- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.161
Kizz tam sayfalara goz atiyodum sen yazdinAtom heart mother şii..sen napıyon acaba
İnanılmaz bir şekilde hiçbirşeye yetemiyorum
Akşam uyusun dedim ve koca bir liste yaptım..
Yapılacaklar..ama nayn davut yatıcam
2 kasa domtes her akşam konserve olmagı bekliyor fekat kuruyan yapraklar gibi bir iki bir iki karnını gösterip işeyenler eksiliyor
Kaldı mı 1 kasa domtes
Pembe bırak şu s. g.arayi ya. Canım çekiyoAnladık cisrik 3 -5 kere yazma
Amaaannn...
Allaha havale ediyorum..
Babacığımın ardından değiştim ben
Hiçkimseyi kafama takamam..eskiden haydi üzülmesin kimse diye susardım..çünkü üzüntü olınca ben daha fazla üzülürdüm
Allah hiçkimsenin tahmin edemeyeceği bir acı bir üzüntü koydu yüreciğime..
Ve dahii hasret ve dahii gözyaşı..
Kimse beni üzemez..
Lafımıda söylerim..eşim benden korkuyordeğiştiğimi biliyor..birşey diyeceğim ,bir daha ailesi ile görüşmeyeceğim torında göstermeyeceğimi viliyor..
Üzerime gelmiyor.
O idare etsin artık ..dengede tutsun
Ben artık kefeyim ..yüklenirsen deviririm
Akşama ne pişirsem sorunsalına oğlana ne pişirsem eklendi...olur mu öyle anlamadan yazmak
Erik yediyse bi kere saglam yapiyor, yoksa benim kizda 3 kere az az yapiyor. Erik vermezsem 2-3 gunde bir halimiz harap zatenmuhallebisini yedirip yatırcam 10:30 u bulur ya da gecer. benımkı günde 3-4 kere kara yapıyor yaa
ama az az yapıyor
Of kan almaKizz tam sayfalara goz atiyodum sen yazdinne dedikodu yapmisiniz bee ben sabah minnosu bi kontorle gotureyim dedim, simdi gotumu yere koydum. Kan degerlerine bakildi, demir eksikligi yok kani cok iyi cikti masallah, gel gor ki, o kani alana kadar yavrum neler cekti bulamiyorlar damarlarini. 700 gr almis dombili masallah dotu o yuzden kalkmiyo zaten dotunu yedigim Bir de bu huysuzluklari icin acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mi diye cis verdik, 3 gun sonra oda belli olecek. Senden naber
Tırnak vüyüklüğünde (kesilmiş tırnak) gibi mi..bizimkinin kolunda var..üst kolda.. Bende dalin bebe yağı sürüyorum ..bir kaç gündür var ..Bir soru daha, kizin sirtina 2-3 yerde egzama gibi veya alerji gibi kizariklik var gecmedi 1 aya yakindir... Doktor anlayamadi tam cevap vermedi, herseyden olabilir dedi, bende kan ve cis verme davasina irdeleyemedim. Cildi cok kuru, kisin bebe yagi kullandim yaza dogru losyon kullandim. Sicakta hicbisey surmedim tabi belki ondan oldu... Acaba cildiyeye falan mi gotursem ya? Yoksa nemlendirici losyon mi kullansam?
Pembe bırak şu s. g.arayi ya. Canım çekiyo
Gülen bişi yoktu parantez koyunca sigara içen gitmiş bu gelmiş garipsin kknası yani şimdi şunu KK14:) yapınca senin canın içtiğimiz KK14:) şu sigarayı mı andırıyor
bilemedim bak
Pembe
Reel görüşmelerinde çok konuşur musun
Bizdede kollarda egzema arada cikiyo. Allerji egzema tam kesin degildi. Biz cildiyeyede goturmustuk. Eger krem birsey verirse cocuk druna sor. Bebekte en az zararsiz olan kreM Hatirlat mutlaka . yetiskine alisiklar guclu ilaclar veriyorlar bazen. Bende arada suruyorum. İsilik degil. Bugun kontrolde dedi dr. Demir 9 damlaya ciktik. 20 gunde 370 gr almis. 1.5 cm uzamis. 70 cmBir soru daha, kizin sirtina 2-3 yerde egzama gibi veya alerji gibi kizariklik var gecmedi 1 aya yakindir... Doktor anlayamadi tam cevap vermedi, herseyden olabilir dedi, bende kan ve cis verme davasina irdeleyemedim. Cildi cok kuru, kisin bebe yagi kullandim yaza dogru losyon kullandim. Sicakta hicbisey surmedim tabi belki ondan oldu... Acaba cildiyeye falan mi gotursem ya? Yoksa nemlendirici losyon mi kullansam?
evet ya...bide gürül gürül gülerim
Bide hapşu diye hapşururum
nası yani şimdi şunu KK14:) yapınca senin canın içtiğimiz KK14:) şu sigarayı mı andırıyor
bilemedim bak
Artık aynı dostum demek lüzumsuz..Nabıyon demişsin ya
Ben ne yaptığımı bilmiyorum
Bişey yapmak için planda yapmıyorum
Mesela artık çoğu şey için karar veremiyorum
AkışınA bıraktım
İyi mi kötü mü
Uyanırsa minnoş sabahın yedisinde full enerjiyle
üzerinde kırk ton ağırlık olan göz kapaklarımla sevimli ana pozları kesmek zorundayım.. uyanmaya karar veremiyom
Uyursa wc yemek temizlik mi diye parmak uçlarımda ordan oraya ışınlanmaya çalışırkeeennnn vıyaaaaaa sesiylee hobaaa
Ocakta kaynayamamış yumurta
Wc de yarım kalmış ihtiyaç....
Bir taşla 2 kuş vurmaya çalışırken makina kapağından sarkan kirli çamaşılar ve açık musluğun altında taşa duran kova...
Yani beni ayakta tutan hiç bir şeye karar veremiyorken
Eylül gelmişken
İyi ki var diyoruz ya çok şükürrrr
Kani nabzina yakin bi damardan anca alabildiler ya, sika sika kolunu morartmislar gorunce cok canim sikildiOf kan alma
Elinin üzerinde mi karar kıldılar..yavrum ya..
Ben napayım ya balkonda oturuyorum öyle bi çişimde var kii..ayaklarım zonklıyor..işeyip yatıcam 2 dakka daha takılıyorım..bizde cumartesi gidicez dohtora..
Kan falan verdirmicem ..güvenemiyom..
Yüzü pembe vardır kanı
Dirsekleri için çözüm arıyorum..sürünüyor yerde yani garip ama gidiyor gibi milim milim..
Onun dışında oto koltuğu aldırmanın derdindeyimoğlanı arkaya atıp bari merkeze yollanıp işimi göriyim..
Akşama ne lazımlaşmaktan gona geldi..
İyi bişi almak istiyorum
Faiş fiyatlar ...
Arabayı satıp bi şahin alsak muşta yeter kalanı ilede oto koltuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?