2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizz tam sayfalara goz atiyodum sen yazdin ne dedikodu yapmisiniz bee ben sabah minnosu bi kontorle gotureyim dedim, simdi gotumu yere koydum. Kan degerlerine bakildi, demir eksikligi yok kani cok iyi cikti masallah, gel gor ki, o kani alana kadar yavrum neler cekti bulamiyorlar damarlarini. 700 gr almis dombili masallah dotu o yuzden kalkmiyo zaten dotunu yedigim Bir de bu huysuzluklari icin acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mi diye cis verdik, 3 gun sonra oda belli olecek. Senden naber

Pembe bırak şu s. g.arayi ya. Canım çekiyo

olur mu öyle anlamadan yazmak
Akşama ne pişirsem sorunsalına oğlana ne pişirsem eklendi...
Birde nedense ona hazırlanan şeylerde müthiş bulaşık çıkarıyorum
Makinemde bozulmasın mı
Yarın ona tavuk çorbası yapıcam
Bugün hergün sabah yediğim ton balığından tattırdım sevdi ama bilemedim veremedim bir daha

Bir soru daha, kizin sirtina 2-3 yerde egzama gibi veya alerji gibi kizariklik var gecmedi 1 aya yakindir... Doktor anlayamadi tam cevap vermedi, herseyden olabilir dedi, bende kan ve cis verme davasina irdeleyemedim. Cildi cok kuru, kisin bebe yagi kullandim yaza dogru losyon kullandim. Sicakta hicbisey surmedim tabi belki ondan oldu... Acaba cildiyeye falan mi gotursem ya? Yoksa nemlendirici losyon mi kullansam?

Of kan alma
Elinin üzerinde mi karar kıldılar..yavrum ya..
Ben napayım ya balkonda oturuyorum öyle bi çişimde var kii..ayaklarım zonklıyor..işeyip yatıcam 2 dakka daha takılıyorım..bizde cumartesi gidicez dohtora..
Kan falan verdirmicem ..güvenemiyom..
Yüzü pembe vardır kanı
Dirsekleri için çözüm arıyorum..sürünüyor yerde yani garip ama gidiyor gibi milim milim..
Onun dışında oto koltuğu aldırmanın derdindeyim oğlanı arkaya atıp bari merkeze yollanıp işimi göriyim..
Akşama ne lazımlaşmaktan gona geldi..
İyi bişi almak istiyorum
Faiş fiyatlar ...
Arabayı satıp bi şahin alsak muşta yeter kalanı ilede oto koltuğu

Tırnak vüyüklüğünde (kesilmiş tırnak) gibi mi..bizimkinin kolunda var..üst kolda.. Bende dalin bebe yağı sürüyorum ..bir kaç gündür var ..
Dr sorucam bende egzamaya benziyor sanki kuruca..

Nabıyon demişsin ya
Ben ne yaptığımı bilmiyorum
Bişey yapmak için planda yapmıyorum
Mesela artık çoğu şey için karar veremiyorum
AkışınA bıraktım

İyi mi kötü mü

Uyanırsa minnoş sabahın yedisinde full enerjiyle
üzerinde kırk ton ağırlık olan göz kapaklarımla sevimli ana pozları kesmek zorundayım.. uyanmaya karar veremiyom

Uyursa wc yemek temizlik mi diye parmak uçlarımda ordan oraya ışınlanmaya çalışırkeeennnn vıyaaaaaa sesiylee hobaaa
Ocakta kaynayamamış yumurta
Wc de yarım kalmış ihtiyaç....
Bir taşla 2 kuş vurmaya çalışırken makina kapağından sarkan kirli çamaşılar ve açık musluğun altında taşa duran kova...
Yani beni ayakta tutan hiç bir şeye karar veremiyorken
Eylül gelmişken

İyi ki var diyoruz ya çok şükürrrr

Bizdede kollarda egzema arada cikiyo. Allerji egzema tam kesin degildi. Biz cildiyeyede goturmustuk. Eger krem birsey verirse cocuk druna sor. Bebekte en az zararsiz olan kreM Hatirlat mutlaka . yetiskine alisiklar guclu ilaclar veriyorlar bazen. Bende arada suruyorum. İsilik degil. Bugun kontrolde dedi dr. Demir 9 damlaya ciktik. 20 gunde 370 gr almis. 1.5 cm uzamis. 70 cm

Artık aynı dostum demek lüzumsuz..
Şöyle afiyette bir uyku ile cilalansam..
Mr.bang gibi dönüşüm olacak
Dün asamadığım çamşırları bugün bir daha yıkadım..ve şuan yatakta asmadığım aklıma geliverdi senin kusan makinanı okuyunca..
Ama kendimi yıpratamıyacağım
Evin içinde giydiğimiz bohk püsürük zati..zâr yarın birdaha yıkarız
Hayır asmak kolay daaa balkona su dökmem şöle bi çekmem lazım ..muşun tozu var
Ha bide ipte kalan 2 adet koltuk örtüsü zaar arabalardan onlarda toZ olmuştur bi da yıkaruz

Kani nabzina yakin bi damardan anca alabildiler ya, sika sika kolunu morartmislar gorunce cok canim sikildi ama hersey onun iyiligi icin iste... Belki hergun demir vermek icin guresecektik bilemiyorum... Oto koltugu harbi dert, ben daha bakmadim bile bizede lazim ya, sigmiyo cocuk bence arabalari satalim en guzeli

İnsan hayatının başka hangi evresinde bu kadar benzer şeyler yaşarr

Geçenlerde bir annenin şikayet ve şükür ikileminde anneliğin damarını en kıymetli yerinden tutmuştuu

Anlattığı şeyi burda ifade etmek zor ancak
Annelik candırr
Şükür şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…