2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah mekanini cennet etsin pembe...En hassas konu aile ile ilgili seyler allah hepinize sabir versin. Yazmak istedim bir türlü benim minnostan firsat bulamadim. Tam alinti yapiyorum. Ayaz bey viyaklamaya basliyo. Allah hepinize sabir versin canim.

@serenalar gozun aydin canim.. Allah bir daha boyle telas ve aci yasatmasin,baya yiprandin rahatla biraz bakalim. Bebisine opucukler :)
bizim de uzun zmndir dis beyaz da cikmadi gitti.ustler zor cikcak,alt hemen cikmisti kolayca... Her sey dis gibi olsun napalim buna da sukur

bana değil sana demek istemiş kes çeneni zıçarım

Sağol canım sağol...sizler böyle dileklerde bulunursunuzda Allahcımm mekanını nur etmez mi...

Ay alıntı yapılmadıgında alınan insanla konuşmanın lüzmu olmaz zaten..
Anneyiz biz..yazmasanız ne olcak..

Mekani cennet olsun. Babacin yattikca cocugunun ömrü uzasin. Bizde oyle soylerler. Allah sabir versin cnm.

kızlar ben napcam yaaa ...bebeğim beşiğinde uyanınca beşiğin trabzanına tırmanıp ayağa kalkıyor...şimdi ne var bunda diyeceksiniz...odasına koyup çıkıyorum,,uyandığı zaman ağlamıyor..odaya girdiğim zaman ayakta bazen de kafasını kollarını sarkıtmış halde buluyorum..şimdi yere yatırdım..acaba beşiğin üzerine file gibi bir şeyu mi gersem

Beşik kademeli değil mi?
(surrender gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…