2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcınız olsun canım..
Sağol canım

Off ya
Söyliycek bişey bulamıyo insan

Al birini vur otekine pembe,seninki laftan anlamissa ne guzel ins istedign gbi devam eder. Ztn niye boyle,hep kiz anneleri boyleyken erkek anneleri yiyici! Biras insanlik ya biz de insaniz kendi yuvamiz var...

Al birini vur otekine pembe,seninki laftan anlamissa ne guzel ins istedign gbi devam eder. Ztn niye boyle,hep kiz anneleri boyleyken erkek anneleri yiyici! Biz de insanjz ya biz de insaniz kendi yuvamiz var...

Sağol canım
Sabah yaptı ama suluydu bişey yoktu yarını bekliyorum katı yaparsa öyle çıkar gibime geliyor

ek gıdaya öğün olara başladınız mı?
tam erik mevsimi bende bişiler yapmak istiyorum erikle . vazgeçilmez 3 lümüz; kayısı, armut, erik
tam sayılmaz. yemiyor ki.. ya da ben yediremiyorum.
yumarta vermeye başlayacağım işte. günlük bulamadım bende bizim yediğimizden vereceğim.
geçen kv iki dilim mandalina ve dediğine göre azcık domates vermiş.
dedim onlar yasak. domates zaten alerjik birşey. Allahtan bişey olmadı. alerjik bir bünyesi olunca korkuyr insan.
bugünde lafı geçti, domatesi bir daha vermeyin. 1 yaşına kadar verilmeyecekmiş dedim. tamam dedi.
mandalinayı da çok vermeyin dedim. onun çok zararı olmaz herhalde.

Al birini vur otekine pembe,seninki laftan anlamissa ne guzel ins istedign gbi devam eder. Ztn niye boyle,hep kiz anneleri boyleyken erkek anneleri yiyici! Biz de insanjz ya biz de insaniz kendi yuvamiz var...
Anladık cisrik 3 -5 kere yazma
Amaaannn...
Allaha havale ediyorum..
Babacığımın ardından değiştim ben
Hiçkimseyi kafama takamam..eskiden haydi üzülmesin kimse diye susardım..çünkü üzüntü olınca ben daha fazla üzülürdüm

Allah hiçkimsenin tahmin edemeyeceği bir acı bir üzüntü koydu yüreciğime..
Ve dahii hasret ve dahii gözyaşı..
Kimse beni üzemez..
Lafımıda söylerim..eşim benden korkuyor değiştiğimi biliyor..birşey diyeceğim ,bir daha ailesi ile görüşmeyeceğim torında göstermeyeceğimi viliyor..
Üzerime gelmiyor.
O idare etsin artık ..dengede tutsun
Ben artık kefeyim ..yüklenirsen deviririm

Tlfnum takildi pembe,yarim saat yazmadi :/ iyi yapiyosun takma kimseyi en guzeli. Ben yapamiyrm malesef,bnm oyle bi sansim yok bzmki hoh dedik bazen cok. Gciik oluyo boyle durumlar

Atom heart mother şii..sen napıyon acaba
İnanılmaz bir şekilde hiçbirşeye yetemiyorum
Akşam uyusun dedim ve koca bir liste yaptım..
Yapılacaklar..ama nayn davut yatıcam
2 kasa domtes her akşam konserve olmagı bekliyor fekat kuruyan yapraklar gibi bir iki bir iki karnını gösterip işeyenler eksiliyor
Kaldı mı 1 kasa domtes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…