2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu da size ömür boyunca kambur olur.
Hem de be kambur
Ama dur sen şimdiye kadar benim maaşım vardı seminerden sonra ücretsiz izne ayrilcam bakalım ne olcak. Bize yetişmez ki ona versin para.
Zaten biliyorum kardeşi feraha çıksın ilk is bize kazik atacak biliyrm

Alemin enayisi biziz ! Afedersn biliyosun ne amacla kullandigmi sen...

Çok bencil olduğumu düşünebilirsiniz . Ama inanin alakasi yok sülük gibiler menfaatleri olunca yapisirlar. Beş yıldır evliyim iki çocuğum var her iki doğumunda da ailem yardım etti. K.v annemden genç ay ben çocuk sesi bile kaldıramamış hastayım der. En ufak bir cikarda eşimi arar timsah gözyaşlari döker. O da zaten asla dayanamaz

benımkıde kızınınkıne bakar hep. işini yemeğine varana kadar.. lafa gelınce de '' kzıımdan bıle ayırmadım''
tabii kesın öyle. ama yerı gelınce alacak lafı benden

Bir an benim kv yi anlattin sandim. Benimkide ayni iglum yukari ciksin hemrb geri gonderir

benımkıde kızınınkıne bakar hep. işini yemeğine varana kadar.. lafa gelınce de '' kzıımdan bıle ayırmadım''
tabii kesın öyle. ama yerı gelınce alacak lafı benden
Aman bosver sur. Benim cocugum diyincede babanin evindenmi getirdin olur. Bizim sevgimiz yeter esim sevsin kimse sevmesin beni

benımkının elinden bişi düşsün önce '' ayyhhh ayhhh'' diyor
sonra aglıyor elını uzatıp 10 kere yıka ver elıne poffff .( gıda olursa sık yıkıyorum)
Ben her yere duseni yikamiyorum dvdeysek. Gida haric. Akrabalardan biride dedi. Torunu yurtdisinda. Ordaki dr. Emzik bile duserse her seferinde yikamayin. Devamli steril olmaz. Mikroplara vucudu alismasi lazim. bagisikligi artmasi lazim diye. Yasayacagi dunyaya adapte olacak
Nasil alistirirsan oyle gider. Bazi ulkeler corap bile giydirmiyor yaz kiş. Biz çok dusuyoruz uzerlerine. Kültür farki ne yapalim. İciniz el vermiyo bazi seyleri cok korumaci davraniyoruz. Yine hasta oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…