2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne var olur mu hiç? ben beşikte yatırmıyorum mesela. boşuna aldık beşiği valla. elımızde patladı.
ben yataga yatırıyorum şöyle anlatayım; yatagın ortasında çocuk, çevresinde büyük koltuk yastıkları, evdekı yastıklar, yorgan
allah ne verdiyse yani. her yeri aşıyor çünkü. en güvenlı yer, yer :=) beşiği unut

Surrender bişi dicem..
Genetik faktör dışında...
Arkadaşın doktor arkadaşı varda..kadının biri devit kullanmamış 10. Ayda mı ne diş yok ama cocuk hep huzursuz..doktor dwmil git hmen devite başla ...
1 hafta içinde alt üst dişleri patlamış..
Bıngıl ve diş için önemli imiş..bende kullanmadım ilk 3 ay falan verdim ..sonra multitaps geçtim

ben carlson kullanıyorum. carlson kullanıp dişi cıkan vardır heralde?

ulen şu carlsonu almak için dil döktüm benımkıne. şimdi de işe yaramadıgını düşünüyorum. bugun markete dıye cıkayım da devit alayım saglık ocagından .. işin sonu '' ben demiştim'' e gelmesin yeter ki.

Cideen duydun mu.ya zati çocuk doktoru o.. Ben 3 ay verdim dedim ..tamam dedii..iyi vermişin..he bide poposundaki o sivilce gibi şeyi gösterdik watsaptan sıkıntı yapma normal dedi ..ilerde düşer dedi..
Yani ne bilim..
Böyle diş çıkma belirtileri var minnoşlarda ama diş yok aklıma geliyor ama susayım dedim belki bugün yarın cıkar..ama 1 aydır dişliyiz biz..bencede alıp 2 hafta versen.

File nasil olur bilmiyorum. Dene istersen yoksa degistircen. Bizimki park yatak. Kalkmaya baslayinca alta gecircem

evet yer gibi geliyor bana..beşiğin yatağını çıkarıp yere yatak yapmayı düşünüyorum...

File nasil olur bilmiyorum. Dene istersen yoksa degistircen. Bizimki park yatak. Kalkmaya baslayinca alta gecircem
adama dedim de park yatak alalım diye ama dinleyen kim...bugün merkeze inicemm..hırdavatçılarda file gibi ipten bir şeyler bulurmuyum bilmiyorum,bakıcam canım..yoksa yer yatağı yapıcam..allahım esirgesin kafa üstü gidicek bi gün..

lem pembe, dişiniz var mı?
Biz devit kullanıyoruz hala diş yok bizdede. İlaçla alakalı olduğunu sanmıyorum. Doktoru boşver çıkmasın nekadar geç çıksa okadar iyi dedi. Erken çıkan dişi iyi bişey sanma dedi. Bende rahatladım :) hergün bakıyorum zorla ağzına diş yokmu tontiş diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…