2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Serenalar tekrar cok gecmis olsun. Buna da şükür. Zor zamanlar geçmiş ama buna da şükür Rabbim korusun meleğini..

baya bebek sevıyor demek ki. sen bunlarla bu yüzden kötü olursun bilesin. bende kesinlikle izin vermem
hatta babası markete bile götüremez o derece.
Niyeki? Ben her fırsatta markete yolluyorum babayla. Iki dkda evde bir sürü iş yapıyorum.

Bunların hepsi aynı galiba. Timsah gozyasinda üstlerine yok. Hayır istediği olunca iki dk sonra gülüyor çünkü ordan belli.

ah canım okurken içim gitti kötü bir şey okuyacağım diye...çook geçmiş olsun nasıl üzüldüm anlatamam..çok geçmiş olsun

kendini suçlama,böyle bir şey olacağını bilsen yapmazdın zaten..kaşla göz arasında bir şey kapıp ağızlarına sokuyorlar..benimki dün ablasını odasında yerden 5 kuruş bulmuş ağzına sokarken yakaladım...bir sürü kızdım bağırdım...

çok küçük göndermek ıstemıyorum

gıda dısında bende yıkamıyorum canım.
çorap gıydırmeyınce ayakları üşüyor karnı agrıyor yazık yaa :=) ben kışın gıydırıyorum sadece.

Biliyrm canm . Ben eşime direk enayi demiyrm. Çok iyi niyetlisn diyorum. O anliyo tabiki. Hemen diyo ki bana enayi mi demek istiyosun

Seninki de mi akilli gecinenlerden yoksa kendince:) itiraf ediyor mu? Benmki itiraf eder,akilli gecinen enayiyim der,evt bu zamana kdar oyleymissin derim. Ama baksana yine devam edecez enayilige... O utanmadan benden istiyor,yuzu kizarmiyor,cekinmiyor diyor. Dunya yuzsuzlerin dunyasi yemin ederim. Ben helal etmiyorum,gerisi allaha kalmis

çok haklısın canım..

Benim herif cok cimri sevinmelimiyim buna

Sur 'un dedigi gbi seni cok kisitlamiyorsa bence guzel,parasinin kiymetini bilsin. Dedigm gbi sana her seyde yok mok demesin de yeter. Valla cnm bizmki de biliyor da iste bugun boyle oldu. Ulan ne kurtajmis 1500 mu dedm icimden,ama tabi ise giden adamla ne konusabilirm ayakustu... Bi bakalim aksama ne olacak,sinirm bozuk hala,cok yiyorum kendimi. Ortadaki enayilik sinirimi bozyor. Yoksa hastalikta elimizden ne gelirse yapariz diyoruz her zaman,basim gozum ustune kim olursa olsun. Ama durum anlattigm gbi olunca delirdim

Hayir cnm biz seni iyi anladik. Gecen yil borclulardi,annesi 300le geciniyom diyordu. Sonra hazir paradan cekip borclarini odediler,esim bak para biriktirin o parayi tamamlayin tekrar dedi,ben nasil gecinim 300le demeye basladi. Yaaa nasil da dondu 180derece dedim ben de... Hepsi ayni nane hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…