- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.201
Ahh pembe bu nasıl kavurucu bir hasrettir böyle yaa.Kocaman bir ah...
Mübarek kitabımızda geçen irin bu..içerlerde yutkunamazlar ayeti bu..yerleri dar gelir bi yere kaçamazlar ayeti o göğüsündeki öldürücü baskı şiddet...
Hele o dudak çatlatan kavuran hüseyin susuzluğu..
Hasretim ben ..yanıyorum ben..
Dumanımı kimse göremez..döne döne kavruluyorum ben
Zaman ne cabuk geciyor degil mi?len şaka maka 1.5 yıldır allahın her günü konusuyoruz
istesem de yapamam. ruhumda adil olmak var. ciddiyim ben :=) tam bi terazıyım adalet konusunda.
babam mağaza açtı ve bizimkisinin ismini koymak için ısrar ettı
eşimin agzı kulaklarına vardı, ama kabul etmedım sırf diğer torunlarına haksızlık olmasın diye. 1 saat dil döktü
olmaz dedim.
haksızlıga tahammulum sıfır
Tabi daha 9. Aya gelen yok cevap veren cikmadiasi telasina girinde gorecegim ben sizi
ne aşısı? tam 9. ay degıl mıydı o?Tabi daha 9. Aya gelen yok cevap veren cikmadiasi telasina girinde gorecegim ben sizi
Evet canim oyle. Bizim saglik ocagiysa 9. Ayda asi yok 12. Aya kadar baska asisi yok diye randevu vermedi. Ucretli bi asi var, yaptirmak isterseniz ozel hastanelerde yaptirabilirsiniz demisti. O yuzden irdeliyorumne aşısı? tam 9. ay degıl mıydı o?
Bende öyleyim artık acaba bende mi babamı kaybedince mi böyle oldumAnladık cisrik 3 -5 kere yazma
Amaaannn...
Allaha havale ediyorum..
Babacığımın ardından değiştim ben
Hiçkimseyi kafama takamam..eskiden haydi üzülmesin kimse diye susardım..çünkü üzüntü olınca ben daha fazla üzülürdüm
Allah hiçkimsenin tahmin edemeyeceği bir acı bir üzüntü koydu yüreciğime..
Ve dahii hasret ve dahii gözyaşı..
Kimse beni üzemez..
Lafımıda söylerim..eşim benden korkuyordeğiştiğimi biliyor..birşey diyeceğim ,bir daha ailesi ile görüşmeyeceğim torında göstermeyeceğimi viliyor..
Üzerime gelmiyor.
O idare etsin artık ..dengede tutsun
Ben artık kefeyim ..yüklenirsen deviririm
Canım bize sağlık ocağı 6 ay aşısında ekimde gün verdi aşı için 9 aylık oluyoruz alerji doktoruna sordum yumurta beyazı varmış vurduruyalimmi diye vurdur dediTabi daha 9. Aya gelen yok cevap veren cikmadiasi telasina girinde gorecegim ben sizi
Bizim saglik ocagi neden boyle bisey dedi acaba? Cok tuhaf ya... Bu arada ben zaten yumurtanin beyazinida veriyorum minnosa :)Canım bize sağlık ocağı 6 ay aşısında ekimde gün verdi aşı için 9 aylık oluyoruz alerji doktoruna sordum yumurta beyazı varmış vurduruyalimmi diye vurdur dedi
40 gunlukten beri kabiz zaten. Birde kabiz olmasada gun asiri yapiyor. Dr buraktirmadi. Bi ara cok zorlandi. Kabiz yapmayan demir ilaci var ona geceyimmi diye sormustum.cok az etki gisteriyormuş. İstenedi dr degistirmeyi. Uc gun ara verdik. Tekrar baslatti ayni ilaca. disten sivi yapiyor.kabız oldu mu hiç?
Bir inceki kontrolde allerji egzemasi vardi. Suan hasta yine yazdim. Erken randevuya gittik. 5 gun sonra tekrar kontrole gidecem. Ek gidayi bile bes gun sonraki kontrolde konusam. Sira ona gelmiyo ki yaaaTabi daha 9. Aya gelen yok cevap veren cikmadiasi telasina girinde gorecegim ben sizi
9 ay bittimi cnm senin . 9 ay var diye biliyorum hastaneye sor. Yumurta beyazinda yuksek protein var. Sporcular sadece beyazini yiyor bu yuzden. Ağir gelir bebege diye bir yasa kadar yasak bize. Dr un vermisse baskaBizim saglik ocagi neden boyle bisey dedi acaba? Cok tuhaf ya... Bu arada ben zaten yumurtanin beyazinida veriyorum minnosa :)
Zamanın göreceliği...Zaman ne cabuk geciyor degil mi?
Bende öyleyim artık acaba bende mi babamı kaybedince mi böyle oldum
Eşimde benden korkuyor 5 yıldır ilk defa bu yıl istemezsen gelme dedi (ailesinin yanına)
Lafımı esirgemiyecegimi biliyor artık
Sağol bitanem..Ahh pembe bu nasıl kavurucu bir hasrettir böyle yaa.
Babaciginla paylasimlariniz çok çok ozel di anladigm kadarıyla .
Allah sabır versin
Canım özelde yaptırdım çoğu aşıyı bir kere sağlık ocağına gittimTabi daha 9. Aya gelen yok cevap veren cikmadiasi telasina girinde gorecegim ben sizi
Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun Rabbim sanada sabır versinSağol bitanem..
Sabır...
Sanırım vücut olmasa şu gömlek yamalı yırtık beden..yaka yanıla yokluğa karışmıştım..
Bir kuru ağaç kütüğü gibi halim..içi boş dışı küflüceyim..
Ah yine dudağımın ucunda toplandı sözlerim..alev gibi yakan sözlerim bedenime geri gidin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?