2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh pembe bu nasıl kavurucu bir hasrettir böyle yaa.
Babaciginla paylasimlariniz çok çok ozel di anladigm kadarıyla .
Allah sabır versin

Ben de yapmam sanıyorum ammaa başa gelmeden bilinmez sör artık kafa mı gidiyo bencilleşiyo musun o yaşlarda oğlan anası olarak gelini kıskanıyo musun nedir bilemiyorum aman allah bildirmesin öyle olmayalım.

Tabi daha 9. Aya gelen yok cevap veren cikmadi asi telasina girinde gorecegim ben sizi

Atom sağlık ocağından 9. Ayda yapılacak dedüle bana

onyedilik canım bizim teste çıkmadı ama alerjimiz var inek sütüne hatta çapraz dana etinede 5 aydır diyetteyim yeni yoğurt peynir yemeye başladım kızım tepki vermemişti alerji doktorumuz artık Ahsene de deneyelim dedi ama malesef bir tatlı kaşığıyla kötü oldu kazasında kan gördük tabi hemen doktora koştuk bir ay daha bekleyeceğiz bakalım

Bende öyleyim artık acaba bende mi babamı kaybedince mi böyle oldum
Eşimde benden korkuyor 5 yıldır ilk defa bu yıl istemezsen gelme dedi (ailesinin yanına)
Lafımı esirgemiyecegimi biliyor artık

Tabi daha 9. Aya gelen yok cevap veren cikmadi asi telasina girinde gorecegim ben sizi
Canım bize sağlık ocağı 6 ay aşısında ekimde gün verdi aşı için 9 aylık oluyoruz alerji doktoruna sordum yumurta beyazı varmış vurduruyalimmi diye vurdur dedi

Canım bize sağlık ocağı 6 ay aşısında ekimde gün verdi aşı için 9 aylık oluyoruz alerji doktoruna sordum yumurta beyazı varmış vurduruyalimmi diye vurdur dedi
Bizim saglik ocagi neden boyle bisey dedi acaba? Cok tuhaf ya... Bu arada ben zaten yumurtanin beyazinida veriyorum minnosa :)

kabız oldu mu hiç?
40 gunlukten beri kabiz zaten. Birde kabiz olmasada gun asiri yapiyor. Dr buraktirmadi. Bi ara cok zorlandi. Kabiz yapmayan demir ilaci var ona geceyimmi diye sormustum.cok az etki gisteriyormuş. İstenedi dr degistirmeyi. Uc gun ara verdik. Tekrar baslatti ayni ilaca. disten sivi yapiyor.

Bir inceki kontrolde allerji egzemasi vardi. Suan hasta yine yazdim. Erken randevuya gittik. 5 gun sonra tekrar kontrole gidecem. Ek gidayi bile bes gun sonraki kontrolde konusam. Sira ona gelmiyo ki yaaa

Sur eksik yazdim. Disten suan civik yapiyor. Bide mihlama yapinca civik yapiyor. Dr cok kabiz olunca ancak o zaman degistiririz dedi. Demir onemli. Kabizda olsa almasi gerekiyor demiri dedi. Arastirip hemen baslamistim.

Bizim saglik ocagi neden boyle bisey dedi acaba? Cok tuhaf ya... Bu arada ben zaten yumurtanin beyazinida veriyorum minnosa :)
9 ay bittimi cnm senin . 9 ay var diye biliyorum hastaneye sor. Yumurta beyazinda yuksek protein var. Sporcular sadece beyazini yiyor bu yuzden. Ağir gelir bebege diye bir yasa kadar yasak bize. Dr un vermisse baska

Zaman ne cabuk geciyor degil mi?
Zamanın göreceliği...
Az önce saat 23.30 du ..azıcık önce ...ne çabuk 07.00 oluverdi..
Fakat gece oğlanı emzirme ve ardından devam sütü hazırlama ve içirmesi ..kirpiklerim tonlarca ağırlığı bir halterci titremesi gibi üstlenirken..
Zaman asla geçmedi 120 cc süt bitmedi..
O anda edilen dualar ...
Yavrum günün birinde akşam yatcaz sabah kakcaz dimi
Emziğide fırlatıp atıcam
Gece onun zoru kaç kere kalktım..arkadaş ağzının yanına düşmüş koca bide köpeği var...al ağzına ne yatağı tekmeliyorsun..gözümü açıyorum o sese bi süre beynimi bekliyorum yerleşsin diye..
Vallahi hannibaalll vallahiii

Bende öyleyim artık acaba bende mi babamı kaybedince mi böyle oldum
Eşimde benden korkuyor 5 yıldır ilk defa bu yıl istemezsen gelme dedi (ailesinin yanına)
Lafımı esirgemiyecegimi biliyor artık
kasıtlı olan bir durum değil..
Acayip bir deli damar var atan.. Aaaa dede diyor dedi eşim ..
Nasıl baktım bilemedim hayır ede diyor dedim..
Babasına yetiştirmiş bile ..sanki dede oda..
Biz gitmesek görmemişti daha ki 3 dk anca kalmıştır kucağında..
Sebebi nedir bilmiyorum ..pskiyatta hiç gidemem..
Benim içim yanıyorsa cayır cayır yaklaşmasın kimse..

Ahh pembe bu nasıl kavurucu bir hasrettir böyle yaa.
Babaciginla paylasimlariniz çok çok ozel di anladigm kadarıyla .
Allah sabır versin
Sağol bitanem..
Sabır...
Sanırım vücut olmasa şu gömlek yamalı yırtık beden..yaka yanıla yokluğa karışmıştım..
Bir kuru ağaç kütüğü gibi halim..içi boş dışı küflüceyim..
Ah yine dudağımın ucunda toplandı sözlerim..alev gibi yakan sözlerim bedenime geri gidin..

Canım özelde yaptırdım çoğu aşıyı bir kere sağlık ocağına gittim
Çocuk Dr dokuzuncu ayda çağırdı aşı var dedi

Asistan kıza sordum ne aşısı aklıma takıldı dedim sağlık ocağı bir yaşında bi aşı var dedi dedim
Oda suriyeliler yüzünden iki doz yapılıyor dokuzuncu ayda ve bir yaşında dedi

Sağlık ocağı dokuzuncu ayda kilo ölçümü için çağırdı mutlaka gelin kayıt etmemiz gerekiyor dedi

Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun Rabbim sanada sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…