2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

csyrc kuzum..

Kocamın anası ne zaman bize gelse yada işte annemlere kocam hep yol parasını verdi..annende para yok dedi babası yol biletini al..
Sustum.
Doğıma geldi ,giderken uçak parasını eşim aldı
Sustum..kardeşi okuyor annesi diyor veriver oğlım kardwşin o senin..harçlığı yoktur
Sustum

En apnunda abisinin paraları ile koz ark ile rwstoranlarda barlarda idi..
Açtım ağzımı yumdum gözümü
Boşarım..
Ciddiyim boşanırım

Bir daha böyle şeyler yaşanmayacak2 gün sonra çalışmaya başlıcam..
Eşek gibi çalış millet yesin..
Madem ailesine bakacaktı evlenmese idi..
Benm burda oğlım var..
Nalet damarım kabardı
Millet oğlına kızına maddi manevi yardım etcem diye yırtınır (annem) beriki ne koparsak...
Çok pis küfür edesim geldi

Ya
..bizimki düştüde ben nasıl dövündüm..
ALLAH sana unuttursun inşallah..
Annem hep der..büyütmesi değil..o üzüntüler insanın işte böyle saçını ağartıyor..
Ya şunu kılına zarar gelse mahvolurum..
Mızlanıyorda keyfi kaçtı diye hemen kucaklıyoruz ..

Annemin hastaneye gelip bana sarılıp aglayisi yavrum nasıl soğukkanlı olup durabildin elini ağzına sokmasaydin düşünmek bile istemiyorum deyip durdu dün bütün vücudum uyusuktu zaten

Genelde kız analarının maddi manevi destek erkek analarının ne koparsak kar derdinde olduğunu görüyorum. Allah korusun biz de öyle olmayalım

Kızlar memlekete gidip geldikten sonra ek gıda işi bitti bizim yemiyor ne yaparsam yapayım emmek istiyor sadece

Bugün tavuklu Şehriye çorbası yaptım tam buğday ekmeği katip blender yaptım yemedi ağladı öğün aralarinimi açsam napsam bilemiyorum

Bir haftadır gece uykusu yok meme agzimda uyuyum istiyor

Bide hala hırıltılı boğazı Dr narkozdan dedi nasıl atacak oksuruyor ama geri yutuyor yavrum

Başından itibaren yanımda olup konuştuğum M Mismommy tsk ederim
Ve terelelli34 iyiki varsınız dün iyi geldi sizlerle konuşmak
canim heo yanindayim ne zaman olursa olsun minnaklarimiz bizim onlar kalplerimiz bir insallah allah bir daha hicbir anneye boyle korku yasatmasin. Ne olursa olsun yavrularimiza zarar gelmesin. Allah onlari korusun. Melegimiz onlar bizim

Başından itibaren yanımda olup konuştuğum M Mismommy tsk ederim
Ve terelelli34 iyiki varsınız dün iyi geldi sizlerle konuşmak
Cnm sende iyi ki varsin. Bebislere birsey olunca Kendi cocugumuz gibi üzülüyoruz . Sakın suçlama kendini. Olacaği varsa gôz görmez kulak işitmez derler. Bazi seylerde daha kotusu basimiza gelmesin diye basimiza gelebilir. Daha korumaci oluyoruz. Bilerek cocuklarimiza asla zarar vermeyiz . Allah korusun yavrularimizi. Kaka yaptı mi

Bide hala hırıltılı boğazı Dr narkozdan dedi nasıl atacak oksuruyor ama geri yutuyor yavrum
Bebekler bizim gibi atamaz. Yuttugu kakadan cikar. Tahris olabilir bogazi . Bir iki gune iyilesir. Dis ve suanki tahristen dolayi memede sakinlesmek istiyor olabilir. Tatiller memleket ferken bizimde duzenimiz bozuldu. Sevdigi seyleri veriyorum. Acele etme yavas yavas oturur. Daha bir kac ay oldu baslayali. Emen bebek ek gidada daha zorlaniyor sanirim.

oğlum 3 gündür kaka yapmıyordu.
ek gıdadan evvel, kv nin erikten yaptığı marmaleti yeyince çok kaka yaptığını hatırladım. oğluma direk bir kaşık ondan verdim. öğlen uykusundan sonra bir yaptı pir yaptı. çarşafa kadar geçti, taşmış arkasından. uyanınca almamıştım hemen. o ara yapmış.
yıkadım bende çocuğu. acayip kokuyordu ama yaa..

ek gıdaya öğün olara başladınız mı?
tam erik mevsimi bende bişiler yapmak istiyorum erikle . vazgeçilmez 3 lümüz; kayısı, armut, erik

Genelde kız analarının maddi manevi destek erkek analarının ne koparsak kar derdinde olduğunu görüyorum. Allah korusun biz de öyle olmayalım
istesem de yapamam. ruhumda adil olmak var. ciddiyim ben :=) tam bi terazıyım adalet konusunda.
babam mağaza açtı ve bizimkisinin ismini koymak için ısrar ettı
eşimin agzı kulaklarına vardı, ama kabul etmedım sırf diğer torunlarına haksızlık olmasın diye. 1 saat dil döktü
olmaz dedim.

haksızlıga tahammulum sıfır

kundak yaptın mı bılmıyorum. benımkıde 3-4 gündür uyumuyordu. elımızde sallasak da naparsak yapalım kar etmıyordu
kundak yapıp salladık uyudu. artık öyle yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…