2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bazen kızımın bakışını benzetiyorum babama sonra o his yutkunamıyorum zor geliyor
senin daha zor oğlunda görüyorsundur babanı

Çakma dede bunlar....
Görseydi babam nasıl deli olurdu torununa
Hastanede son gününde (hamileyim ) nasıl diye sormuştu iyi baba demiştim çok şükür demişti....
Sonra Bebegimde dayanamadı dedesinin ardından gitti...
Sonra Ahsenim geldi...biraz büyüsün goturucem dedesine...

Bizim saglik ocagi neden boyle bisey dedi acaba? Cok tuhaf ya... Bu arada ben zaten yumurtanin beyazinida veriyorum minnosa :)
Belki haberi yoktur hemşirenin sen doktoruna sorarsın
Biz alerjik olduğumuzdan herşeye dikkat ediyoruz daha sarisini deneyemedik

sabah kadar mıy mıy mıy uyuyan bi tek benimki mi
Bir haftadır gece ağlamaklı yarım saat en fazla 40dk uyuyor sonra meme istiyor

Esimde uyandı gece bir yerimi ağrıyor her gece aynı Dr gitsek deyip durdu dişe yoruyorum üst damak iyice kabarmis alltakinden zor çıkacak ust

Götür tabi..

2.torun oğlum..biz 4 kızdık..ablam erkek dünyaya getirdi..doğar doğmaz araba bisiklet almıştı
Şimdi babacığımın aldığı herşeyi ablam gönderiyor vakitlice..

Evet babamın kopyası ...
Hele ensesi etli etli ve kulak hizasında saçı bitiyor..ense traşı asla olmayacak
Ve delici keskin bakışlı gözleri..te ablam macaristandan kalktı geldi o gözlere..
Zor asla kolay değil..tişörtünü oğlumun yatağına koydum..her daim orada kalacak..evlenene kadar
Gerekirse evlendikten sonrada
Ama adını aldı sinirinide aldı ama o uçuk fevkalede zekasınıda

Su perisi86 haydi gözün aydın
Artık o parçayı un ufak et..
Aman ha ...
Artık müthiş dikkat..bugün kitaplığın yerini değiştireceğim..salon tam bir sadeliğe bürünecek..
Emeklesin koridora uzunca çarşaf sericem orda gitsin gelsin
Kafasını çarpınca şöyle akıl hastaneli filmlerde bembeyaz odalar var ya..heryanı süngerli derili ..acaba diyom odanın birini
Yok artık

Senden etkilenmiyor yani şimdi öyle mi?
Ben mi yanlış anladım ki...
Kendi yediğinde tepki verdi anladım.

Kızlar sonunda kakada beklenen parçayı gördüm çok şükür

Yine kendime kızdım küçük fasulye kadar
Kendime öfkeli ve kizginim
hadi geçmişler ola. Gözünaydın.

eymentaa dişten olduğuna kanaat getirdim.sabah hamağa aldım bey sallanmak istiyor..bu sothie emzik var ya bizde ..o delikten parmağını geçirdi bodur bodur uyumaya çalışıyordu..
Şimdi eymenta halana cevap yazıcam eymen uyumamış dedimde osurdu ve kaka yaptı. Sence ne demek istedi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…