- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.121
Ben nası unutmuşum yaben hatırladım hatta surrender da tartışmada vardı
Ya@eymentaaPembedon5 Surrender @boncuklu gelin csyrc @cemre29 onyedilik M MazeGuase06 @Ahseninannesi @Atom heart mother @ilknurrr22 @betts @polarpijama kızlar çok sağolun tek tek alıntı yapamadım inş kimseyi unutmamisimdir tesekkur ederim kızım iyi ama anlar yokmu omrumden 10yil gitti Rabbim kimseye yasatmasin
@eymentaaPembedon5 Surrender @boncuklu gelin csyrc @cemre29 onyedilik M MazeGuase06 @Ahseninannesi @Atom heart mother @ilknurrr22 @betts @polarpijama
Lollapollosaa
kızlar çok sağolun tek tek alıntı yapamadım inş kimseyi unutmamisimdir tesekkur ederim kızım iyi ama anlar yokmu omrumden 10yil gitti Rabbim kimseye yasatmasin
Lolu sende fenasın haBen nası unutmuşum ya
Sörü yazmışlardı bi ankette onu hatırlıyom
Bi de seç olayı var.hiç hatırlatmıyım
Annemin hastaneye gelip bana sarılıp aglayisi yavrum nasıl soğukkanlı olup durabildin elini ağzına sokmasaydin düşünmek bile istemiyorum deyip durdu dün bütün vücudum uyusuktu zatenYa
..bizimki düştüde ben nasıl dövündüm..
ALLAH sana unuttursun inşallah..
Annem hep der..büyütmesi değil..o üzüntüler insanın işte böyle saçını ağartıyor..
Ya şunu kılına zarar gelse mahvolurum..
Mızlanıyorda keyfi kaçtı diye hemen kucaklıyoruz ..
csyrc kuzum..
Kocamın anası ne zaman bize gelse yada işte annemlere kocam hep yol parasını verdi..annende para yok dedi babası yol biletini al..
Sustum.
Doğıma geldi ,giderken uçak parasını eşim aldı
Sustum..kardeşi okuyor annesi diyor veriver oğlım kardwşin o senin..harçlığı yoktur
Sustum
En apnunda abisinin paraları ile koz ark ile rwstoranlarda barlarda idi..
Açtım ağzımı yumdum gözümü
Boşarım..
Ciddiyim boşanırım
Bir daha böyle şeyler yaşanmayacak2 gün sonra çalışmaya başlıcam..
Eşek gibi çalış millet yesin..
Madem ailesine bakacaktı evlenmese idi..
Benm burda oğlım var..
Nalet damarım kabardı
Millet oğlına kızına maddi manevi yardım etcem diye yırtınır (annem) beriki ne koparsak...
Çok pis küfür edesim geldi
aslında tartısma sayılmazdı yaaben hatırladım hatta surrender da tartışmada vardı
canim heo yanindayim ne zaman olursa olsun minnaklarimiz bizim onlar kalplerimiz bir insallah allah bir daha hicbir anneye boyle korku yasatmasin. Ne olursa olsun yavrularimiza zarar gelmesin. Allah onlari korusun. Melegimiz onlar bizimBaşından itibaren yanımda olup konuştuğum M Mismommy tsk ederim
Veterelelli34 iyiki varsınız dün iyi geldi sizlerle konuşmak
Cnm sende iyi ki varsin. Bebislere birsey olunca Kendi cocugumuz gibi üzülüyoruz . Sakın suçlama kendini. Olacaği varsa gôz görmez kulak işitmez derler. Bazi seylerde daha kotusu basimiza gelmesin diye basimiza gelebilir. Daha korumaci oluyoruz. Bilerek cocuklarimiza asla zarar vermeyiz . Allah korusun yavrularimizi. Kaka yaptı miBaşından itibaren yanımda olup konuştuğum M Mismommy tsk ederim
Veterelelli34 iyiki varsınız dün iyi geldi sizlerle konuşmak
Bebekler bizim gibi atamaz. Yuttugu kakadan cikar. Tahris olabilir bogazi . Bir iki gune iyilesir. Dis ve suanki tahristen dolayi memede sakinlesmek istiyor olabilir. Tatiller memleket ferken bizimde duzenimiz bozuldu. Sevdigi seyleri veriyorum. Acele etme yavas yavas oturur. Daha bir kac ay oldu baslayali. Emen bebek ek gidada daha zorlaniyor sanirim.Bide hala hırıltılı boğazı Dr narkozdan dedi nasıl atacak oksuruyor ama geri yutuyor yavrum
ek gıdaya öğün olara başladınız mı?oğlum 3 gündür kaka yapmıyordu.
ek gıdadan evvel, kv nin erikten yaptığı marmaleti yeyince çok kaka yaptığını hatırladım. oğluma direk bir kaşık ondan verdim. öğlen uykusundan sonra bir yaptı pir yaptı. çarşafa kadar geçti, taşmış arkasından. uyanınca almamıştım hemen. o ara yapmış.
yıkadım bende çocuğu. acayip kokuyordu ama yaa..
istesem de yapamam. ruhumda adil olmak var. ciddiyim ben :=) tam bi terazıyım adalet konusunda.Genelde kız analarının maddi manevi destek erkek analarının ne koparsak kar derdinde olduğunu görüyorum. Allah korusun biz de öyle olmayalım
Yürü bee sör bana da asla diyemez parcalarimbenım kv onu dıyemez. yürek gerek
ben baktım tek başıma ben!
kundak yaptın mı bılmıyorum. benımkıde 3-4 gündür uyumuyordu. elımızde sallasak da naparsak yapalım kar etmıyorduKızlar memlekete gidip geldikten sonra ek gıda işi bitti bizim yemiyor ne yaparsam yapayım emmek istiyor sadece
Bugün tavuklu Şehriye çorbası yaptım tam buğday ekmeği katip blender yaptım yemedi ağladı öğün aralarinimi açsam napsam bilemiyorum
Bir haftadır gece uykusu yok meme agzimda uyuyum istiyor
gercekten yardımı olmadı. haftada 1 gün kalıyordu sadece. yalnızdım, kalabılırdı. azcık adil olabilirdiYürü bee sör bana da asla diyemez parcalarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?