kv pasta yaptirmis. Kv gidip pogaca yapmami istiyor. Gelmem dedim. Kp benimle tartisti neden kincilik yapiyorsun diye. Simdi ben haksizmiyim kizlar soyleyin kincimiyim ben
Baya...baya bebek sevıyor demek ki. sen bunlarla bu yüzden kötü olursun bilesin. bende kesinlikle izin vermem
hatta babası markete bile götüremez o derece.
Eski ilacı neydi ki canım.Biz dr dan geldik. Dişten dolayi ust solunum yolu dnf geciriyormus. Ucakla seyahat ettigimuz icin kulaga vurmus. Kulaginin birinin icinde su var. Digeri kizarik. Kusmasi olmadi daha. Tek tuk oksurugu var . Gece sabaha kadar kalkiyor. Uykuda inliyor. Antibiyotik verdi. Gece inlerse fitil aracam. 5 gun sonra kontrol. Boyu 20 gunde 1,5 cm uzadi. Eskiden ancak 1 yada yarim cm uzuyordu. Carlson kullanali. onu kesip eski ilacina donmustum.
geçmiş olsun. boy konusunda bizim sıkıntımız olmadı carsondaBiz dr dan geldik. Dişten dolayi ust solunum yolu dnf geciriyormus. Ucakla seyahat ettigimuz icin kulaga vurmus. Kulaginin birinin icinde su var. Digeri kizarik. Kusmasi olmadi daha. Tek tuk oksurugu var . Gece sabaha kadar kalkiyor. Uykuda inliyor. Antibiyotik verdi. Gece inlerse fitil aracam. 5 gun sonra kontrol. Boyu 20 gunde 1,5 cm uzadi. Eskiden ancak 1 yada yarim cm uzuyordu. Carlson kullanali. onu kesip eski ilacina donmustum.
Uzun ve üzücü bir gün yaşadım. ..
Sabah yurutec koydum geçen sene tatilde aldigimiz yaprak şeklinde rüzgar geldiğinde şıkır şıkır seydeydi gözü
Aldım mutfak sandelyesine taktım takmaz olaydım
Gidip gelip oynadı. ..
Ne ara onu kırıp avucuna alıp agzina Attın
Bir öksürük nefes gitti. .
Hemen ters çevirip sırtına vurdum
Yok aynı parmagimi boğazına soktum anladım o süsü kirdigini ama alamadım yittim aşağıya doğru
Sonra ağladı normale döndü eltimi yanıma alıp o susden bir parça alıp çocuk Dr gittik
Dr çocuk Cerrahisine gönderdi çocuk Cerrahisi röntgen istedi akcigerde broslara yakın bi yerde bişey görünüyor dedi
Dünya başıma yıkıldı ellerim uyuştu kaskati kesildi yumruk yapamadım
Dr en zor olanını atlatmissin nefes alamasaydi görmeseydin ya dedi
Bizi cerrah pasaya gonderdi eşimde röntgen çekilirken gelmişti
Hemen cerrah Paşa'ya gittik
çok geçmiş olsun. Rabbim yaşatmasın İnşaallah bir daha.Ameliyat alındı kucagimdan alınıp Rabbim ne zormuş
Bekle bekle zaman geçmiyor annem Teyzem kız kardeşim bütün aile hastaneye geldiler
Sonunda kızım çıktı ağlayarak yavrum
Boynuma bir sarilisi vardı unutamam
Kafayı zor tutuyor
Odaya geçtik Dr geldi cigerlerde Bişey göremedik temiz bağırsak inmiş olabilir kaka takibi yapın evde dedi Dr
Uyardı nazar boncuğu da takmayin dedi yoğun olarak boncuk yutan bebekler geliyor dedi
Bir saat sonra tekrar röntgen çekildi sonra mama yedirdik serum cikarildiktan sonra
Cikisimiz yapıldı çıktık
sen nıye poğaca yapıyorsun kı sacmalıga bak? kincilikmiş alakası yok. kısasa kısas işte olması gerekenKizlar sinirden ölücem. Gecen hafta büyük oglumun dogum günüydü. Kv esimle tartismisti. Onlarin kuslugu bir gun bile surmez. Oglum gitti cagirdi. Gelmedi ve oglum aglayarak eve geldi. Ciktim bende soyledim gelmicem ,belim ağrıyor diye bahane uydurdu. Eltime dedim oda gelmedi. Eltim kv nin yanina tasindi ve bugun onun kizinin dogum gunu kv pasta yaptirmis. Kv gidip pogaca yapmami istiyor. Gelmem dedim. Kp benimle tartisti neden kincilik yapiyorsun diye. Simdi ben haksizmiyim kizlar soyleyin kincimiyim ben
Kizlar sinirden ölücem. Gecen hafta büyük oglumun dogum günüydü. Kv esimle tartismisti. Onlarin kuslugu bir gun bile surmez. Oglum gitti cagirdi. Gelmedi ve oglum aglayarak eve geldi. Ciktim bende soyledim gelmicem ,belim ağrıyor diye bahane uydurdu. Eltime dedim oda gelmedi. Eltim kv nin yanina tasindi ve bugun onun kizinin dogum gunu kv pasta yaptirmis. Kv gidip pogaca yapmami istiyor. Gelmem dedim. Kp benimle tartisti neden kincilik yapiyorsun diye. Simdi ben haksizmiyim kizlar soyleyin kincimiyim ben
Astoloji meraklısı hanimlar, bu merakli donemleri biraz daha az stresli atlatmak icin, Türkiye'nin en çok satan gazetelerinde uzman astrologlar tarafından kaleme alınmış günlük burç yorumlarınızı cebinizden tek bir uygulamadan ucretsiz olarak takip edebilirsiniz :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.pher.horoscope
hem bebegın varEvet yapmicam inadima inadimdir yani gitmicem .
Geçmiş olsun canım insan istemiyor ama antibiyotige bazen mecbur kalıyorBiz dr dan geldik. Dişten dolayi ust solunum yolu dnf geciriyormus. Ucakla seyahat ettigimuz icin kulaga vurmus. Kulaginin birinin icinde su var. Digeri kizarik. Kusmasi olmadi daha. Tek tuk oksurugu var . Gece sabaha kadar kalkiyor. Uykuda inliyor. Antibiyotik verdi. Gece inlerse fitil aracam. 5 gun sonra kontrol. Boyu 20 gunde 1,5 cm uzadi. Eskiden ancak 1 yada yarim cm uzuyordu. Carlson kullanali. onu kesip eski ilacina donmustum.
evliliklede en büyük sorun aileler ve maddiyat zaten. yalan söylemiş verin diyeBen de cok sinirliyim su an. Bu zamana kdr esimi somurmusler maddi yonden,gerisinde de hic umursamzzlar deger vermezler ona. Neyse kucuk kardesj esinden ayrilmsiti,mayista yine evlendi,bizi beklemedi dugunu yapti. Tabi ki abisi cok dedi borcun var bekle acele etme,beni bekle ben de olayim,tinlamadi yapti dugunu.
Velhasil kelam esi hamileymis gecen ay dediler,normalde sormayan adam alpi soruyor ikidir. Sabah abisine yaziyordu,sonra para ihtiyaci varmis esasen ona yer yaoiyormus.
Esi bos gebelik gecirmis,ameliyat olcak dedi,1000-1500 kdr para gerekmis guya. Biz de verriz dedik baska sey olsa isine bak derim ama saglikta kim olursa olsun verrim dedi esim bana,dogru dedim.
Aramis yrn yollicam demis parayi,ben de aradm gelin benle konusmadi bahane uydurdu ve de ameliyat olayi yok,hapla dusuk yaptircaklarmis. O olmazsa anca ameliyat. Beyfendinin masraflari varmis ondan istiyor,sinirm cok bozuldu. Daha gecen ay altin bozdurup araba almislar. Borc gtlerinden akiyor,kiralari geldi napckalar kim bilir. Valla helal etmiyorum,cocugumunhakkini zevki icin istiyor..
Esimi aradm amleiyat yokmus dedm su an hemen yollamama da gerek yok,ben yarn yollicam dedm napacam ne istiyon diye bana kiziyo,kardesine olan sinirini benden aldi,sonra arayip ya boyle boyle diyor
Ben hiç anlatmiyim iyisi.Ben de cok sinirliyim su an. Bu zamana kdr esimi somurmusler maddi yonden,gerisinde de hic umursamzzlar deger vermezler ona. Neyse kucuk kardesj esinden ayrilmsiti,mayista yine evlendi,bizi beklemedi dugunu yapti. Tabi ki abisi cok dedi borcun var bekle acele etme,beni bekle ben de olayim,tinlamadi yapti dugunu.
Velhasil kelam esi hamileymis gecen ay dediler,normalde sormayan adam alpi soruyor ikidir. Sabah abisine yaziyordu,sonra para ihtiyaci varmis esasen ona yer yaoiyormus.
Esi bos gebelik gecirmis,ameliyat olcak dedi,1000-1500 kdr para gerekmis guya. Biz de verriz dedik baska sey olsa isine bak derim ama saglikta kim olursa olsun verrim dedi esim bana,dogru dedim.
Aramis yrn yollicam demis parayi,ben de aradm gelin benle konusmadi bahane uydurdu ve de ameliyat olayi yok,hapla dusuk yaptircaklarmis. O olmazsa anca ameliyat. Beyfendinin masraflari varmis ondan istiyor,sinirm cok bozuldu. Daha gecen ay altin bozdurup araba almislar. Borc gtlerinden akiyor,kiralari geldi napckalar kim bilir. Valla helal etmiyorum,cocugumunhakkini zevki icin istiyor..
Esimi aradm amleiyat yokmus dedm su an hemen yollamama da gerek yok,ben yarn yollicam dedm napacam ne istiyon diye bana kiziyo,kardesine olan sinirini benden aldi,sonra arayip ya boyle boyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?