2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yapmam canim zaten. Benim cocugum evde babannem gelmiyor diye yarim saat agladi. Kimseye bu saatten sonra eyvallah yok esimde git yap et demez diyemez. Ben cocugumu baska yerden almadim oda onlarin torunu cok biliyorlar herseyi yapsinlar

Bu aralar giremiyorum ne var ne yok bakayım dedim geçmişi pek okuyamadım ama üzücü haberler gördüm

@serenalar canım çok üzüldüm sonunu zor getirdim yazının inşallah bişey olmamıştır iyidir diye umarak. Allah iyilik versin canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

M Mismommy geçmiş olsun canım allah şifa versin.

iyi ki uzaksınız diyesim geldi. Allah sabır versin.

Beterin beteri var desene,cok sinirlendim su duruma! Niye kendi evimin rizkini onlara yedireyim yaa,onlara yaopcagmi kendime,cocuklarima yaparim. Valla hic helallik durum degil ha hic! Nefret ediyorm boyle cikarci insanlardan,once insan olacaklar iste malesef olamamislar

Eski ilacı neydi ki canım.
Ben de carlson kullaniyrm
İlk vitasanoldu tukuruyordu onu. Devit3 e gecmistik. Ama sur un dedigi gibi aldigimiz yerler farkli. İyiyse boyu benim dedigime bakarak degistirme. Normalde guzel uzuyordu boyu. Onu kullanali daha az uzadi. Dr da habire gunese tut diyordu. Potansiyeli var uzar demisti. Huylandim. Belki tesaduftur ama. Tesaduflerede pek inanmiyorum. İlk aylar kilo alimi da daha coktu. Yazliga gittik gunesede tutmustum ustune

Canim esinle iyice konusman lazim. Dugunune bile beklememis deger verip ne yuzle para istiyo anlamadım. Senin cocugunun rizkini nasil kardesinin keyfine isteyebiliyor ki ben olsam kiyamet kopardi

Oğluşu anneme bıraktım (bizim evde) dişime kanal tedavisi yaptırdım dönüyorum. Sabah 8 de çıktım. Çok özledim..

Koca tarafı meseleleri konuşulmuş çok gıcıklar yaa neden böyle oluyo bunlar. Allah hepimize sabır versin walla. Bizde de yaşanıyo benzer durumlar.

Bu arada bebişlerin keyfi yerindedir umarım

evliliklede en büyük sorun aileler ve maddiyat zaten. yalan söylemiş verin diye
ne biçim bi insan yaa.. tavrını eşine koymalısın. daha çok sömürür eşinin kaynın
Evlendik evleneli kesmisti iste,kv de o yuzden beni pek sevmez,tabi bu yuzden oldgnu kimse demiyor belli etmiyor da gorunen koy misali. Esiminbunlara yaptgiyla burdanev alirmis deli. Bi de yuzsuz tlfna gelmedi be,ben de diyorm esime,hemen yolla biz 20gune gidiyoruz,o zamana gec olurkiz seni mi beklicek ameliyat icin! Meger keyfine istiyormus. Esim tam ise gitmisti aksam gelsin de bi konusuruz. Olay su ki tipis tipis verecek o parayi,bilebile,hak etmeye etmeye.. Bi cent gitse icim sizliyor hak etmiyorlar diyor ama o zaman bekle ameliyat netlesirse ver! Ya da veriyosan da yarisini ver,biz gidecez tatile surdan burdan artirip gidecez diyoruz,her yerden masraf cikiyor. Adam keyfine gelmis abarti yalan dolanla somuruyor! Ben de gecen bizmkilere biseler aldm baya oara versm,ya dedm baya verdm yaa.. Ulan hak ediyor onlar dibine kadar! Bende esseklik iste

Gecmis olsun canım. Bes dk anneme birakip bakkala gitsem özlüyorum allah onlarin acini gostermesin benimki yurutecde ekmek kemiriyo

bu da size ömür boyunca kambur olur.

Gecmis olsun canım. Bes dk anneme birakip bakkala gitsem özlüyorum allah onlarin acini gostermesin benimki yurutecde ekmek kemiriyo

Amiinnn kimseye evlat acısı göstermesin rabbim. Maşallah walla benimki yürüteçte 5 dk koşturup ortalığı dağıtıyo sonra sıkılıyo yürüyemiyomuş gibi yapıp ağlıyo al beni diye. İlla elinden tutup yürütcen akşama kadar yürür.

eşinin yaptıgını sende ailene yap
onun gözüne soka soka. laf söyledıgı anda kus içindekıleri
belkı o sekılde yola gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…