- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.061
Yapmam canim zaten. Benim cocugum evde babannem gelmiyor diye yarim saat agladi. Kimseye bu saatten sonra eyvallah yok esimde git yap et demez diyemez. Ben cocugumu baska yerden almadim oda onlarin torunu cok biliyorlar herseyi yapsinlarhem bebegın var
bırak alınan alınsın darılan darılsın. her istediklerini yapmazsan daha degerlı olursun.
ne münasebet yani eltının ogluna pogaca yapacaksın? kv pastayı hazır almıs
pogacayı da yapsın bi zahmet.
iyi ki uzaksınız diyesim geldi. Allah sabır versin.Ben de cok sinirliyim su an. Bu zamana kdr esimi somurmusler maddi yonden,gerisinde de hic umursamzzlar deger vermezler ona. Neyse kucuk kardesj esinden ayrilmsiti,mayista yine evlendi,bizi beklemedi dugunu yapti. Tabi ki abisi cok dedi borcun var bekle acele etme,beni bekle ben de olayim,tinlamadi yapti dugunu.
Velhasil kelam esi hamileymis gecen ay dediler,normalde sormayan adam alpi soruyor ikidir. Sabah abisine yaziyordu,sonra para ihtiyaci varmis esasen ona yer yaoiyormus.
Esi bos gebelik gecirmis,ameliyat olcak dedi,1000-1500 kdr para gerekmis guya. Biz de verriz dedik baska sey olsa isine bak derim ama saglikta kim olursa olsun verrim dedi esim bana,dogru dedim.
Aramis yrn yollicam demis parayi,ben de aradm gelin benle konusmadi bahane uydurdu ve de ameliyat olayi yok,hapla dusuk yaptircaklarmis. O olmazsa anca ameliyat. Beyfendinin masraflari varmis ondan istiyor,sinirm cok bozuldu. Daha gecen ay altin bozdurup araba almislar. Borc gtlerinden akiyor,kiralari geldi napckalar kim bilir. Valla helal etmiyorum,cocugumunhakkini zevki icin istiyor..
Esimi aradm amleiyat yokmus dedm su an hemen yollamama da gerek yok,ben yarn yollicam dedm napacam ne istiyon diye bana kiziyo,kardesine olan sinirini benden aldi,sonra arayip ya boyle boyle diyor
Ben hiç anlatmiyim iyisi.
Benim eşim de benden çekinmese iç guveysi yapacak kardeşi ve cocuklarini.
Kardeşine ev yaptık altın borçlarını ödedik . Oh bitti kurtulduk derken bazı sebeplerden işten atıldı işsiz kaldı. Hadi şimdi ona is kurma derdi başladı esimde. Bize zerre kadar da faydası dokunacak kıymet bilecek biri değil.
Onun yüzünden kaç kere tartıştık. Zaten hiçbir tartışmamız biz kaynaklı değil . Kaynak hep eşimin çekilmez ailesi
İlk vitasanoldu tukuruyordu onu. Devit3 e gecmistik. Ama sur un dedigi gibi aldigimiz yerler farkli. İyiyse boyu benim dedigime bakarak degistirme. Normalde guzel uzuyordu boyu. Onu kullanali daha az uzadi. Dr da habire gunese tut diyordu. Potansiyeli var uzar demisti. Huylandim. Belki tesaduftur ama. Tesaduflerede pek inanmiyorum. İlk aylar kilo alimi da daha coktu. Yazliga gittik gunesede tutmustum ustuneEski ilacı neydi ki canım.
Ben de carlson kullaniyrm
Canim esinle iyice konusman lazim. Dugunune bile beklememis deger verip ne yuzle para istiyo anlamadım. Senin cocugunun rizkini nasil kardesinin keyfine isteyebiliyor ki ben olsam kiyamet kopardiBen de cok sinirliyim su an. Bu zamana kdr esimi somurmusler maddi yonden,gerisinde de hic umursamzzlar deger vermezler ona. Neyse kucuk kardesj esinden ayrilmsiti,mayista yine evlendi,bizi beklemedi dugunu yapti. Tabi ki abisi cok dedi borcun var bekle acele etme,beni bekle ben de olayim,tinlamadi yapti dugunu.
Velhasil kelam esi hamileymis gecen ay dediler,normalde sormayan adam alpi soruyor ikidir. Sabah abisine yaziyordu,sonra para ihtiyaci varmis esasen ona yer yaoiyormus.
Esi bos gebelik gecirmis,ameliyat olcak dedi,1000-1500 kdr para gerekmis guya. Biz de verriz dedik baska sey olsa isine bak derim ama saglikta kim olursa olsun verrim dedi esim bana,dogru dedim.
Aramis yrn yollicam demis parayi,ben de aradm gelin benle konusmadi bahane uydurdu ve de ameliyat olayi yok,hapla dusuk yaptircaklarmis. O olmazsa anca ameliyat. Beyfendinin masraflari varmis ondan istiyor,sinirm cok bozuldu. Daha gecen ay altin bozdurup araba almislar. Borc gtlerinden akiyor,kiralari geldi napckalar kim bilir. Valla helal etmiyorum,cocugumunhakkini zevki icin istiyor..
Esimi aradm amleiyat yokmus dedm su an hemen yollamama da gerek yok,ben yarn yollicam dedm napacam ne istiyon diye bana kiziyo,kardesine olan sinirini benden aldi,sonra arayip ya boyle boyle diyor
Evlendik evleneli kesmisti iste,kv de o yuzden beni pek sevmez,tabi bu yuzden oldgnu kimse demiyor belli etmiyor da gorunen koy misali. Esiminbunlara yaptgiyla burdanev alirmis deli. Bi de yuzsuz tlfna gelmedi be,ben de diyorm esime,hemen yolla biz 20gune gidiyoruz,o zamana gec olurkiz seni mi beklicek ameliyat icin! Meger keyfine istiyormus. Esim tam ise gitmisti aksam gelsin de bi konusuruz. Olay su ki tipis tipis verecek o parayi,bilebile,hak etmeye etmeye.. Bi cent gitse icim sizliyor hak etmiyorlar diyor ama o zaman bekle ameliyat netlesirse ver! Ya da veriyosan da yarisini ver,biz gidecez tatile surdan burdan artirip gidecez diyoruz,her yerden masraf cikiyor. Adam keyfine gelmis abarti yalan dolanla somuruyor! Ben de gecen bizmkilere biseler aldm baya oara versm,ya dedm baya verdm yaa.. Ulan hak ediyor onlar dibine kadar! Bende esseklik isteevliliklede en büyük sorun aileler ve maddiyat zaten. yalan söylemiş verin diye
ne biçim bi insan yaa.. tavrını eşine koymalısın. daha çok sömürür eşinin kaynın
Gecmis olsun canım. Bes dk anneme birakip bakkala gitsem özlüyorum allah onlarin acini gostermesin benimki yurutecde ekmek kemiriyoOğluşu anneme bıraktım (bizim evde) dişime kanal tedavisi yaptırdım dönüyorum. Sabah 8 de çıktım. Çok özledim..
Koca tarafı meseleleri konuşulmuş çok gıcıklar yaa neden böyle oluyo bunlar. Allah hepimize sabır versin walla. Bizde de yaşanıyo benzer durumlar.
Bu arada bebişlerin keyfi yerindedir umarım
bu da size ömür boyunca kambur olur.Ben hiç anlatmiyim iyisi.
Benim eşim de benden çekinmese iç guveysi yapacak kardeşi ve cocuklarini.
Kardeşine ev yaptık altın borçlarını ödedik . Oh bitti kurtulduk derken bazı sebeplerden işten atıldı işsiz kaldı. Hadi şimdi ona is kurma derdi başladı esimde. Bize zerre kadar da faydası dokunacak kıymet bilecek biri değil.
Onun yüzünden kaç kere tartıştık. Zaten hiçbir tartışmamız biz kaynaklı değil . Kaynak hep eşimin çekilmez ailesi
Gecmis olsun canım. Bes dk anneme birakip bakkala gitsem özlüyorum allah onlarin acini gostermesin benimki yurutecde ekmek kemiriyo
eşinin yaptıgını sende ailene yapEvlendik evleneli kesmisti iste,kv de o yuzden beni pek sevmez,tabi bu yuzden oldgnu kimse demiyor belli etmiyor da gorunen koy misali. Esiminbunlara yaptgiyla burdanev alirmis deli. Bi de yuzsuz tlfna gelmedi be,ben de diyorm esime,hemen yolla biz 20gune gidiyoruz,o zamana gec olurkiz seni mi beklicek ameliyat icin! Meger keyfine istiyormus. Esim tam ise gitmisti aksam gelsin de bi konusuruz. Olay su ki tipis tipis verecek o parayi,bilebile,hak etmeye etmeye.. Bi cent gitse icim sizliyor hak etmiyorlar diyor ama o zaman bekle ameliyat netlesirse ver! Ya da veriyosan da yarisini ver,biz gidecez tatile surdan burdan artirip gidecez diyoruz,her yerden masraf cikiyor. Adam keyfine gelmis abarti yalan dolanla somuruyor! Ben de gecen bizmkilere biseler aldm baya oara versm,ya dedm baya verdm yaa.. Ulan hak ediyor onlar dibine kadar! Bende esseklik iste
7 ay 28 yıla bedel yalnızUlen sadece 7 aydır bu dünyada beni kandırmaya çalışıyo. Ben 28 yıldır burdayım olummm
Bu bebekler çok akıllı sör7 ay 28 yıla bedel yalnız
Amiinnn kimseye evlat acısı göstermesin rabbim. Maşallah walla benimki yürüteçte 5 dk koşturup ortalığı dağıtıyo sonra sıkılıyo yürüyemiyomuş gibi yapıp ağlıyo al beni diye. İlla elinden tutup yürütcen akşama kadar yürür.
hemde ne akıllı. çakal bunlarBu bebekler çok akıllı sör
Abartısızhemde ne akıllı. çakal bunlar
tilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?