- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.101
nereden nereye? eve dönüş mü? gidiş mi? napış?
Serenalar tekrar cok gecmis olsun. Buna da şükür. Zor zamanlar geçmiş ama buna da şükür Rabbim korusun meleğini..Ameliyat alındı kucagimdan alınıp Rabbim ne zormuş
Bekle bekle zaman geçmiyor annem Teyzem kız kardeşim bütün aile hastaneye geldiler
Sonunda kızım çıktı ağlayarak yavrum
Boynuma bir sarilisi vardı unutamam
Kafayı zor tutuyor
Odaya geçtik Dr geldi cigerlerde Bişey göremedik temiz bağırsak inmiş olabilir kaka takibi yapın evde dedi Dr
Uyardı nazar boncuğu da takmayin dedi yoğun olarak boncuk yutan bebekler geliyor dedi
Bir saat sonra tekrar röntgen çekildi sonra mama yedirdik serum cikarildiktan sonra
Cikisimiz yapıldı çıktık
Niyeki? Ben her fırsatta markete yolluyorum babayla. Iki dkda evde bir sürü iş yapıyorum.baya bebek sevıyor demek ki. sen bunlarla bu yüzden kötü olursun bilesin. bende kesinlikle izin vermem
hatta babası markete bile götüremez o derece.
Bunların hepsi aynı galiba. Timsah gozyasinda üstlerine yok. Hayır istediği olunca iki dk sonra gülüyor çünkü ordan belli.Çok bencil olduğumu düşünebilirsiniz . Ama inanin alakasi yok sülük gibiler menfaatleri olunca yapisirlar. Beş yıldır evliyim iki çocuğum var her iki doğumunda da ailem yardım etti. K.v annemden genç ay ben çocuk sesi bile kaldıramamış hastayım der. En ufak bir cikarda eşimi arar timsah gözyaşlari döker. O da zaten asla dayanamaz
ah canım okurken içim gitti kötü bir şey okuyacağım diye...çook geçmiş olsun nasıl üzüldüm anlatamam..çok geçmiş olsunAmeliyat alındı kucagimdan alınıp Rabbim ne zormuş
Bekle bekle zaman geçmiyor annem Teyzem kız kardeşim bütün aile hastaneye geldiler
Sonunda kızım çıktı ağlayarak yavrum
Boynuma bir sarilisi vardı unutamam
Kafayı zor tutuyor
Odaya geçtik Dr geldi cigerlerde Bişey göremedik temiz bağırsak inmiş olabilir kaka takibi yapın evde dedi Dr
Uyardı nazar boncuğu da takmayin dedi yoğun olarak boncuk yutan bebekler geliyor dedi
Bir saat sonra tekrar röntgen çekildi sonra mama yedirdik serum cikarildiktan sonra
Cikisimiz yapıldı çıktık
kendini suçlama,böyle bir şey olacağını bilsen yapmazdın zaten..kaşla göz arasında bir şey kapıp ağızlarına sokuyorlar..benimki dün ablasını odasında yerden 5 kuruş bulmuş ağzına sokarken yakaladım...bir sürü kızdım bağırdım...Burundan ve ağızdan kamerayla bakilmus genel anestezi altında
kendimi sucladim koridorda ağladığımi gören yanıma geldi ömrüm boyunca böyle bir pismanlik yaşamadım keşke
o süsü indirneseydim uzanaxagi kadar hep keşkeler
allah yardımcınız olsun canım..Kızlar burda çatışmalar yol kesmeler hiç bitmiyor.
Pembedon5 an itibariyyle tatvanda çatışma var
Allah sonumuzu hayretsn
çok küçük göndermek ıstemıyorumSerenalar tekrar cok gecmis olsun. Buna da şükür. Zor zamanlar geçmiş ama buna da şükür Rabbim korusun meleğini..
Niyeki? Ben her fırsatta markete yolluyorum babayla. Iki dkda evde bir sürü iş yapıyorum.
Bunların hepsi aynı galiba. Timsah gozyasinda üstlerine yok. Hayır istediği olunca iki dk sonra gülüyor çünkü ordan belli.
gıda dısında bende yıkamıyorum canım.Ben her yere duseni yikamiyorum dvdeysek. Gida haric. Akrabalardan biride dedi. Torunu yurtdisinda. Ordaki dr. Emzik bile duserse her seferinde yikamayin. Devamli steril olmaz. Mikroplara vucudu alismasi lazim. bagisikligi artmasi lazim diye. Yasayacagi dunyaya adapte olacak
Nasil alistirirsan oyle gider. Bazi ulkeler corap bile giydirmiyor yaz kiş. Biz çok dusuyoruz uzerlerine. Kültür farki ne yapalim. İciniz el vermiyo bazi seyleri cok korumaci davraniyoruz. Yine hasta oluyor
Biliyrm canm . Ben eşime direk enayi demiyrm. Çok iyi niyetlisn diyorum. O anliyo tabiki. Hemen diyo ki bana enayi mi demek istiyosun
çok haklısın canım..Kizlar sinirden ölücem. Gecen hafta büyük oglumun dogum günüydü. Kv esimle tartismisti. Onlarin kuslugu bir gun bile surmez. Oglum gitti cagirdi. Gelmedi ve oglum aglayarak eve geldi. Ciktim bende soyledim gelmicem ,belim ağrıyor diye bahane uydurdu. Eltime dedim oda gelmedi. Eltim kv nin yanina tasindi ve bugun onun kizinin dogum gunu kv pasta yaptirmis. Kv gidip pogaca yapmami istiyor. Gelmem dedim. Kp benimle tartisti neden kincilik yapiyorsun diye. Simdi ben haksizmiyim kizlar soyleyin kincimiyim ben
Benim herif cok cimri sevinmelimiyim buna
benım kv onu dıyemez. yürek gerekAman bosver sur. Benim cocugum diyincede babanin evindenmi getirdin olur. Bizim sevgimiz yeter esim sevsin kimse sevmesin beni
Çok bencil olduğumu düşünebilirsiniz . Ama inanin alakasi yok sülük gibiler menfaatleri olunca yapisirlar. Beş yıldır evliyim iki çocuğum var her iki doğumunda da ailem yardım etti. K.v annemden genç ay ben çocuk sesi bile kaldıramamış hastayım der. En ufak bir cikarda eşimi arar timsah gözyaşlari döker. O da zaten asla dayanamaz
Evet aynen bende senin dediginin aynisini dedim. Ben baktim onlara diye torunlar arasinda ayrimcilik yapacagina esit davranirsa boyle seyler duymazbenım kv onu dıyemez. yürek gerek
ben baktım tek başıma ben!
Sağol canım iyi bir haftadır olan huysuzlugu var dişe yoruyorumSu perisi86 bitirdin beni...
çok şükür iyiymişş... offf yüreğim ağzımda okudum
Rabbim korumuş....
çoook çook geçmiş olsun
geldiniz mi eve
nasıl şimdi minik
Off yaKızlar burda çatışmalar yol kesmeler hiç bitmiyor.
Pembedon5 an itibariyyle tatvanda çatışma var
Allah sonumuzu hayretsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?