2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok üzüldüm

Kizlar sinirden ölücem. Gecen hafta büyük oglumun dogum günüydü. Kv esimle tartismisti. Onlarin kuslugu bir gun bile surmez. Oglum gitti cagirdi. Gelmedi ve oglum aglayarak eve geldi. Ciktim bende soyledim gelmicem ,belim ağrıyor diye bahane uydurdu. Eltime dedim oda gelmedi. Eltim kv nin yanina tasindi ve bugun onun kizinin dogum gunu kv pasta yaptirmis. Kv gidip pogaca yapmami istiyor. Gelmem dedim. Kp benimle tartisti neden kincilik yapiyorsun diye. Simdi ben haksizmiyim kizlar soyleyin kincimiyim ben

Ben de olsam yapmam

İyi yaptin. Gitsende kotu olacaksin. Gitme kotu ol. Keyfine bak. Kulaklarini tika

Biz dr dan geldik. Dişten dolayi ust solunum yolu dnf geciriyormus. Ucakla seyahat ettigimuz icin kulaga vurmus. Kulaginin birinin icinde su var. Digeri kizarik. Kusmasi olmadi daha. Tek tuk oksurugu var . Gece sabaha kadar kalkiyor. Uykuda inliyor. Antibiyotik verdi. Gece inlerse fitil aracam. 5 gun sonra kontrol. Boyu 20 gunde 1,5 cm uzadi. Eskiden ancak 1 yada yarim cm uzuyordu. Carlson kullanali. onu kesip eski ilacina donmustum.

Eski ilacı neydi ki canım.
Ben de carlson kullaniyrm

geçmiş olsun. boy konusunda bizim sıkıntımız olmadı carsonda

çok geçmiş olsun. Rabbim yaşatmasın İnşaallah bir daha.
İnsan kendini suçlasa da, olacağı varmış. o kadar üzme kendini. Çocuğunda anlar üzüldüğünü, huysuzlaşır.
Bizde de ameliyat olma durumu var. Hep dua ediyorum, olmasa keşke diye ama hayırlısı neyse o olsun. Rabbim cümlesine şifa versin. sağlık afiyet versin.

Ahseninannesi
sendin galiba alerji testi yaptıran. sonuç ne oldu. Geçmiştir İnşaallah.

sen nıye poğaca yapıyorsun kı sacmalıga bak? kincilikmiş alakası yok. kısasa kısas işte olması gereken

Hklisn,ben de olsam yapmam. Ama esinle aran bozulcaksa,o da sana git yap derse mecbur kalirsan bise diyemem.. Esim olsa bana hak verir ama kesinlikle gidceeksin der mesela.. Sinir bozucu bi durum.. Degmiyorlar inan,allah ne hak ediolarsa onu versin aminnn insallahh

Ben de cok sinirliyim su an. Bu zamana kdr esimi somurmusler maddi yonden,gerisinde de hic umursamzzlar deger vermezler ona. Neyse kucuk kardesj esinden ayrilmsiti,mayista yine evlendi,bizi beklemedi dugunu yapti. Tabi ki abisi cok dedi borcun var bekle acele etme,beni bekle ben de olayim,tinlamadi yapti dugunu.
Velhasil kelam esi hamileymis gecen ay dediler,normalde sormayan adam alpi soruyor ikidir. Sabah abisine yaziyordu,sonra para ihtiyaci varmis esasen ona yer yaoiyormus.
Esi bos gebelik gecirmis,ameliyat olcak dedi,1000-1500 kdr para gerekmis guya. Biz de verriz dedik baska sey olsa isine bak derim ama saglikta kim olursa olsun verrim dedi esim bana,dogru dedim.
Aramis yrn yollicam demis parayi,ben de aradm gelin benle konusmadi bahane uydurdu ve de ameliyat olayi yok,hapla dusuk yaptircaklarmis. O olmazsa anca ameliyat. Beyfendinin masraflari varmis ondan istiyor,sinirm cok bozuldu. Daha gecen ay altin bozdurup araba almislar. Borc gtlerinden akiyor,kiralari geldi napckalar kim bilir. Valla helal etmiyorum,cocugumunhakkini zevki icin istiyor..
Esimi aradm amleiyat yokmus dedm su an hemen yollamama da gerek yok,ben yarn yollicam dedm napacam ne istiyon diye bana kiziyo,kardesine olan sinirini benden aldi,sonra arayip ya boyle boyle diyor

Geçmiş olsun canım insan istemiyor ama antibiyotige bazen mecbur kalıyor

evliliklede en büyük sorun aileler ve maddiyat zaten. yalan söylemiş verin diye
ne biçim bi insan yaa.. tavrını eşine koymalısın. daha çok sömürür eşinin kaynın

Ben hiç anlatmiyim iyisi.
Benim eşim de benden çekinmese iç guveysi yapacak kardeşi ve cocuklarini.
Kardeşine ev yaptık altın borçlarını ödedik . Oh bitti kurtulduk derken bazı sebeplerden işten atıldı işsiz kaldı. Hadi şimdi ona is kurma derdi başladı esimde. Bize zerre kadar da faydası dokunacak kıymet bilecek biri değil.
Onun yüzünden kaç kere tartıştık. Zaten hiçbir tartışmamız biz kaynaklı değil . Kaynak hep eşimin çekilmez ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…