- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.141
Sağol canımallah yardımcınız olsun canım..
Seninki de mi akilli gecinenlerden yoksa kendince:) itiraf ediyor mu? Benmki itiraf eder,akilli gecinen enayiyim der,evt bu zamana kdar oyleymissin derim. Ama baksana yine devam edecez enayilige... O utanmadan benden istiyor,yuzu kizarmiyor,cekinmiyor diyor. Dunya yuzsuzlerin dunyasi yemin ederim. Ben helal etmiyorum,gerisi allaha kalmis
Off ya
Söyliycek bişey bulamıyo insan
istesem de yapamam. ruhumda adil olmak var. ciddiyim ben :=) tam bi terazıyım adalet konusunda.
babam mağaza açtı ve bizimkisinin ismini koymak için ısrar ettı
eşimin agzı kulaklarına vardı, ama kabul etmedım sırf diğer torunlarına haksızlık olmasın diye. 1 saat dil döktü
olmaz dedim.
haksızlıga tahammulum sıfır
csyrc kuzum..
Kocamın anası ne zaman bize gelse yada işte annemlere kocam hep yol parasını verdi..annende para yok dedi babası yol biletini al..
Sustum.
Doğıma geldi ,giderken uçak parasını eşim aldı
Sustum..kardeşi okuyor annesi diyor veriver oğlım kardwşin o senin..harçlığı yoktur
Sustum
En apnunda abisinin paraları ile koz ark ile rwstoranlarda barlarda idi..
Açtım ağzımı yumdum gözümü
Boşarım..
Ciddiyim boşanırım
Bir daha böyle şeyler yaşanmayacak2 gün sonra çalışmaya başlıcam..
Eşek gibi çalış millet yesin..
Madem ailesine bakacaktı evlenmese idi..
Benm burda oğlım var..
Nalet damarım kabardı
Millet oğlına kızına maddi manevi yardım etcem diye yırtınır (annem) beriki ne koparsak...
Çok pis küfür edesim geldi
csyrc kuzum..
Kocamın anası ne zaman bize gelse yada işte annemlere kocam hep yol parasını verdi..annende para yok dedi babası yol biletini al..
Sustum.
Doğıma geldi ,giderken uçak parasını eşim aldı
Sustum..kardeşi okuyor annesi diyor veriver oğlım kardwşin o senin..harçlığı yoktur
Sustum
En apnunda abisinin paraları ile koz ark ile rwstoranlarda barlarda idi..
Açtım ağzımı yumdum gözümü
Boşarım..
Ciddiyim boşanırım
Bir daha böyle şeyler yaşanmayacak2 gün sonra çalışmaya başlıcam..
Eşek gibi çalış millet yesin..
Madem ailesine bakacaktı evlenmese idi..
Benm burda oğlım var..
Nalet damarım kabardı
Millet oğlına kızına maddi manevi yardım etcem diye yırtınır (annem) beriki ne koparsak...
Çok pis küfür edesim geldi
Sağol canımCnm sende iyi ki varsin. Bebislere birsey olunca Kendi cocugumuz gibi üzülüyoruz . Sakın suçlama kendini. Olacaği varsa gôz görmez kulak işitmez derler. Bazi seylerde daha kotusu basimiza gelmesin diye basimiza gelebilir. Daha korumaci oluyoruz. Bilerek cocuklarimiza asla zarar vermeyiz . Allah korusun yavrularimizi. Kaka yaptı mi
tam sayılmaz. yemiyor ki.. ya da ben yediremiyorum.ek gıdaya öğün olara başladınız mı?
tam erik mevsimi bende bişiler yapmak istiyorum erikle . vazgeçilmez 3 lümüz; kayısı, armut, erik
Anladık cisrik 3 -5 kere yazmaAl birini vur otekine pembe,seninki laftan anlamissa ne guzel ins istedign gbi devam eder. Ztn niye boyle,hep kiz anneleri boyleyken erkek anneleri yiyici! Biz de insanjz ya biz de insaniz kendi yuvamiz var...
Naber hif..Sayfa sayısı 10.000'e(a)yaklaşıyor
Acaba ne zaman artık hiç kimse yazmayacak
herkes birbirini unutacak
Eylülden hep bu sorgulamalar
Anladık cisrik 3 -5 kere yazma
Amaaannn...
Allaha havale ediyorum..
Babacığımın ardından değiştim ben
Hiçkimseyi kafama takamam..eskiden haydi üzülmesin kimse diye susardım..çünkü üzüntü olınca ben daha fazla üzülürdüm
Allah hiçkimsenin tahmin edemeyeceği bir acı bir üzüntü koydu yüreciğime..
Ve dahii hasret ve dahii gözyaşı..
Kimse beni üzemez..
Lafımıda söylerim..eşim benden korkuyordeğiştiğimi biliyor..birşey diyeceğim ,bir daha ailesi ile görüşmeyeceğim torında göstermeyeceğimi viliyor..
Üzerime gelmiyor.
O idare etsin artık ..dengede tutsun
Ben artık kefeyim ..yüklenirsen deviririm
Bende öküz gibi ağır leptobu açmadım..zati kablosuz çalışmaz olduTlfnum takildi pembe,yarim saat yazmadi :/ iyi yapiyosun takma kimseyi en guzeli. Ben yapamiyrm malesef,bnm oyle bi sansim yok bzmki hoh dedik bazen cok. Gciik oluyo boyle durumlar
Bide bi sormadan yaz benerdeydın ki
Heeeett hettt benim oğlanda..ama o keskin kokumuhallebisini yedirip yatırcam 10:30 u bulur ya da gecer. benımkı günde 3-4 kere kara yapıyor yaa
ama az az yapıyor
olur mu öyle anlamadan yazmakBide bi sormadan yaz be
Göçtüm ay..
Sanki boyum kısaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?